کسی ترازا رو نداره واسه نرم افزار و برق تهران و اطرافش؟؟؟؟؟؟؟
کسی ترازا رو نداره واسه نرم افزار و برق تهران و اطرافش؟؟؟؟؟؟؟
سوالی داشتم
نرم افزار کدوم واحدای تهران بهتره ؟
شما برای اینکه مطمئن شی از مسئول نظام وظیفه ی دانشگاهتون بپرسی بهتره.
تا جایی که من می دونم:
بله. به نظام وظیفه اطلاع میده که انصراف دادی و حداکثر تا 6 ماه بعد باید خودتو به نظام وظیفه معرفی کنی ولی چون میری واحد جدید ثبت نام می کنی نیازی نیست.
بله باید ببری واحد جدید.اگه تهران باشی نظام وظیفه که میدان سپاه هستش.
ربطی به انصراف نداره.شما لیست نمره های واحدهایی که گذروندی رو از دانشگاه میگیری دیگه.اونایی که بالای 12 باشند و شرایط معادل سازی رو داشته باشند در دانشگاه جدید بعد ازینکه ثبت نام کردی باید ببری پیش کارشناس گروه و کار معادلسازی پیگیری کنی.
خوب داداش
ابلان میری سایت ثبت نام کنی
میگه وضعیت نظام وظیفه کدش رو بزن
ما نمیدونیم چی بزنیم
راستش دقیقا نمی دونم
به نظرم 8 رو بزنچون این یه ذره به شرایطی که داری میخوره ولی بقیه کدها اصلا ربطی به شرایط تو نداره.
سلام
بچه ها فرق بین دانشگاه آزاد با دانشگاه آزاد سما تو چیه؟
چقدر در مدرک هاشون فرق میکنه (از نظر معتبر بودن)؟
و اینکه من الان دانشگاه آزاد سردرود هستم و میخوام انصراف بدم بیام آزاد سما تبریز، آیا ارزشش رو داره؟؟؟
سلام دوست من
به نظرم این کار رو نکن خیلی از واحدهای سما واقعا درپیت هستن.
سما دانشگاه نیست آموزشکده ی فنی حرفه ای هستش که زیر نظر دانشگاه آزاده.مثلا سما مشهد زیر نظر دانشگاه آزاد مشهد هستش.
واحدهای سما فقط مدرک کاردانی پیوسته می دن و بدون کنکور هم ثبت نام می کنند
به نظرم اصلا ارزش نداره این کار رو بکنی
سلام دوستان من متولد 70 هستم الانم دانشجوی دانشگاه غیر انتفاعی هستم یه ترم رفتم ترم دوم رو مرخصی گرفتم دانشگاه ازاد امتحان بدم حالا خواستم ببینم اگه ازاد قبول شم مشکله نظام وظیفه پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خوده دانشگاه ازادم زنگ زدم گفتن چون ترم 1 هستی مشکلی نیستش
هیچ مشکلی پیش نمیاد و ان شا الله اگر قبول شدید موقع ثبت نام در دانشگاه آزاد نیازی به ارایه ی مدرکی از نظام وظیفه ندارید
شماره ای که زنگ زدی میدی به ما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)