خوب آره، سرعتش که با نامحدود فرقی نداره، فقط حجم دانلودش محدوده (که شبا مجانیه). در طول روز هم کلا منطقه ما خط گاهی اوقات بازی درمیاره، من خودم 256 نامحدود دارم یه روزایی صفحه معمولی هم نمی تونم باز کنم چه برسه به دانلود (ابلته وضع همه شرکتا خرابه)
خوب آره، سرعتش که با نامحدود فرقی نداره، فقط حجم دانلودش محدوده (که شبا مجانیه). در طول روز هم کلا منطقه ما خط گاهی اوقات بازی درمیاره، من خودم 256 نامحدود دارم یه روزایی صفحه معمولی هم نمی تونم باز کنم چه برسه به دانلود (ابلته وضع همه شرکتا خرابه)
سلام داریوش خان ، خوبی
بهتر از هیچیه که ، این آسیاتک دهن من رو صاف کرده ، نامحدود رو برداشته ، شبانه هم نمی ذاره
خوبی Reb جان ؟
آره ربطه نداره ، اما گفتم شاید این داتک برای ابراز وجود هم که شده از این کارها بکنه
راستش قدیم ندیم ها ، طرف های 85 ، از این داتک برای یه کاری IPW داشتیم پدر ما رو که در آورد ، آخر سر هم مودم رو گرفت بیعانه رو پس نداد ( البته می گم تقصیر خود ما هم بود ، مودم مشکل داشت ، اما می تونستنن بهتر برخورد کنن ) از این داتک خاطره خوبی ندارم
سلام
خوبی محسن ؟
شما بگو ما رو راه ندن داتک ، صبح می آی بیرون ، یوهو می بینی همه جا تاریک شد ، نیم ساعت بعد چشم هاتو باز می کنن ، می بینی دست هات رو از پشت بستن ، یه چراغ هم داره تکون می خوره ....آی دی ام رو ببین بعد تصمیم بگیر
![]()
آره می دونم ، اما خب ، گفتم قبلش یه چکی بکنم ببینم ناراضی داره یا نه ....
این آسیاتک هم آخه قیمت هاش رو زیر و رو کرده ، و بد تر این که نا محدود رو برداشته ، تصمیمم این بود که 2 ماه یه بار نا محدود شارژ کنم که بتونم دان هم داشته باشم ، اما شبانه هم دیگه نمی ده ، صافم کرده این نامرد ...
با اون قیمت هاش ....
پورت خالی هم داره ، اس ام اس زدن گفتن که پورت خالی اضافه کردن .
یعنی چی گرونه ؟ برای همه گرونه ؟
نامحدود که نمی ده الآن ( جز همون 1 مگی که دیدم حدود 230 قیمت زده بود ) حجمی هاش هم بدک نیست ، خوبه ....
خیلی مخلصیم محسن جان![]()
![]()
![]()
نه مشکلی ندارم این نظر ، روی یه خط دیگه رانژه می کنم . قرار دادم هم حجمی 3 ماهه است ، 2 ماهی هم مونده حالا ، ولی حجمم که تموم بشه ، درخواست رو می دم به داتک ...
این آسیاتک رو من سرویس کردم ، اما بدیشون اینه که گرون کردن ، من پارسال ازشون آی پی گرفتم 10 تومان برای یه سال ، حالا زده 3 ماه 20 تومان ، واقعا چی عوض شده که این جوری گرون کردن ؟
پس با این حساب مشکل خاصی نیست ، ان شاالله این کار رو انجام می دم![]()
معین جان
فکر کنم بزنگی بهشون نامحدود رو بهت بدن
اما برای بالای 128 باید یه مدرکی چیزی جور کنی دیگه
من شنیدم که جدیدا مدرک اشتغال به تحصیل دیگه نمیگیرن و باید شرکتی چیزی باشه
اگرم که گفتن فعلا نامحدود نمیدیم تو محدود بگیر و بعد که نامحدود دادن اونو بگیر
آره ، اصلا برای همین دارم هجرت می کنم ، چون آسیاتک که دیگه فعلا نا محدود نداره ، اما داتک زده بود که داره ، اما باز بحث قیمت پیش می آد .
تو نامحدود داری ازشون محسن ؟ کیلو چند می دن بهت ؟
من مشکل ندارم ، می تونم 256 به بالا رو اوکی کنم ، مشکل قیمتشه ...
مخلصیم![]()
بابا اینا به هیچ سراطی مستقیم نیستن.دیروز زنگ زدم گفتم جواز کسب مغازه دارم , 256 میدین...؟ گفت اره.بعد که فرستادم زنه زنگ زد گفت جواز کسب شما باید در رابطه با کارهای کامپیوتری باشه.خلاصه دیگه دارم خل میشم این 128 جواب نمیده.avatar فول hd دارم از torrent میگیرم 3 روز گذشته تازه 60% رفته.
اقا از بچه ها کسی کافی نتی,گیم نتی, چیزی نداره 1 کپی از جوازش به من بده کارم را بیفتهههه....!!!!؟![]()
سلام
دوستان داتکی ، سرویس شبانه شون چطوریه ؟
یوزر پس فرق می کنه ؟ خود به خود می ره تو رایگان ؟ یا باید دی سی کرد دوباره کانکت کرد ؟
شبیه این که نیست ؟
تنکسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اره نامحدود دارم
کیلو 47 تومن میدم
خوب اگه نامحدود نمیتونی همون محدود بگیر
توسایت که زده نامحدود قراره بدن که ؟
ببینم واحد کیلو نگفتیچند کیلو رو 47 می دی ؟ 256 یا 512 رو ؟
ببینم این شبانه هه چطوره ، اگه همین اسیاتک راضی ام کرد ، می مونم ، اگه نه می آم داتک ، قیمت نامحدودش هم خوب بود ، نامحدود می گیرم ، اگه نه باید با همون شبانه بسوزنم و بسازم ...
![]()
![]()
شرمنده شما که بری مخابرات تا تشتک رو سرت رو ببینند بهت 512 نامحدود می دند 20400. حالا راستش رو بگو تشتکت سیاه یا سفید؟ یک نکته این دوست خوبمون SMS11 با خوب و بد داتک سوخته و ساخته واسه همین هم 512 نامحدود رو 47 تومن میگیره در حقیقت داتک وقتی قیمتها رو تغییر داد قیمت مشتری های قدیمی رو اضافه نکرد.
بابا دوستان توجه نمی کنند با روحانی جماعت نباید از این برخورد ها بکنند ها![]()
![]()
مخابرات دهنم رو سرویس کرد ، هر روز زنگ می زنم ، هر دفعه می گه برو پاییز بیا ، اگه پورت خالی داشت که نمی ذاشتم رو زمین بمونه ، با عمامه ، بی عمامه ازش می گرفتم ، ولی نداره لامصب ، نداره و ....
پس این طوریه ، داتک کلک زده ....
ولی 512 ، 50 تومان ، خیلی خیلی خیلی عالیه ، اگه به ما بده ، نمی ده که ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)