تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 195 از 482 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خوب این که میشه همون 512 نامحدود ولی حتما میدونه روز سرعت بالا پایین میشه یا نه مثل شبه.
    خوب آره، سرعتش که با نامحدود فرقی نداره، فقط حجم دانلودش محدوده (که شبا مجانیه). در طول روز هم کلا منطقه ما خط گاهی اوقات بازی درمیاره، من خودم 256 نامحدود دارم یه روزایی صفحه معمولی هم نمی تونم باز کنم چه برسه به دانلود (ابلته وضع همه شرکتا خرابه)

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

تنها موردی که هست قیمت های بالاش و سرعت های ثابتش هست
    بقیه مواردش خوبه
    سلام داریوش خان ، خوبی
    بهتر از هیچیه که ، این آسیاتک دهن من رو صاف کرده ، نامحدود رو برداشته ، شبانه هم نمی ذاره

آخوند جان داداش شما که خودت بهتر میدونی چی به چیه بستن پورت و امثال این که ربطی به isp نداره علی الحساب هم که یه جوانمرد پیدا نشد که اکانت محدود داشته باشه بفهمیم سرعتشون با نامحدود فرقی داره یا نه ولی اگه سرعت همین باشه که یکی از دوستان میگفت زنگ زدم پرسیدم قطعا شبا سرعت بدتر نمیشه.
    خوبی Reb جان ؟
    آره ربطه نداره ، اما گفتم شاید این داتک برای ابراز وجود هم که شده از این کارها بکنه
    راستش قدیم ندیم ها ، طرف های 85 ، از این داتک برای یه کاری IPW داشتیم پدر ما رو که در آورد ، آخر سر هم مودم رو گرفت بیعانه رو پس نداد ( البته می گم تقصیر خود ما هم بود ، مودم مشکل داشت ، اما می تونستنن بهتر برخورد کنن ) از این داتک خاطره خوبی ندارم

داداش مگه الکیه؟...من به داتک میگم که بعضی ها رو راه ندن......والا
    اما جدا از شوخی شما خودت استادی جیگر
    در مورد اینکه داتک در منطقه شما خوب سرویس بده مثه یه هندونه دربسته میمونه.اما از وقتی داتک گرون کردن سرویس دهی بسیار بسیار بهتر شد(از لحاظ ثابت بودن و نوسان نداشتن سرعت میگم)پشتیبانیش هم که خیلی خوبه.من خیلی کم شده به پشتیبانی زنگ بزنم بابت قطعی و غیره
    فقط بحث همه سر قیمتاس که گرونه (که اونم باید گفت برای همه خیلی گرونه)
    من مشکل دیگه ایی نمیبینم
    اول هم بزنگ ببین پورت خالی دارن که تو بتونی بیایی یا نه و بیخودی سرویس قبلیت رو قبل از زنگیده به داتک ازدست نده

خیلی ارادتمندیم
    سلام
    خوبی محسن ؟
    شما بگو ما رو راه ندن داتک ، صبح می آی بیرون ، یوهو می بینی همه جا تاریک شد ، نیم ساعت بعد چشم هاتو باز می کنن ، می بینی دست هات رو از پشت بستن ، یه چراغ هم داره تکون می خوره .... آی دی ام رو ببین بعد تصمیم بگیر
    آره می دونم ، اما خب ، گفتم قبلش یه چکی بکنم ببینم ناراضی داره یا نه ....
    این آسیاتک هم آخه قیمت هاش رو زیر و رو کرده ، و بد تر این که نا محدود رو برداشته ، تصمیمم این بود که 2 ماه یه بار نا محدود شارژ کنم که بتونم دان هم داشته باشم ، اما شبانه هم دیگه نمی ده ، صافم کرده این نامرد ...
    با اون قیمت هاش ....
    پورت خالی هم داره ، اس ام اس زدن گفتن که پورت خالی اضافه کردن .
    یعنی چی گرونه ؟ برای همه گرونه ؟
    نامحدود که نمی ده الآن ( جز همون 1 مگی که دیدم حدود 230 قیمت زده بود ) حجمی هاش هم بدک نیست ، خوبه ....

خیلی مخلصیم محسن جان
    اگر سرویس نامحدود از آسیاتک داری باید خیلی وقت پیش این کار رو میکردی. حالا شما برو تقاضای تخلیه بده یک 14 روزی طول میکشه تا اون موقع یک شرکت خوب پیدا میکنید. همه شرکتها زیر 1 هفته خالی می کنند ولی این شرکت مشتری رو خیلی دوست داره.
    نه مشکلی ندارم این نظر ، روی یه خط دیگه رانژه می کنم . قرار دادم هم حجمی 3 ماهه است ، 2 ماهی هم مونده حالا ، ولی حجمم که تموم بشه ، درخواست رو می دم به داتک ...

این آسیاتک رو من سرویس کردم ، اما بدیشون اینه که گرون کردن ، من پارسال ازشون آی پی گرفتم 10 تومان برای یه سال ، حالا زده 3 ماه 20 تومان ، واقعا چی عوض شده که این جوری گرون کردن ؟

پس با این حساب مشکل خاصی نیست ، ان شاالله این کار رو انجام می دم

3. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

معین جان
    فکر کنم بزنگی بهشون نامحدود رو بهت بدن
    اما برای بالای 128 باید یه مدرکی چیزی جور کنی دیگه
    من شنیدم که جدیدا مدرک اشتغال به تحصیل دیگه نمیگیرن و باید شرکتی چیزی باشه
    اگرم که گفتن فعلا نامحدود نمیدیم تو محدود بگیر و بعد که نامحدود دادن اونو بگیر

5. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

معین جان
    فکر کنم بزنگی بهشون نامحدود رو بهت بدن
    اما برای بالای 128 باید یه مدرکی چیزی جور کنی دیگه
    من شنیدم که جدیدا مدرک اشتغال به تحصیل دیگه نمیگیرن و باید شرکتی چیزی باشه
    اگرم که گفتن فعلا نامحدود نمیدیم تو محدود بگیر و بعد که نامحدود دادن اونو بگیر
    آره ، اصلا برای همین دارم هجرت می کنم ، چون آسیاتک که دیگه فعلا نا محدود نداره ، اما داتک زده بود که داره ، اما باز بحث قیمت پیش می آد .
    تو نامحدود داری ازشون محسن ؟ کیلو چند می دن بهت ؟
    من مشکل ندارم ، می تونم 256 به بالا رو اوکی کنم ، مشکل قیمتشه ...

مخلصیم

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا اینا به هیچ سراطی مستقیم نیستن.دیروز زنگ زدم گفتم جواز کسب مغازه دارم , 256 میدین...؟ گفت اره.بعد که فرستادم زنه زنگ زد گفت جواز کسب شما باید در رابطه با کارهای کامپیوتری باشه.خلاصه دیگه دارم خل میشم این 128 جواب نمیده.avatar فول hd دارم از torrent میگیرم 3 روز گذشته تازه 60% رفته.
    اقا از بچه ها کسی کافی نتی,گیم نتی, چیزی نداره 1 کپی از جوازش به من بده کارم را بیفتهههه....!!!!؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    دوستان داتکی ، سرویس شبانه شون چطوریه ؟
    یوزر پس فرق می کنه ؟ خود به خود می ره تو رایگان ؟ یا باید دی سی کرد دوباره کانکت کرد ؟
    شبیه این که نیست ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنکس

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آره ، اصلا برای همین دارم هجرت می کنم ، چون آسیاتک که دیگه فعلا نا محدود نداره ، اما داتک زده بود که داره ، اما باز بحث قیمت پیش می آد .
    تو نامحدود داری ازشون محسن ؟ کیلو چند می دن بهت ؟
    من مشکل ندارم ، می تونم 256 به بالا رو اوکی کنم ، مشکل قیمتشه ...

مخلصیم
    من اره نامحدود دارم
    کیلو 47 تومن میدم
    خوب اگه نامحدود نمیتونی همون محدود بگیر

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من اره نامحدود دارم
    کیلو 47 تومن میدم
    خوب اگه نامحدود نمیتونی همون محدود بگیر
    توسایت که زده نامحدود قراره بدن که ؟

ببینم واحد کیلو نگفتی چند کیلو رو 47 می دی ؟ 256 یا 512 رو ؟

ببینم این شبانه هه چطوره ، اگه همین اسیاتک راضی ام کرد ، می مونم ، اگه نه می آم داتک ، قیمت نامحدودش هم خوب بود ، نامحدود می گیرم ، اگه نه باید با همون شبانه بسوزنم و بسازم ...

11. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

توسایت که زده نامحدود قراره بدن که ؟

ببینم واحد کیلو نگفتی چند کیلو رو 47 می دی ؟ 256 یا 512 رو ؟

ببینم این شبانه هه چطوره ، اگه همین اسیاتک راضی ام کرد ، می مونم ، اگه نه می آم داتک ، قیمت نامحدودش هم خوب بود ، نامحدود می گیرم ، اگه نه باید با همون شبانه بسوزنم و بسازم ...

شرمنده شما که بری مخابرات تا تشتک رو سرت رو ببینند بهت 512 نامحدود می دند 20400. حالا راستش رو بگو تشتکت سیاه یا سفید؟ یک نکته این دوست خوبمون SMS11 با خوب و بد داتک سوخته و ساخته واسه همین هم 512 نامحدود رو 47 تومن میگیره در حقیقت داتک وقتی قیمتها رو تغییر داد قیمت مشتری های قدیمی رو اضافه نکرد.

13. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

شرمنده شما که بری مخابرات تا تشتک رو سرت رو ببینند بهت 512 نامحدود می دند 20400. حالا راستش رو بگو تشتکت سیاه یا سفید؟ یک نکته این دوست خوبمون SMS11 با خوب و بد داتک سوخته و ساخته واسه همین هم 512 نامحدود رو 47 تومن میگیره در حقیقت داتک وقتی قیمتها رو تغییر داد قیمت مشتری های قدیمی رو اضافه نکرد.

بابا دوستان توجه نمی کنند با روحانی جماعت نباید از این برخورد ها بکنند ها

مخابرات دهنم رو سرویس کرد ، هر روز زنگ می زنم ، هر دفعه می گه برو پاییز بیا ، اگه پورت خالی داشت که نمی ذاشتم رو زمین بمونه ، با عمامه ، بی عمامه ازش می گرفتم ، ولی نداره لامصب ، نداره و ....

پس این طوریه ، داتک کلک زده ....
    ولی 512 ، 50 تومان ، خیلی خیلی خیلی عالیه ، اگه به ما بده ، نمی ده که ....

15. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •