امروز خواستم به لایو وصل بشم گفت که باید آپدیت کنه وگرنه نمیذاره وصل بشه منم ترسیدم کنسل رو زدم! کسی میدونه این آپدیته چیه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
امروز خواستم به لایو وصل بشم گفت که باید آپدیت کنه وگرنه نمیذاره وصل بشه منم ترسیدم کنسل رو زدم! کسی میدونه این آپدیته چیه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
من امروز آپدیت کردم،فعلا مشکلی ندیدم................
البته با اینترنت من که سرعت دانلودم روی 300 هستش وحشتناک طول کشید............
زدم برای دانلود .
ولی با این حساب برای من یه هفته ای طول میکشه دانلود بشه![]()
آپدیت 16537 اومد
با این آپدیت پوینت ها تبدیل به پول رایج میشه
به گفته ی c4 هم مشکلی ایجاد نمیکنه اگه lt 3 دارید
has already previously confirmed that this update continues to work fine with backups on Xbox LIVE and offline using c4eva's custom firmware LT v2.01, LT+ v2.0 & v3.0, LTU v1.0, and LTU v2.0. We've also tested backups with xk3y and it too continues to function without issue both offline and on Xbox LIVE.
سلام
دوستان
یه سوال
من شنیده بودم که بعد از نصب LT3 رو دستگاه؛دیگه نمیشه بازی های قبلی رو بازی کرد!!!
ولی من چند بازی سابق رو (مثلا Prison Break) رو تست کردم به راحتی اجرا شد !!!
یه سری بازی های دیگه مثل GTA IV و ... اجرا میشن؛ولی یهو وسط بازی ارور Unable Disk میده (البته به این نکته اشاره کنم که بدجوری خط و خش داشتن این بازی هایی که ازش میپریدن بیرون)
جریان چیه؟؟
ما بالاخره با این LT3 میتونیم بازی های قدیمی رو بازی کنیم یا نه!؟؟
لطفا جای درست سوالو مطرح کنید
نیازی به زدن یه پست تو کل تاپیک نیست
تو پست اصلی به سوالتون جواب داده شد
آقا من GTA 5 رو گذاشتم ، میگه باید آپدیت بشه، بذارم آپدیت بشه ؟ مشکلی بوجود نمیاره ؟
سلام دوستان اپدیت 16537 اومده خواستم ببینم مشکلی نداره ؟ اپدیت کنیم با خیال راحت؟؟؟؟؟
سلام من یه سوال دارم
من دستگاه هم رو 1 ساله خریدم Slim 4G تا حالا فکر کنم 50 بار هم بازی نکردم توی این چند بار که بازی کردم همه بازی ها ok اجرا میشن اما توی PES ها مشکل داره .
اون موقع که خریدم طرف برام به LT3 آپدیت کرد و منم یه PES2012 خریدم . مشکلش اینه که وسط بازی یهو شل میشه و اعصاب آدمو خورد میکنه مقلا تو بازی 10 دقیقه ای 7 یا 8 بار کند میشه و هر دفه 10 ثانیه حدودا طول میکشه .
گفتم شاید مشکل از DVD هست رفتم یدونه دیگه خریدم همین جوری بود . بیخیال شدم تا 2013 اومد روی اونم همین بود .
حالا شما فکر میکنید از کپی خورشه ؟ یعنی اگع ببرم بدم دوباره کپی خورشو بریزم درست میشه ؟یه سوال خودم نمی تونم مجدد LT3 رو برزم روش ؟
ممنون از شما
Last edited by sadeghpa80; 22-09-2013 at 22:34.
اگه ال تی 3 داری بزن آپدیت بشه
سلام.تو پست بالاییم نوشتم که مشکلی پیش نمیاد(اگه ال تی 3 داری)
سلام دوست عزیز
ال تی ریختن اگه بلد نباشی میزنی کنسولو خراب میکنه-پیشنهاد نمیشه اگه بلد نیستی
من احتمال میدم بازی خراب باشه-شاید ایمیج بازی ای که طرف گرفته خراب بوده- از جای معتبر خرید کن
گفتی با بازیهای دیگه مشکلی نداری؟اگه داری شاید از لنز درایوت باشه که بعید بدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)