مسیرش میشه بگین ببینم پهنای باند روی چند بسته شده؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
مسیرش میشه بگین ببینم پهنای باند روی چند بسته شده؟
مارک مودمت چیه؟
معمولا ip بیشتر مودم ها 192.168.1.1 هست
اون IP را داخل ادرس بار مرورگرت بزن صفحه اول مودم که میاد قسمت Status نوشته داون استریم و آپ استریم مثلا 544 kbps / 158 kbps
اگه برای ورود یوزر و پسورد میخواد اکثرا admin admin هست.
میدونم این جا جاش نیست !! ولی این واسه 512 وایرلس تو مرودشت هست چطوره ؟
![]()
چرا این اینجوری هست! سرعت آپلودش بیشتر از دانلودش هست
سرعت آپلودش که خوبه.دی
مهم سرعت دانلود و آپلود هست این تست ها را بیخیال..
مال منم آپلود هیشه میزنه 0.28 ولی سرعت آپلودم 100 هست! ولی سرعت دانلود رو درست می زنه.
سلام دوستان
من حدود یک سال پیش از شرکت پارس آنلاین اشتراک گرفتم . مرکز ولیعصر هستم و روی فیبر نوری. سرعتش خوب بود ولی الان اینترنت شبانه سرعت محدود کرده و حدود 14-16 کیلو بایت بیشتر نمیشه دانلود کرد .قبلا تا 120 کیلو بایت هم می رفت . در بقیه ساعات روز سرعتش بین 50-80 کیلو متغیر هست . من یک خط دیگه هم از شاتل یک ماهه گرفتم اونم روی فیبر نوری هست که به نظرم سرعت شاتل با وجودی که لینک روی 512 بسته شده و پینگش چند میلی ثانیه بالاتر از پارس آنلاین هست توی باز کردن صفحات بهتره . شبانش هم فعلا که حدود همون 50-60 کیلو هست و تغییری نداره نسبت به روزانش .
خط منم فیبر نوری هست ، upstream و downsream روی چند بستن ؟ ( شاتل و پارس آنلاین )
روی خط جدیدت کی پورت گرفتی ؟ من رفتم واسه یک خط دیگمون بگیرم می گفتن پورت خالی نداریم . منم اگه بشه
می خوام واسه اون خطمون از پارس آنلاین بگیرم ، اینجا که خیلی ها از پارس تعریف میکنن و میگن تا 2مگ سرعتاشو
باز گذاشته . من الان 128 اکو دارم ولی الن روی 1 مگ بازه.
از لحاظ قیمت کدوم ارزون تره ؟
شاتل upstream 158 و downstream 541 .
پارس آنلاین upstream 352 و down stream 928 .
البته این پارس آنلاین کم و زیاد میشه این سرعت کانکت شدنش . شاید بخاطر فیبر نوری باشه . از نظر ارزونی شاتل ارزونتر هست اگر بخوای یک ساله بگیری و روز هم خیلی دانلود نداری . الان با ترافیک 15 گیگ داره میده 87900 یکساله . ولی خوب ترافیکش برای من کم هست . 3 گیگ هم کم میاد . قیمت پارس آنلاین با ترافیک 3 گیگ در ماه حدود 162000 تومان هست یکساله . من حدس میزنم که از پارس آنلاین زیاد د انلود کنی شبانه سرعتت محدود میکنه . حالا باید زنگ بزنی و بپرسی . من هفته پیش شاتل برام رانژه کردن و مشکلی هم نبود 3 -4 روزه خط رانژه شد .
یک مشکل دیگه هم که من روی فیبر نوری داشتم با پارس آنلاین این بود که خط از رانژه خارج میشد و بعضی وقتها یک روز قطع میشد و چراغ لینک چشمک زن میشد که پشتیبانی میگفت از فیبر نوری هست و کاریش نمیشه کرد و بعد خودش خود به خود درست میشد. بعضی وقتها هم که لینک کاملا قطع میشد باید به اون خط زنگ میزدم که لینک برگرده اینو همین جور شانسی کشف کردم و جواب داد .
الان یک چیزه دیگه هم که جالب هست اینه که شاتل لینک سریعتر میگیره ولی پارس آنلاین دو بار مودم try میکنه تا لینک ثابت بشه . هر دو مودم هم D-link هستش . الان که دارم این مطلب مینویسم شاتل داره با سرعت 60 از رپید شر دانلود میکنه و پارس آنلاین 16 کیلو بایت .
مودمم smc هستش با این ip باز نمیشه!!!
ffیاieکه فرقی نداره درسته؟
192.168.2.1
Username: admin
Password: smcadmin
ترجیحا IE
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)