شما به جای اینکه سوال بپرسی داری شایعه پراکنی میکنی و مساله کوچیک رو بزرگ میکنی.
شما به جای اینکه سوال بپرسی داری شایعه پراکنی میکنی و مساله کوچیک رو بزرگ میکنی.
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 23-05-2010 at 09:46.
بازی فوق العاده جذاب Krazy Kart Racing برای Omnia II :
لذت این بازی iPhone را بر روی امنیا 2 تجربه کنید
Description
Won Operator's Choice Award at the 6th International Mobile Gaming Awards!!
--
Start your engines – the most extensive iPhone Kart Racing game of all times is now available! Get into your kart and experience the thrill of speed on 16 varied race tracks. Compete in 5 different singleplayer modes with 10 well-known Konami characters in 3D cartoon style or challenge up to 6 of your friends in local or internet wifi multiplayer mode. Use the countless extras to activate the nitro boost, slow down your opponents with obstacles and take the lead. Dynamic camera balancing helps you focus completely on racing, leading to an outstanding playability. Can you cross the finish line in first place?
HINTS
• Red bells give you random weapons while blue bells always give you a speed boost. Consider the layout of the track ahead of you as well as your position in the race and select which bell to go for accordingly.
• If you are having problems completing a race, try it out with different characters. Some courses are made for high-speed, some are not.
• Save your boosts for the optimal moment. Sometimes you will be able to clear obstacles that would otherwise be impossible. It’s quicker to go over something than around it.
• If you have trouble staying on course try using Robbie the Rabbit. He's a bit slow but easiest to control.
دانلود ( حجم فایل: 18 مگابایت ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من تصمیم دارم این گوشیو بخرم
چه توصیه هایی موقع خرید دارید؟
مثلا وین 6.5 یاشه رام انگلیسی باشه چیا رو چک کنم؟کدش چیه بزنم اطلاعاتش بیاد؟
بعدش این پریدن مموری رو رام 6.5 ام هست؟
چه نوع محافظ صفحه ای بگیرم؟
مموری 16 گیگم بگیرم؟
سلام . شنیدم سفیدش خیلی خوشگله! خواستی سفید بخر! اگه با گارانتی خواستی بخری دقت کن از نمایندگی مجاز بخری که گارانتی معتبر پارس مایکروتل باشه. برای تست گوشی میتونی اینو بزنی: ستاره مربع 0 ستاره مربع. یه منو میاد که میتونی همه جای گوشی رو تست کنی.برای تست گارانتیش هم یه اس ام اس باید بفرستی که از خود فروشنده یا نمایندگی بپرس. تست دیگه ای به نظرم نمیرسه ولی اگه با گارانتی بخری زیاد سخت نگیر چون هرچیش باشه عوض میکنن. خلاصه گوشی خیلی خوبیه امیدوارم کیفشو ببری.
دوستان براي انجام خدمات نرم افزاري اين گوشي، بجز پارس مايكروتل كه كار خاصي انجام نمي دهد مركز ديگه اي سراغ ندارند؟ چه كنيم خيلي professional نيستم! درضمن جواب سؤال قبليمو هم نگرفتم:
اگه دوستان لطف كنند راهنمايي كنند ممنون ميشم:
بعد از ارتقاي ويندوز به 6 و نيم توسط مايكروتل، برنامه هاي قبلي در main memory ديده نميشن و براي نصب مجدد هم پيغام خطا مياد ولي با كليك روي فايل exe اجرا ميشن، حافظه اصلي هم خيلي پر نشون ميده، كجاش اشكال داره؟
آیا ویندوز موبایل بازیهایی داره که با مولتی تاچ بشه بازی کرد؟
امنیا 2 مولتی تاچ نداره کلا
یک بار storage گوشی رو فرمت کن و گوشی هم هارد ریست کن تا گوشی مثل روز اولی که خریدیش بشه (البته با ویندوز 6.5)
برای فرمت کردن storage :
settings > memory settings > my storage > reset
با این کار تمام فایل هایی که در حافظه داخلی گوشی وجود داره پاک میشه
برای هارد ریست هم گوشی رو خاموش کن ، دکمه های volume up و lock و call رو فشار بده و نگه دار و بدون اینکه این دکمه ها رو رها کنی دکمه End Call هم نگه دار ، 3 ثانیه صبر کن و دکمه ها رو رها کن ، بعد گوشی روشن میشه و میگه برای فرمت کردن دکمه call و برای کنسل کردن دکمه end call رو بزنید
هارد ریست باعث پاک شدن فایل های موجود در storage نمیشه
سلام
منم گارانتی بیخیال شدم راممو ابگرید کردم
خیلی گوشیم از همه نظر فرق کرده سرعتش که توپ شده
ورژنشم به اینا تغییر کرده
pda:i8000nxxje1
csc:i8000xeuje1
phone:i8000xxja1
ولی الان فقط یه مشکل داره بعضی جاها مثلا محل کارم باشم هرکی منو بگیره اشغال میزنه
نمیدونم اشکال از کجاهست
دوستان، من می خوام یه رام رسمی نصب کنم، نظرتون راجع به رام NXXJB3 که تو XDA به عنوان رام اورجینال معرفی شده چیه؟ ارزش دانلود داره؟
این لینکش:
نسخه اروپایی ،فرانسوی و ایتالیایی داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)