تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 261 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان چند تا سئوال داشتم که اگه لطف کنید ممنون میشم:
    1) ظاهرا" این پلیر هاردهای چند پارتیشنی رو نمیشناسه و فقط یک پارتیشن رو میشناسه! درسته؟ حقیقتش من یه هارد 1 ترا دارم که 5 تا پارتیشن داره ولی دستگاهم فقط یه پارتیشن رو میشناهسه. میخواستم بپرسم آیا راهی وجود داره که باقی پارتیشنها رو هم بشناسونم؟
    2) بعضی از کلمات در زیرنویس فارسی از هم باز شده پخش میشن! (به صورت حروف مجزا) برای حل این مشکل چکار باید بکنم؟
    3) آیا امکان جلو بردن فیلم برای تایم خاصی وجود داره؟ چه جوری (فرض کنید میخوام برم روی یه دقیقه خاص از فیلم مثلا" چه جوری میتونم برم روی دقیقه 45 فیلم؟).
    4 ) دوستان چه جوری میشه زیرنویس رو بالا , پائین برد؟ بعضی وقتها بعضی زیرنویسها زیاد پایین هستند و کامل پخش نمیشن میخواستم یه مقدار تغییر مکانشون بدم.
    با سپاس فراوان
    رضا
    مجددا" سلام:
    یعنی کسی نیست بتونه راهنمایی کنه؟؟!!
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    چرا چند پارتیشن رو کاملا میشناسه
    شاید پارتیشن هات رو یه فرمت نیستن مثلا یکیش فت هست یکیش ان تی اف اس همشو یکی کن
    در مورد زینویس هم اخرین اپدیتو بزن مشکلت کاملا حل میشه

3. 2 کاربر از amirreza1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چرا چند پارتیشن رو کاملا میشناسه
    شاید پارتیشن هات رو یه فرمت نیستن مثلا یکیش فت هست یکیش ان تی اف اس همشو یکی کن
    در مورد زینویس هم اخرین اپدیتو بزن مشکلت کاملا حل میشه
    دوست عزیزم همه فرمتها Ntfs هستند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یک کابل optical گرفتم. این را چه جوری باید وصلش کنم؟؟
    هر کاری کردم سر کابل توی خروجی spdif نرفت (انگار یک کمی بزرگه) چه جوری باید نصبش کنم؟؟؟
    مگه همی کابلها یک استاندارد ندارند؟
    چه تنظیماتی باید انجام بدهم که صدا از طریق کابل اپتیکال انتقال پیدا کنه؟
    روی dvd player یک ورودی spdif هست میخواهم به آن وصل کنم صدا را رو پخش کنم توی
    dvd player روی همون AUX بزارم صدا رو پخش میکنه یا باید کار دیگه ای انجام بدهم؟
    خروجی spdif روی wd tv live چراغ قرمز رنگ داره ولی توی توی dvd player هیچ چراغی روشن نیست
    مشکلی وجود داره؟

داره خودمونی میشه mociuamin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام اساتید عزیز
    می خوام هر چیز دیگه برای شبکه وایرلس نیاز هست تهیه کنم. با شبکه و وایرلس آشنایی مختصری ولی نه زیاد دارم. الان لپ تاپم وایرلس داره و کارت شبکه. مودمم هم اکسترنال هست و وایرلس داره از نوع G و نه N . و usb هم داره. مارکش ip-link و مدلش Adsl2+ Router-TW263R4-A2 هست. معروف نیست ولی بد هم نیست. و در حال حاضر با این مودم، اینترنت adsl وایرلس کار می کنم. در نهایت می خوام از طریق وایرلس لپ تاپ به WDTV وصل بشم و فایلهای share کرده ام را ببینم و اگه خدا بخواد مثل دوستان از کیفیت لذت ببرم. صفحات قبلی را خوندم ولی نمی دونم با امکانات موجودم نیازی هست که تجهیز دیگه ای بخرم؟ یا کافیست؟ ممنونم.
    کسی نیست جواب این سوالو بده؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من یه هارد 500 الی 1 ترا واسه وصل کردن به wd hd media player live می خوام واقعا سردر گمم که چی بگیرم؟! از چه برندی؟ و اینکه کدوم ظرفیت و مدل سازگاری بهتری با hd پلیر من دارد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه T E R M I N A T O R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

سلام بچه ها، چندتا سوال؟؟ این دستگاه فرمت DAT که مربوط به VCD هست پخش میکنه؟؟
    SRT فارسی چطور؟؟
    به تلویزیون های قدیمی که HDMI ندارن وصل میشه؟؟؟
    هاردهای سیگیت و ... هم میخوره؟؟؟
    قیمت روز این دو مدل :
    WD TV Live
    WD Elements Play

پیشاپیش ممنون
    Last edited by mp888; 19-09-2011 at 22:42.

9. این کاربر از T E R M I N A T O R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    من یه هارد 500 الی 1 ترا واسه وصل کردن به wd hd media player live می خوام واقعا سردر گمم که چی بگیرم؟! از چه برندی؟ و اینکه کدوم ظرفیت و مدل سازگاری بهتری با hd پلیر من دارد؟
    هارد می تونی از برند خود WD بگیری.یک ترا فکر کنم 120 باشه.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب از اونجایی که چند وقت هست دارم به دنبال یک پلیر خوب می گردم که بتونه فایل های HD Rip رو هم پخش کنه ،به دستگاهی کوچک اما با توانایی های فوق العاده برخورد کردم که تو این تاپیک می خوام اون رو معرفی کنم راستش تا اونجایی که من تحقیق کردم در حال حاضر هیچ کدوم از DVD player های موجود در بازار نمی تونن
    mkv. ها رو پخش کنن ( تنها مورد Blueray player های سونی و پاناسونیک بودن که اونها هم قیمتشون بالای 700 تومان بود )اما شرکت وسترن دیجیتال با ارائه این محصول ،مشکل رو حل کرده : WD TV HD Media Player دستگاه کوچکی ست که میتونه تمامی فرمت های صدا ، تصویر ، عکس و هر آنچه را که بخواهید رو براتون پخش کنه .

WD TV به دو روش ، اتصال با کابل HDMI و یا کابل کامپوزیت به TV وصل میشه و از طریق USB تمام فایل های تصویری رو پخش میکنه

فرمت های تصویر مورد پشتیبانی :
    Video -MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),
    MTS, TP, TS )

فرمت های صدا :
    Music - MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA

فرمت های عکس :
    JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG

قابلیت پخش انواع Subtitle
    -SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA

قیمت در ایران حدود 160 تومان

هیچ آدم عاقلی این کار رو نمی کنه دوستان شما میتونید با 105000 تومان یه دونه dvd player lg بخرین که فرمت mkv رو هم ساپورت می کنه با قابلیت پخش full hd با پشتیبانی از هارد اکسترنال و خروجی 5.1 کاناله.خوبیش آدم میدونه چه مارکی رو با چه کیفیتی میخره گارانتی هم داره.صوتی هم پشتیانی می کنه
    اینم تصویرش با یک سری از اطلاعات

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------

راستی image دی وی دی رو که هم با کامپیوتر و با nero گرفته باشین رو هم پشتیبانی میکنه زیر نویس srt و sub-idx رو هم پشتیبانی می کنه

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هیچ آدم عاقلی این کار رو نمی کنه دوستان شما میتونید با 105000 تومان یه دونه dvd player lg بخرین که فرمت mkv رو هم ساپورت می کنه با قابلیت پخش full hd با پشتیبانی از هارد اکسترنال و خروجی 5.1 کاناله.خوبیش آدم میدونه چه مارکی رو با چه کیفیتی میخره گارانتی هم داره.صوتی هم پشتیانی می کنه
    اینم تصویرش با یک سری از اطلاعات

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------

راستی image دی وی دی رو که هم با کامپیوتر و با nero گرفته باشین رو هم پشتیبانی میکنه زیر نویس srt و sub-idx رو هم پشتیبانی می کنه
    داداش این دستگاه الجی که معرفی کردید (dvd player) من دارم چکار کنم که زیرنویس فارسی srt رو خرچنگ غورباقه نشون نده؟
    و درست نشون بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •