فک کنم مشکل وصل شدن USb و شارژش حل شد.
این tag editor چیه؟چجوری درستش کنم؟
ساعتش رو چجوری تنظیم کنم؟
plugin های rockbox رو از همون rockbox utilities نصب کنم؟خودش اپدیت میشه؟
ممنون از راهنمایی هاتون.هم شما هم جناب peaceful1.
فک کنم مشکل وصل شدن USb و شارژش حل شد.
این tag editor چیه؟چجوری درستش کنم؟
ساعتش رو چجوری تنظیم کنم؟
plugin های rockbox رو از همون rockbox utilities نصب کنم؟خودش اپدیت میشه؟
ممنون از راهنمایی هاتون.هم شما هم جناب peaceful1.
كسي نيست كه جواب بده؟
ضمنا مركز فروش ريكوردرها در تهران كجاست؟ منظورم اينه كه كجا ميشه ارزونتر خريد؟
هر فایل صوتی یک تگ داره که اسم خواننده و آلبوم و ژانر و .. توش نوشته شده است.این tag editor چیه؟چجوری درستش کنم؟
اگر روی فایل راست کلیک سپسproperties و سپس تب detail را انتخاب کنید یه سری از این اطلاعات را می بینید
توی برنامه jet audio هم اگر روی فایل در لیست پخش راست کلیک کرده سپس ادیت و سپس ادیت تگ را انتخاب کنید، می توانید تگ را ادیت کنید.
البته برنامه tag& rename حرفه ای تر هست و چندین فایل را همزمان اصلاح می کند
توی منوی آخرین گزینه system و سپس time and date و سپس set time/dateساعتش رو چجوری تنظیم کنم؟
پلاگینهای بازی و برنامه و دمو ها خودکار می آیندplugin های rockbox رو از همون rockbox utilities نصب کنم؟خودش اپدیت میشه؟
ویرایش:
من الان این سوال به ذهنم رسید که باتری این پلیرها (سانسا - x-fi2 - cowon j3) چقدر عمر دارند یعنی چند بار شارژ می شوند و بعد از چه مدتی عمر شارژ نگه داشتنشان کاهش پیدا می کند؟
چون اولا غیر قابل تعویض اند و دوما من تقریبا هر 3 روز یک بار اون رو فول شارژ می کنم و البته می گذارم تا 2 درصد باتری اش مصرف شود بعد شارژ می کنم
در ضمن موبایل برادرم مال 2006 هست که هنوز 4 روز شارژ نگه می داره (p990i)
** همین الان حین گوش کردن به موسیقی باتری تموم شد !!
احساس می کنم راک باکس باتری بیتشری مصرف می کنه. اینکه ساعت حین خاموش شدن تو راک باکس به هم نمی ریزه معادل نیست با اینکه هنگام خاموشی هم دستگاه روشنه؟
Last edited by zahedy2006; 11-10-2010 at 20:04.
تکرار بالایی:
ویرایش:
من الان این سوال به ذهنم رسید که باتری این پلیرها (سانسا - x-fi2 - cowon j3) چقدر عمر دارند یعنی چند بار شارژ می شوند و بعد از چه مدتی عمر شارژ نگه داشتنشان کاهش پیدا می کند؟
چون اولا غیر قابل تعویض اند و دوما من تقریبا هر 3 روز یک بار اون رو فول شارژ می کنم و البته می گذارم تا 2 درصد باتری اش مصرف شود بعد شارژ می کنم
در ضمن موبایل برادرم مال 2006 هست که هنوز 4 روز شارژ نگه می داره (p990i)
** همین الان حین گوش کردن به موسیقی باتری تموم شد !!
احساس می کنم راک باکس باتری بیتشری مصرف می کنه. اینکه ساعت حین خاموش شدن تو راک باکس به هم نمی ریزه معادل نیست با اینکه هنگام خاموشی هم دستگاه روشنه؟
فکر کنم چون ویرایش کردم کسی ندیده پست جدید وجود داره!
سونی فکر میکنم یه (شاید دو)مدل ریکوردر زیر 100 تومن داره.
کیفیت صدای ضبط شده توسط سونی خیلی خوبه گرچه بعید میدونم بهترین باشه.
المپیوس زیر 200 نداره.
آیریور هم باید بگردی
برای خرید ریکوردر سونی به نزدیکترین سونی سنتر اطراف خونتون مراجعه کن.
سلام برادران....
من یه MP3 پلیر میخوام تا 70-80 تومن.....دیگه نهایت 100 تومن (هر چی کمتر بهتر)....حافظش حداقل 4 گیگ باشه، کیفیت صدای مطلوب و البته به این راحتی ها هم مشکلات سخت افزاری - نرم افزاری پیدا نکنه!چون چند مورد خوندم تو اینترنت در موردش.....
اگه بشه صفحه 1.8 اینچ به بالا داشته باشه و گشتن و پخش کردن آهنگ توش راحت باشه....مرسی....
iriver e150
سلام دوستان.
من یک دیجیتال مدیا پلیر میخوام که ببندم به دستم مثل ساعت مچی. و چون زدن سیم از ساعت افراد کمی احمقانست میخوام قابلیت ترانزمیت صدا از طریق بلوتوث یا هر چرت دیگه ای که بیسیم هست رو داشته باشه.
از محصولات اپل، Cowon یا Creative چی پیشنهاد میدید؟ تشکر. (FLAC هم بخونه بد نیست گرچه به کارم نخواهد آمد)
لطفا یکی منو راهنمایی کنه ....به sony ICD-UX200چه امتیازی از 20می دید؟چه معایب و مزایایی داره؟قیمتش الان تو بازار چنده؟
Iriver e30 انتخاب خوبی هست براتون.همه چیزش خوبه
پلیر سن دیسک هست که صفحه نمایش کوچیک داره.
سونی هم تو این رنج nw-142 هست که صفحه نمایش کوچیکی داره.
بالای 100 تومن اگه هزینه میکنی پلیر با کیفیت کوون i9 هم هست.
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
کوون و کریتیو یه همچین چیزی ندارن.
این حالتی که شما میخوای نتیجه ش کیفیت صدای پایینی هست که با کوون و کریتیو جور در نمیاد..به نظرم خیلی دنبال زیبایی نباشی بهتره.
مدلای متفرقه باید بگردی.دیده بودم برندش یادم نیست.شاید بچه های دیگه بدونن.
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
مدل خوبیه.تو این رنج قیمت فک نمیکنم چیز بهتری پیدا کنی
فک کنم 120 تومنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)