1:صداش از ان73 کمتره.
2:کیفیتم نه مثله ان73 هست.
قیمت حدودا 370 الی 380.
1:صداش از ان73 کمتره.
2:کیفیتم نه مثله ان73 هست.
قیمت حدودا 370 الی 380.
نوشته شده توسط total_overdose [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا امید گل
والا این مشکل هارو که میگی من ندارم.من فقط یه مشکل با ور.زن 21 دارم که وقتی باتری به 5 یا 4 خط میرسه کسی زنگ میزنه یهو باتری خالی میشه و میره رو پاور سیوینگ .اولش گفتم شاید باتری خراب شده ولی حالا فهمیدم اینطور نیست چون وقتی تو همون حالت گوشی رو خاموش روشن کنی دوباره باتری بر میگرده.
سلام
مشکل حل شد.یه دور گذاشتم گوشی شارژش کامل تمام بشه بعد توی حالت خاموش شارژ کردم.الان شارژش هیچ مشکلی نداره.
سلام
در اپدیت جدید سرعت کانکت به GPS فوق العاده شده
ورژن جدید OviMap هم فوقالعاده هست که میتونین با Gprs صداش رو هم دانلود کنین
یه سری باگ ها هم رفع شده
اما به نظرم باتریم خیلی دیرتر از قبل شارژ میگیره
الآن من می خوام یدونه سفیدشو بخرم:
1. قیمتش چنده (سفید)
2. توی جعبش چه چیزهایی است
3. به چه نکاتی باید توجه کنم
4. اگه میشه بگید مارک باتری و هندزفری باید چی باشه که بفهمم تقلبی نیست.
با تشکر
سلام دوست عزیز
قیمت بدون گارانتی370 با گارانتی 400 تو تهران.
اگه با گارانتی میخریدی بهتر بود چون دیگه خیالت از لحاظ باتریو چیزاش مطمعن تره.
باتریش مشخصه خاصی نداره.
گوشی باید وقتی بالا میاد طول بکشه و وقتی اومد بالا بره برای راه اندازی و تنظیماتش .
هندزفریشم که باید از این لاستیکیا باشه که میره تو گوش.
---------- Post added at 06:50 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------
سلام امید جان
خوب این خبره خوبیه آخه باگ باتریش همین بود که گوشی کامل شارژ نمیشد.حتی قبلا دوستان چنتا روش گفته بودن برای شارژ کامل.
در کل احتمالا مشکل بر طرف شده.
ببخشید شما که زحمت کشیدید سوال دوم را هم جواب بدید:
توی جعبش چه چیزایی باید باشه.
در مورد گارانتی هم یک بار گوشی با گارانتی خریدم برا هفت پشتم بسه (حالا بماند)
1.n86 8mp with
2.هندزفری دو تکه با 3مدل لاستیک جهت تطابق با گوش.(مال من از هر کدوم 2تا بود توش)
3.باتری.
4.راهنمای کاربر (مال من نداشت!!!)
5.شارژر.
چند نکته:
1.مال من صدای که از طرف مقابل میاد بم تره حتما موقع خرید 1 دقیقه مکالمه داشته باشید.
2.اگه خواستید مموری جانبی بخرید حتما از برند معروف و بیشتر از اون کلاس 6 بگیرید تا سرعت گوشی توی فیلم برداری+موزیک + رنامه ها پایین نیاد.
شارژ اولیه 6 ساعت رو در حالتی که گوشی خاموشه انجام بدین.
خرید خوبی داشته باشی....
پس این KichStand که میگن چیه؟ نگه نداره؟1.n86 8mp with
2.هندزفری دو تکه با 3مدل لاستیک جهت تطابق با گوش.(مال من از هر کدوم 2تا بود توش)
3.باتری.
4.راهنمای کاربر (مال من نداشت!!!)
5.شارژر.
چند نکته:
1.مال من صدای که از طرف مقابل میاد بم تره حتما موقع خرید 1 دقیقه مکالمه داشته باشید.
2.اگه خواستید مموری جانبی بخرید حتما از برند معروف و بیشتر از اون کلاس 6 بگیرید تا سرعت گوشی توی فیلم برداری+موزیک + رنامه ها پایین نیاد.
شارژ اولیه 6 ساعت رو در حالتی که گوشی خاموشه انجام بدین.
خرید خوبی داشته باشی....
خوب با تشکر از همه ی دوستان:
بالاخره N86 را خریدم:
رنگ سفیدشو خریدم به قیمت 380 تومن با گارانتی اصلی نوکیا (اصفهان)
فعلاً دارم بهش ور می رم، اما محتویات جعبش این بود:
1. خود گوشی
2. سی دی Ovi
3. هندزفری سفید دو تکه (به همراه گوشی های مختلف برای گوش)
4. شارژر
4. کابل اتصال به کامپیوتر
5. دفترچه راهنمای فارسی
در ضمن نه کارت انگیج توش بود نه KickStand
ورژنش هم 21 هست حافظش هم 8 گیگ کامل نیست 7.5 گیگه
map های ایران را چجوری دانلود کنم براش؟!
من این گوشی رو دارم و واسش رفتم رم 16 گیگی خریدم ولی الان یه مشکلی دارم قدیم که رم 8 گیگی داشتم تمامی آلبوم های موزیکم رو می شد روش ریخت ولی الان نمی شود روی این رمه ریخت چه بوسیله رم ریدر چه با سیم از گوشی بد جور کلافه شدم تروخدا کمکم کنید گارانتیشم بردم تا 13 گیگیش رو پر کرد ولی آخ نگفت ولی الان تا 4 گیگ می رسه یه ارور می ده کسی می دونه باید چیکار کنم
بعد از این این درایو ناپدید می شه رم ریدر رو در می آورم و می زنم جا می گه رم رو اسکن کنم می زنیم آره بعد از یه مدتی می گه هیچ مشکلی نداره ولی بازم همین مشکل ها بوجود می آد چیکار کنم ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)