خب اخرش بدون بکاپ فرم ور جدید را نصب کردم
این همه sms داشتم که به دیار باقی منتقل شدن
نه نداره![]()
خب اخرش بدون بکاپ فرم ور جدید را نصب کردم
این همه sms داشتم که به دیار باقی منتقل شدن
نه نداره![]()
برو تو Browser Profiles بعد mci-gprs رو انتخاب کن اون فیلدی که نوشته proxy address رو پاک کن و بزار خالی بمونه، به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
فقط اون آدرس رو یه جا یاد داشت کن که اگه بعدا لازم شد به حالت اول بر گردونیش.
من ورژن گوشیم S8003JPIL1 بود امروز رفتم ورژن جدید S8003JPJB2 رو دادم مایکروتل نصب کرد برام. بنظر من تاچش ضعیفتر شده
وقتی گوشی روشن میشه اگر بلافاصله آیکون messages یا همون "پیام ها" رو بزنم یه باکس ظاهر میشه که میگه " در حال بارگذاری" یا initializing...باید 3 بار بزنی تا عمل کنه...ولی وقتی صفحه پیام ها یه بار باز شد تا وقتی گوشی روشنه اگر دوباره آیکون رو بزنی همون بار اول میاد...کلا بنظر من تاچش ضعیف شده....حالا دیگه نمیدونم واقعا چه امکاناتی اضافه شده من که چیزی ندیدم ...هر کی نصب کرده تست کنه ببینه ...احتمالا میرم میگم همون فریمور قبلی رو برگردونن![]()
سلام . اين فريمور جديد S8003JPJB2 كه اومده رو نمايندگي ها دارند يا بايد خودم دان كنم ببرم برام بريزن . چون هنوز گارانتي دارم مي گم . انجام مي دهند به نظرتون ؟
ممنون
این کار رو کردم ولی بازم فایده ای نداشت![]()
دوستان چند تا سوال داشتم راجع به اين گوشي
1 - باتريش چطوره ؟
تو استفاده هاي معمولي و سنگين؟
2 - كيفيت صداي بلندگوش تو زنگ خوردن در چه حده ؟
3 - ويبرش در چه حده ؟
4 - محدوديت نصب java نداره ؟ تا چند نصب ميشه ؟ روان اجرا ميشه بازي ها ؟
5 - محدوديت sms نداره ؟
مرسي
سلام
1 تا 3 را دقیق نمیدونم ولی کلا خوبه
4-بله محدودیت داره، حالا این محدودیت چقدره مشخص نیست.....مثلا نقشه tehran88 روش نصب میشه ولی اجرا نمیشه
5-داره... 500 تا
کلا اگه اهل ور رفتن به گوشی هستین این گوشی را بهتون پیشنهاد نمیدم
چون
1 گوشی با سخت افزار خیلی خوب دارین ولی چون سیستم عامل نداره اصلا نمیتونید از این سخت افزار استفاده بهینه کنید
واقعا حیف این گوشی با طراحی جذاب و صفحه نمایش با کیفیت + دوربین خوب و سخت افزار قوی هست که بخاطر نبود سیستم عامل محدود شده
ولی اگه قبلا گوشی java داشتین و با مشکلاتش آشنا هستین و میتونید باهاش کنار بیاید ، jet گزینه ی مناسبیه![]()
1بستگی به مصرفت داره..اگه از wi-fiاستفاده کنی زود تموم میشه....برای من که پشتش هم داغ میکنه مثلا بعد از 3 ساعت که میرم باهاش تو نت......- باتريش چطوره ؟
اگه مصرف نتی نداری مثلا من یه بار چک کردم.....باهاش حدود 2 ساعت و نیم حرف زدم.....توی کل روز هم اسمس جواب دادم....مثلا هر 3 دقیقه ویبره میزد.....آخر شد...3تا خط ازش کم شده بود.....تازه اون روز 2 ساعت هم آهنگ گوش کردم....درکل خوبه...
بالاخره دست بالای دست بسیار است..مممکنه جایی باشی انقدر صدا زیاد باشه نشنوی.....یه جای دیگه زنگ گوشیت تو زیاد باشه....اما زنگش تا 7 مرحله زیاد میشه....بری من اگه ویبره نباشه(معمولا رو ویبره اس)....روی 4 تنظیم شده..توی خیابون هم راحت میشنوم..2 - كيفيت صداي بلندگوش تو زنگ خوردن در چه حده ؟
5 نوع ویبره داره.....از قوی به ضعیف3 - ويبرش در چه حده ؟
دوستمون توضیح دادن..4 - محدوديت نصب java نداره ؟ تا چند نصب ميشه ؟ روان اجرا ميشه بازي ها ؟
اینم دوستمون گفتم...راستی یه سوال برای خودم پیش اومد...برای من روی 100 تا بهم پیغام میده که پر شده...البته دیلیوری هارو پاک میکنم...چطوری شما میگید 500تا..باید از کجا بیشترش کنم..ممنون..5 - محدوديت sms نداره ؟
مرسي از هر دوي دوستان
راستي اين گوشي هم هنوز همون سيستم Delivery report رو داره ؟
كه با يك sms نشون ميده ؟
و همين قضيه ظرفيت sms براي من 500 تا مشكلي نيست خيلي هم زياده اما 100 تا نه
كدومشه ؟
Last edited by pedram_sad; 17-11-2010 at 13:08.
بعله ..کلا گوشی های سامسونگ همشون به همین شکل هستن..ابته میتونی غیر فعالش کنی....(منم اول میگفتم چقدر اعصاب خرد کنه اما الان میگم حتما باید با یه اسمس جدا نشون میده دیلیور شده یا نه....یادت میکنی سخت نگیر)مرسي از هر دوي دوستان
راستي اين گوشي هم هنوز همون سيستم Delivery report رو داره ؟
كه با يك sms نشون ميده ؟
نمیدونم والا...برای من سوال شده....شاید به حافظه گوشی هم ربط داشته باشه که چقدر پر هست یا خالی.....و همين قضيه ظرفيت sms براي من 500 تا مشكلي نيست خيلي هم زياده اما 100 تا نه
كدومشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)