علی یه عیب دیگه هم داره نمی دونم تست کردی یا نه....فرمت شدن مموری موقع مستر ریست یا همون 7370 ....حداقل گوشیه من اینجوری بود![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
علی یه عیب دیگه هم داره نمی دونم تست کردی یا نه....فرمت شدن مموری موقع مستر ریست یا همون 7370 ....حداقل گوشیه من اینجوری بود![]()
آقایون من از دیروز کل موبایل فروشی های چالوس رو زیر پا گذاشتم از معمولی ترین تا بکلاس ترین مغازه ها هیچکی این مدل 8910 رو نداره به دو نفر سفارش دادم از دیروز هر جای تهران زنگ میزنن نمی تونن پیدا کنن. نمی دونم چیکار کنم بدجوری تو کف این گوشیم.
راستی میگن اگه هم پیدا بشه با ضمانت مایکروتل پیدا نمی شه.
کلا یه خورده کم شده...صبر کنی سری جدیدش بیاد بهتره ...پول اضافی هم نمی دی...چون الان که کم شده گرون می دن.
سلام بر دوستان
چندین و چند پرسش داشتم!
آخرین قیمت این گوشی ( در اوج گرونی کنونی ) چنده؟
مشکل فیلمبرداری در شبش و لرزشگیر دستش برطرف شد؟
انشالله تعالی که فارسی رو داره دیگه...؟!![]()
سلام
بله همچین کسی هست ولی فکر کنم ایشون قصد تعویض داشت تا اونجایی که من میدونم.
خودتم بهتر میدونی کسی که 8910 میگیره که هیچ شباهتی با ان86 بجز در دوربین ندارن نمیاد که گوشیشو عوض کنه.
در ضمن من هم حرف آقا علی رو قبول دارم البته نیازیم به قبول داشتن من نیستشما یسر بازارای موبایل فروشی بری که حتما هم رفتی قضیه دستت میاد دیگه.
![]()
دوستان من این گوشی دیروز به دستم رسید تو صدای فیلمبرداری اصلا" مشکلی نداره یا اگه باشه هم در حد دو درصد از صد در صد هست تو شب هم با تکون دادنهای شدید دست باز هم فریم به فریم شدن تصویر یا هیچ مورد خاص دیگر نداشت فقط کیفیت عکسش رو اوتو اصلاجالب نیست دوستان نظر خاصی برای تنظیم دارن که بهترین کیفیت رو بده ؟؟تاچش هم که در مقایسه مثلا"با 5800 نوکیا عالیه تو فرمت هم که همه چی رو با هم (فله ای)قلع و قمع و نابود میکنه!فعلا" همینا بود....
اتفاقاً ان86 هم همینجوریه
میتونی از آقای total_overdos بپرسی
سلام دوستان من تو سایت موبایلستان تو قسمت برسی دوربین این گوشی زیاد عکس گذاشتم برید ببینید تا بفهمید کیفیت عکسها چطوره.......
چون دیدم بعضی از دوستان کم لطفی میکنند این رو عنوان میکنم....البته چند تاش رو هم الان میگذارم همین جا
دقیق همون پست رو همین جا میگذارم.........
بچه ها از اونجایی که من یکم شکمو تشریف دارم بازم عکاسی از مواد غذایی اونم از نوع سمبوسه ابادانی......
تنظیمات هم 6 مگاپیکسل.واکثرا با حالت ماکرو......هم با فلاش هم بدون فلاش.....تنظیمات نور هم گذاشتم فلورسنت..
جای همگی خالی
در ضمن عکسها با سایز اصلی فوق العاده کیفیتشون عالیه من که خودم وقتی دیدم باور نکردم....مجبور شدم برای اینجا سایز رو خیلی کم کنم
والا من با 86 مقایسه نکردم...در ادامه معایب 8910 که علی گفت این مطلبو اضافه کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)