تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 502 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا یکی بیاد در مورد گرمای این 2020 یه توضیحی بده و خیال ما رو راحت کنه . دما اگه در کارکرد عادی بین 46-50 درجه باشه با برنامه هایی مثل اتوکد یا Etaps به چه مقداری میرسه ؟ و اگه مثلا 3 تا 4 ساعت حدودا 65 درجه باشه چه مشکلاتی ممکنه واسه لپ تاپ پیش بیاد ؟

تورو خدا جواب بدین و خیال ما رو راحت کنین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام 2020 بخرم.چه چیزایی همراهش داره؟جریان اون ریموت کنترلش چیه؟چیکار میکنه؟با کدوم گارانتی بگیرم؟قیمتش چنده؟واینکه از کجا بفهمم دسته اوله؟خودش فابریک ویندوز روش نصبه؟
    ببخشید سوالام زیاد شد.
    Last edited by armin_punisher6; 28-02-2010 at 13:28.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه ميشه لطفا زودتر جواب بدين اين هفته ميخوام بگيرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چیز خاصی همراهش نیست که نیاز باشه چک کنی : باتری ، شارژر ، ریموت ،دستمال ، یکی دو تا دفترچه . فک کنم همینا
    ریموت کنترل برای پخش فیلم و .... کاربرد داره
    گارانتی ها رو دقیقاً نمیشناسم . خودم رایانه همراه میگیرم که توصیه میکنم نگیرید !!! وقتی باتریم مشکل داشت همش میپیچوندن و جواب درست نمیدادن . بعداً فهمیدم ایراد باتری سخت افزاری نبوده و باتری مشکل نداشت
    قیمت روزو ندارم
    از کجا بفهمی ؟ خوب توی پکه ! اولین بار هم که روشن میشه مشخصه . یه سری تنظیمات داره . نگران اون نباش ، اگه از جای معتبر بخری هیچ وقت همچین اتفاقی نمی افته
    ویندوز هم روش نصبه . ویندوز 7

5. این کاربر از moein_sg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان یکی از بستگان از آمریکا برای من یه لپ تاپ hp مدل g60-440us آورده . چطور لپ تاپی هست ؟ توی ایران موجوده یا نیومده ؟ امکاناتش چیه ؟ مزایا ؟ ایراد ها و ضعف ها ؟ ممنون میشم اگر کامل و حرفه ای برام توضیح بدید . واقعا مهمه برام

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام 2020 بخرم.چه چیزایی همراهش داره؟جریان اون ریموت کنترلش چیه؟چیکار میکنه؟با کدوم گارانتی بگیرم؟قیمتش چنده؟واینکه از کجا بفهمم دسته اوله؟خودش فابریک ویندوز روش نصبه؟
    ببخشید سوالام زیاد شد.
    بهترین گارانتی های Hp ایران اچ پی، همپارد، رایانه همراه و بعد از اینا گارانتی سبز هست. بچه های این سایت اسم مادیران هم میارن، ولی چون LG کار میکنه من زیاد توصیه نمیکنم. از اینایی که گفتم دو تای اولی فقط HP کار میکنن.
    اگه از اینا بگیری که خیالت راحته که لپتاپ آکبند میگیری، ولی برای اطمینان به این موارد توجه کن: جعبه کاملاً آکبند باشه، روی LCD و لپتاپ هر پلاستیک چسبیده باشه (اگه قبلاً کنده شده باشه خیلی تابلوئه و خودش رو نشون میده) وقتی سیستم رو روشن میکنی ویندوز برای اولین بار اجرا میشه و ازت Username و یه سری تنظیمات مربوط به زبان و تاریخ و ... میخواد.

داره خودمونی میشه ALI SAGHI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

آقا یکی بیاد در مورد گرمای این 2020 یه توضیحی بده و خیال ما رو راحت کنه . دما اگه در کارکرد عادی بین 46-50 درجه باشه با برنامه هایی مثل اتوکد یا Etaps به چه مقداری میرسه ؟ و اگه مثلا 3 تا 4 ساعت حدودا 65 درجه باشه چه مشکلاتی ممکنه واسه لپ تاپ پیش بیاد ؟

تورو خدا جواب بدین و خیال ما رو راحت کنین
    عزيزم 65 واسه لپ تاپ خيلي بالا هستش و ممكنه ‍CPU و گرافيكت آسيب ببينه بهتره روي كارهاي سنگين مخصوصا بازي از كول پد استفاده كني اونوقت دماي 70 رو ميرسونه به 53.
    موقع قرار دادن روي ميز حتما سمت چپ خروجي هواي CPU رو نگاه كن كه جاي مناسبي قرار گرفته باشه و چيزي جلوش نباشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عزيزم 65 واسه لپ تاپ خيلي بالا هستش و ممكنه ‍CPU و گرافيكت آسيب ببينه بهتره روي كارهاي سنگين مخصوصا بازي از كول پد استفاده كني اونوقت دماي 70 رو ميرسونه به 53.
    موقع قرار دادن روي ميز حتما سمت چپ خروجي هواي CPU رو نگاه كن كه جاي مناسبي قرار گرفته باشه و چيزي جلوش نباشه.
    65 درجه عادیه.البته میشه با Cool Pad خنکترش کرد.CPUهای لپتاپ حداکثر دمای بحرانی 105 درجه دارند که حدود 35درجه بالاتر از CPUهای سیستمهای دسکتاپه

10. این کاربر از ocz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان من بالاخره یه dv6 2020 سفارش دادم برام بیارن.میخواستم بگم که یادم رفت بگم مشکی بیارن آیا امکان داره رنگ دیگه بیاره؟در ضمن تو بعضی سایتا کانفیگاش فرق میکنه.اینی که سفارش دادم یعنی به غیر از بلوری و مودم همه چیزو داره؟
    i7.4gb ram.230 m GPU.500 GB H.D.D 7200 rpm?
    ممنون میشم زودتر جواب بدین.
    همه چیز رو داره مطمئن باش مشکیه

12. این کاربر از roozbeh1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همه چیز رو داره مطمئن باش مشکیه
    پس چرا بعضی از این سایتا چیزای دیگه ای مینویسن؟حتی با اون مشخصات خرید اینترنتی هم دارن.در ضمن من تو اینترنت رنگ طوسیشم دیدم .جریان چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •