دوستان لطفا به این سوال پاسخ دهید.
دوستان لطفا به این سوال پاسخ دهید.
آقا کسی روش نصب کردنxpروsevenرو نمی دونه
با سلام
این مشکل یکی از باگ های ویندوز 7 منم این مشکل داشتم راهش اینکه که درایور جدید نویدیارو کامل حذف کنی راه انداز قدیمی مخصوص ویستارو روش نصب کنی بعد دوباره اونو پاک کنی وحالا درایور جدید نویدیا رو نصب کن من با این روش مشکلم حل شد و control panel نویدیا کاملا کار می کنه امیدوارم مشکلت حل شه ری استارت بعد هر نصب یا حذف یادت نره!
در ویندوز 7 دیگه مثل گذشته نمیشه فایل ها رو جابه کرد شاید راه دیگه ای باشه من که نمی دونم از طرفی هم نیاز به این کار نیست چون از قسمت more شما میتونی فایل ها رو به هرشکلی که می خوای مرتب کنی مثلا من براساس تاریخ ساخت فایل استفاده می کنم که خیلی بدردم می خوره وخیلی گزینه های دیگه!
ببخشید من بابیلون رو نصب می کنم ولی نمی تونم گلوسشری هاش رو نصب کنم. مشکل از کجاست؟ در ضمن ورژن های 7 و 8 رو امتحان کردم. اگه بابیلونب دارید که کار میداه خواهش می کنم معرفی کنید.
اول ویستا رو نصب کن بعد 7.
البته شما نمیتونید دو ویندوز تو یه درایو نصب کنید باید به انتخاب خودتون یکی رو واسه D و دیگری رو برا C بنصبی.
دوست عزیز اصلا نصب دو ویندوز در یک درایو اممکانپذیر نیست که حالا 32بیت و 64بیتش توصیه شده یا نشده باشه!نصب دو ویندوز 32 بیت و 64 بیتی در یک درایو من در سایت های خارجی ندیدم که توصیه شده باشه و اصلا انجام شده باشه !
یعنی چی روش نصب XP رو 7؟؟؟
شما میخوای XPتونو Upgrade کنید؟
آقا یکی جوابه منو بده
سلام بر دوستان عزیز
بنده میخواستم بدونم چگونه میشه ویندوز 7 رو کنار XP نصب کنم؟ دوم اینکه چیکار کنم که ویندوز 7 مودم دستگاه (مدلZ-Cyber)رو بهش بشناسونم؟ با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز.
taskbar اینو می بینید ؟ من می خوام این طوری بشه آیک.ن نباشه ولی هر چی گشتم تنظیم نداشت !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)