تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 198 اولاول ... 95145185191192193194195196197198 آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

امروز یه اتفاق جالب برام توی دنیای این بازی افتاد که تا حالا اتفاق نیافتاده بود چون شخصیت زن هیچ وقت انتخاب نمی کردم ولی این دفعه با شخصیت زن رفتم
    اگه بازی رو تموم نکردید نخونید

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان 
    رسیدم به Landsmeet بعد لوگین رو کشتم و باید فرمانروا رو انتخاب می کردم
    شخصیت اصلی چون زن بود با آلیستر هم قبلا رومانس داشتم و رابطه خیلی خوبی داشتیم و نمی تونستم اونو نادیده بگیرم به خاطر همین لوگین رو کشتم تا آلیستر بی خیالم نشه بره چون حیف بود
    بعد از این باید یه نفر رو به عنوان فرمانروا انتخاب می کردم انتخاب خیلی سختی بود. اولش گزینه ای رو انتخاب کردم که نوشته بود من همراه با آلیستر فرمانروایی رو بر عهده بگیریم یعنی من ملکه باشم که آلیستر گفت همچین چیزی نمیشه و تا نجیب زاده نباشی امکان نداره ملکه بشی
    بعدش دیگه خیلی ضد حال بود! سه تا گزینه داشتم: 1- آلیستر 2- آنورا 3- آلیستر و آنورا با هم ازدواح کنند و هر جفتشون با هم این وظیفه رو بر عهده بگیرم
    منم جوون مردی کردم گزینه 3 رو انتخاب کردم. واقعا هم خیلی از خود گذشتگی بود چون مثلا توی بازی منو آلیستر عاشق هم بودیم و اینکه من انتخاب کنم آلیستر با اون ازدواج کنه سخت بود! کلا تجربه جدیدی بود!
    بعد از این جالب بود. وقت این قضیه ها تموم شد برگشتیم آلیستر اومد یه صحبت خصوصی کرد که خیلی تاثیر گذار بود. این صحبت رو هم فقط کسی که این حالت رو رفته باشه می تونه ببینه! اومدش گفت که خیلی متاسفم که باید همچین کاری رو بر خلافم میلم بکنم. بیش از اون چیزی که فکرشو بکنی دوست دارم و خلاصه از این جور حرفا.... جالبه که حس آلیستر توی این سکانس خیلی عالیه و غمگین بودن اونو قشنگ میشد دید
    بعد راستی به این هم اشاره کرد که دو تا گری واردن با هم ازدواج کنن بچه دار نمیشن و با توجه به این که اونم الان پادشاه شده نمی تونه پیش من بمونه چون بالاخره نسل پادشاه باید ادامه داشته باشه ولی با من ازدواج کنه اینجوری نمیشه و به خاطر کشورش باید این رابطه رو بی خیال بشه!
    خلاصه خیلی صحنه های جالبی بود. توی هیچ بازی همچین چیزی ندیدم! اگه مثلا یه باز معمولی بود حداقل این سکانس آخرش رو نشون نمی داد و بی خیال این چیزا میشد....

...............

دوستانی که بازی را تموم نکردن نخونن!
    سلام دوباره به وحید خان!
    یه چند تا نکته هست که توجه نکردی:

Alistair can become King and announce that the female Human Noble Warden will be his Queen, however the Epilogue text will refer to you as his Princess-Consort
    Alistair can become King with Anora as his Queen. If this does occur, and you have been romancing Alistair, then through a series of choices your character can become his "consort" and continue the relationship Alistair must be "hardened

اگه از راه درست رفته بودی و اونوقت Alistair در اصطلاح سر سخت شده بود میتوستی رومنس را ادامه بدی!
    اگه Human Noble می بودی می تونستی ملکه باشی!
    دوستانی که مایلن پایان های مختلف بازی را بدونن با توجه به اینکه این که این پایان ها به تصمیم گیری های شما در قبل بر می گرده و نمی شه به عقب برگشت به لینک زیر رجوع کنن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که بازی را تموم نکردن نخونن!
    سلام دوباره به وحید خان!
    یه چند تا نکته هست که توجه نکردی:

Alistair can become King and announce that the female Human Noble Warden will be his Queen, however the Epilogue text will refer to you as his Princess-Consort
    Alistair can become King with Anora as his Queen. If this does occur, and you have been romancing Alistair, then through a series of choices your character can become his "consort" and continue the relationship Alistair must be "hardened

اگه از راه درست رفته بودی و اونوقت Alistair در اصطلاح سر سخت شده بود میتوستی رومنس را ادامه بدی!
    اگه Human Noble می بودی می تونستی ملکه باشی!
    دوستانی که مایلن پایان های مختلف بازی را بدونن با توجه به اینکه این که این پایان ها به تصمیم گیری های شما در قبل بر می گرده و نمی شه به عقب برگشت به لینک زیر رجوع کنن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    نه آخه مسئله اینه که بالاخره اون یه زن دیگه گرفته و دیگه ادامه دادن این رابطه اشتباهه و حاضر نیستم قبول کنم
    در مورد Human Noble خب مشخصه میشه چون آلیستر اشاره کرده بود که برای ملکه شدن حتما باید نجیب زاده باشی
    توی این دفعه که رفتم شخصیت من Elf جادوگر بود و خیلی هم اینبار لذت بردم چون با اینکه روی هارد بود همه رو به شدت میشد نابود کرد!
    برای شخصیت زن بیشتری ها شاید همین رو انتخاب کنن چون جادوگر فقط برای Elf خیلی خوبه و با توجه به این فقط دو تا کلاس دیگه می مونه که به نظر من برای زن زیاد جالب نیست مخصوصا Warrior که اصلا نمیاد! به خاطر همین این که Human Noble باشی و بتونی ملکه بشی کم پیش میاد

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سلام
    نه آخه مسئله اینه که بالاخره اون یه زن دیگه گرفته و دیگه ادامه دادن این رابطه اشتباهه و حاضر نیستم قبول کنم
    حرف حساب جواب نداره و کاملا تایید میشه

توی این دفعه که رفتم شخصیت من Elf جادوگر بود و خیلی هم اینبار لذت بردم چون با اینکه روی هارد بود همه رو به شدت میشد نابود کرد!
    پس بالاخره به اون چیزی که گفته بودم در مورد mage خصوصا از نوع Elfش و اینکه میشه همه رو راحت درو کرد حتی رو هارد رسیدی ...
    لابد Blood Mage & Arcane Warrior
    خوراکش هم Blood Wound & Mass Paralysis & Blood Control...
    اتفاقا awakening را که فرصت نکرده بودم بازی کنم را هم با Mage رفتم و با دوتا Mage دیگه و یه Warrior سه سوته تموم شد.اول فکر نمی کردم 3 تا Mage همزمان جواب بده ولی وقتی یکی از Mage ها Arcane Warrior باشه و دوتای دیگه Spirit Healer و هر سه تا Blood Mage جواب میده بدجور...

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

لیست بهترین DLC های بازی که داستانی هم باشه رو یکی زحمت میکشه بذاره واینکه برای نصب واجرای dlc ها چی لازمه.
    باتشکر

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لیست بهترین DLC های بازی که داستانی هم باشه رو یکی زحمت میکشه بذاره واینکه برای نصب واجرای dlc ها چی لازمه.
    باتشکر
    این لیست dlc های داستانی بازیه:

Warden's Keep
    The Stone Prisoner
    Witch Hunt
    Leliana's Song
    Return to Ostagar
    The Darkspawn Chronicles
    The Golems of Amgarrak

بیشتر اونا باید ورژن بازی 1.03 یا جدیدتر باشه. dlc آخری این لیست که گذاشتم هم ورژن 1.04 به بالا می خواد

پس بالاخره به اون چیزی که گفته بودم در مورد mage خصوصا از نوع Elfش و اینکه میشه همه رو راحت درو کرد حتی رو هارد رسیدی ...
    لابد Blood Mage & Arcane Warrior
    خوراکش هم Blood Wound & Mass Paralysis & Blood Control...
    اتفاقا awakening را که فرصت نکرده بودم بازی کنم را هم با Mage رفتم و با دوتا Mage دیگه و یه Warrior سه سوته تموم شد.اول فکر نمی کردم 3 تا Mage همزمان جواب بده ولی وقتی یکی از Mage ها Arcane Warrior باشه و دوتای دیگه Spirit Healer و هر سه تا Blood Mage جواب میده بدجور...
    آره
    اتفاقا من Arcane Warrior رو هم ازش استفاده ای نکردم ولی دیشب روی هارد خیلی راحت تونستم بازیو تموم کردم. خودتون می دونید دیگه نرمال این بازی خیلی سخته چه برسه به هارد! یعنی فکر نمی کردم روی هارد بتونم این قدر راحت Archdemon رو به هلاکت برسونم!
    هم گروهی هام هم برای ماموریت آخر Alistair و Morrigan و Wynne بودن
    Last edited by vahidgame; 22-02-2011 at 16:18.

7. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اتفاقا من Arcane Warrior رو هم ازش استفاده ای نکردم ...
    یه نکته خیلی جالب در مورد Arcane Warrior که خیلی ها ازش بی اطلاع هستن اینه که وقتی Arcane Warrior باشی و Willpower بالایی هم در کنارش اونوقت می تونی یه Heavy Armor خفن مثل King Cailan's Armor Set یا The First's Armor Set توی Awakening بپوشی وهمزمان
    Rock Armor , Spell Shield , Shimmering Shield , Arcane Shield , Combat Magic , Miasma را اکتیویت کنی و با یه شمشیر و سپر خفن فقط و فقط رو به جلو حرکت کنی حتی اگه Mage شما با یه Ogre یا هر چیز دیگه ای رو در ور بشه به ندرت به Healing احتیاج پیدا می کنین.
    این روشی که گفتم + Elemental Chaos (البته در این صورت به mana potion هم احتیاج پیدا میکنید) را توی Awakening با Willpower=62 اجرا کردم و رو در رو با Brood Mother با شمشیر بودم و کلا یک بار نیاز به Healing پیدا کردم و این در حالی بود که سایر اعضای گروه با وجود اینکه در فاصله امن تری بودن بارها Heal شدن.
    البته در صورت استفاده از این روش Mage شما دیگه Mana آن چنانی برای اختصاص به جادوهای دیگه نخواهد داشت ولی مزیت بسیار بزرگی داره اینه که چون Mage شما Massive Armor داره و هوش مصنوعی بازی به گونه ای طراحی شده که اکثر دشمنان به Armor های سنگین حمله رو می شن و از طرفی خیال شما از این بابت راحته که Mage شما به راحتی از پس این حملات بر خواهد آمد بنابراین یک حاشیه امنیت بسیار زیاد برای سایر اعضای گروه ایجاد میشه و Mage توسط Combat Magic , از توان Magic خود استفاده میکنه و با وجود استفاده از شمشیر Magic Damage خواهد داشت که بسته به میزان Magic شما Damage بیشتری را اعمال می کنه.
    خلاصه بگم که Mage با این روش شکست ناپذیر میشه و یک تنه به قلب سپاه دشمن میتازه امتحانش مجانیه !
    Last edited by City 17; 23-02-2011 at 18:16.

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان کسی این GW Runic armor رو روی بازی با پچ 1.04 نصب کرده ،هر کاری کردم نمیاد تو inventory با پچ 1.02 که قبلا بازی میکردم میومد .یه جا خوندم باید تیکش رو بردارم بازی رو load وبعد save کنم ،از بازی بیام بیرون دوباره enable کنم ،بازی رو load بکنم درست میشه با پچ 1.01a شد ولی 1.04 نه. (پچ 1.04 رو واسه dlc ها لازم دارم) خودمم نفهمیدم چی گفتم به هرحال هرکس راه حلی داشت لطفا بنویسه.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بعد از بازی با تمام کلاس ها حالا میتونم بگم واقعا چه کلاسی خوبه .
    Mage : توی تمام بازی Origins واقعا قوی ظاهر میشه ولی تنها مشکلی ممکنه خسته کننده بیاد تموم شدن مانا بین جنگها که اگه restore اش نکنی باید معمولی بجنگی که تنها قدرت Mage به مانا و جادوهاشه و مشکل دیگه تکراری شدن اسپل هاست .
    کلا به نظرم قویترین کلاس توی بازی میتونه باشه البته در شرایط متعادل تیم .
    من فقط واقعا توی برج جادوگرها موقع مبارزه با تمپلارها دیوانه میشدم . واقعا که ضد جادوگرها بودن . یادم میاد یه در بود به محض باز شدنش یه holy smite میزدن دوتا میجهام در جا میمردن .

Assassin : که همون Melee Rouge هستش واقعا معرکه است توی Origins . تا جایی میرسه که 90 درصد حمله ها رو جاخالی میده و هیچ ضربه اش خطا نمیره .
    تنها مشکلش Mage ها و سلاح و زره کمه . من خودم با همین 2 بار بازی رو رفتم .

Archer : از نوع روگوش . به نظرم ضعیفترین کلاس تا 75درصد بازیه و بعد از اون خوبه . توی Awakening با گرفتن Accuracy قویترین کلاس بازی میشه .
    تا اونجایی که الان دارم میرم مشخصات زیر رو داره با فعال کردن این تلنت و Song of valor

damage 210
    attack 260
    defense 160
    armor 20
    البته تقریبی بود

؟سوال(مگه Song of Valor باعث نمیشه که regenerate برای مانا و استمینا زیاد بشه و Song of Courage باعث افزایش Damage و یه سری چیز دیگه بشه ؟ چرا من وقتی Song of valor رو فعال میکنم دمیجم 60 تا نسبت به Song of Courage زیاد میشه در حالی که باید کمتر بشه . نمیدونم باگه یا چیز دیگه است ؟)

Warrior : یه کلاس معمولی برای کل بازی بود . چه تانک چه دمیجر . در حال دمیجر واقعا وقتی اسلحه سنگین میگیره مخصوصا با تلنتهای awakening دمیجر خیلی خوبی میشه .

Arcane Warrior : تانک نا میرا میشه گفت . واقعا معرکه است . من تا الان تونستم Armor رو واسه میجم توی Awakening به 75 و دفاعش رو به 100 برسونم .

ارمور 75 میدونی یعنی چی ؟ البته با کلی تلنت بازکنهای همراه .

...................................

کلا الان میگم بهترین کلاس Archer اگه میخواید Awakening ؤو هم بازی کنید و بهترین تلنت در بازی Accuracy . چون دمیجم رو +130 کرده و اتک رو +110 . هر کسی با یه تیر من خواهد مرد . دوتا ogre رو یادم میاد از دور تا نرسیدن بهم سر 15 ثانیه کشتم .
    Last edited by Gregar; 27-02-2011 at 21:36.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

Mage : تنها مشکلی ممکنه خسته کننده بیاد تموم شدن مانا بین جنگها که اگه restore اش نکنی باید معمولی بجنگی که تنها قدرت Mage به مانا و جادوهاشه و مشکل دیگه تکراری شدن اسپل هاست .
    کلا به نظرم قویترین کلاس توی بازی میتونه باشه البته در شرایط متعادل تیم .
    اگه منظورتون از شرایط متعادل تیم اینه که مثلا 3تا Mage همزمان نداشته باشیم کاملا مخالفم و به نظر من مناسب ترین راه بزای بازی کردن روی Hard استفاده از 3 Mage همزمان و یک Warrior در گروهه البته تاکتیک در این حالت باید بسیار دقیق پیاده بشه. توصیه اول اینه که همه Mage های شما Blood Mage باشند , یکی Arcane Warrior و دو تای دیگه Spirit Healer , برای جلوگیری از تموم شدن مانا توصیه من اینه که با شروع شدن هر مبارزه برای هر سه Mage , قابلیت Blood Magic را فعال کنید و دوتا از آنها با Blood Control , رنک های Elite or higher به نیروهای خودی تبدیل کرده و با دیگری Blood Wound را اجرا کنید. بعد از اون از Spell هایی چون Crushing Prison, Curse of Mortality که مانای نسبتا زیادی مصرف می کنند استفاده کنید و در این موقع Blood Magic را غیر فعال کنید. تا به این لحظه شما از هیچ مانایی استفاده نکردید.
    با جایگزین کردن شمشیر و سپر به جای Staff برای Arcane Warrior و فعال کردن همزمان Rock Armor , Spell Shield , Shimmering Shield , Arcane Shield , Combat Magic , Miasma از این لحظه به بعد با مانای پر برای 2 Mage و تبدیل شدن یکی از Mage ها به یک موجود نامیرا می تونید از تاکتیک های معمول خود استفاده کنید...

Archer : از نوع روگوش . به نظرم ضعیفترین کلاس تا 75درصد بازیه و بعد از اون خوبه . توی Awakening با گرفتن Accuracy قویترین کلاس بازی میشه .
    با کلاس Accuracy موافقم ولی به نظر من قوی ترین کلاس بازی همچنان Blood Mage هست چرا که اولا یک Mage به خودی خود با اسپلی چون Mass Paralysis دیگه مجالی واسه دشمن باقی نمی گذاره و تا یک مدت نسبتا طولانی تمام unit های دشمن در یک منطقه نسبتا بزرگ فلج می شن حالا شما Blood Wound را که activation سریع تری داره و علاوه بر از کار انداختن اونها Damage نسبتا زیادی را هم در اون مدت کم میکنه اضافه کنید. البته مزیت Mass Paralysis اینه که تقریبا روی تمام unit ها قابل اجراست.
    در مورد Blood Control هم باید بگم به جز Boss ها روی تمام unit ها قابل اجراست حتی در یکی از قسمتهای نسبتا سخت Awakening یادم نمیره که با دوتا Dragon همزمان رو به رو شدم با Blood Control میشد یکی از Dragon ها را برای چند ثانیه کنترل کرد و با Dragon دیگه درگیر میشد ...
    در چند مورد هم میشه از اسپل ها به صورت ترکیبی استفاده کرد که توانایی های جالبی ایجاد می کنن مثلا اگه یک unit که Freeze شده را با Crushing Prison هدف فرار بدید تکه تکه میشه... و یا اگه یک unit که توسط Force Field بی حرکت و Immune شده را با Crushing Prison هدف فرار بدید یک Shock Wave ایجاد میشه ...
    به طور خلاصه میشه گفت Mage با قابلیت هایی که گفتم + Spirit Healing نبض مبارزه را در دست می گیره و به یک قانون ساده می رسیم : هر چه Mage بیشتر , بهتر !

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

امروز یه اتفاق جالب برام توی دنیای این بازی افتاد که تا حالا اتفاق نیافتاده بود چون شخصیت زن هیچ وقت انتخاب نمی کردم ولی این دفعه با شخصیت زن رفتم
    اگه بازی رو تموم نکردید نخونید

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان 
    رسیدم به Landsmeet بعد لوگین رو کشتم و باید فرمانروا رو انتخاب می کردم
    شخصیت اصلی چون زن بود با آلیستر هم قبلا رومانس داشتم و رابطه خیلی خوبی داشتیم و نمی تونستم اونو نادیده بگیرم به خاطر همین لوگین رو کشتم تا آلیستر بی خیالم نشه بره چون حیف بود
    بعد از این باید یه نفر رو به عنوان فرمانروا انتخاب می کردم انتخاب خیلی سختی بود. اولش گزینه ای رو انتخاب کردم که نوشته بود من همراه با آلیستر فرمانروایی رو بر عهده بگیریم یعنی من ملکه باشم که آلیستر گفت همچین چیزی نمیشه و تا نجیب زاده نباشی امکان نداره ملکه بشی
    بعدش دیگه خیلی ضد حال بود! سه تا گزینه داشتم: 1- آلیستر 2- آنورا 3- آلیستر و آنورا با هم ازدواح کنند و هر جفتشون با هم این وظیفه رو بر عهده بگیرم
    منم جوون مردی کردم گزینه 3 رو انتخاب کردم. واقعا هم خیلی از خود گذشتگی بود چون مثلا توی بازی منو آلیستر عاشق هم بودیم و اینکه من انتخاب کنم آلیستر با اون ازدواج کنه سخت بود! کلا تجربه جدیدی بود!
    بعد از این جالب بود. وقت این قضیه ها تموم شد برگشتیم آلیستر اومد یه صحبت خصوصی کرد که خیلی تاثیر گذار بود. این صحبت رو هم فقط کسی که این حالت رو رفته باشه می تونه ببینه! اومدش گفت که خیلی متاسفم که باید همچین کاری رو بر خلافم میلم بکنم. بیش از اون چیزی که فکرشو بکنی دوست دارم و خلاصه از این جور حرفا.... جالبه که حس آلیستر توی این سکانس خیلی عالیه و غمگین بودن اونو قشنگ میشد دید
    بعد راستی به این هم اشاره کرد که دو تا گری واردن با هم ازدواج کنن بچه دار نمیشن و با توجه به این که اونم الان پادشاه شده نمی تونه پیش من بمونه چون بالاخره نسل پادشاه باید ادامه داشته باشه ولی با من ازدواج کنه اینجوری نمیشه و به خاطر کشورش باید این رابطه رو بی خیال بشه!
    خلاصه خیلی صحنه های جالبی بود. توی هیچ بازی همچین چیزی ندیدم! اگه مثلا یه باز معمولی بود حداقل این سکانس آخرش رو نشون نمی داد و بی خیال این چیزا میشد....

من چهار بار بازی رو تموم کردم.اما هنوز هم یه چیزایی هست که غافلگیرم کنه و تا بحال ندیده باشم.
    امیدوارم نسخه ی دومش هم همین طور باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •