تو موبایلستان آپدیت کردن میگن باتریش خیلی بهبود قابل ملاحضه ای پیدا کرده
اگه کسی از باتریش راضی نیست آپدیت کنه
تو موبایلستان آپدیت کردن میگن باتریش خیلی بهبود قابل ملاحضه ای پیدا کرده
اگه کسی از باتریش راضی نیست آپدیت کنه
lمن یه سوال داشتم
می خواسم بدونم اینترفیس این گوشی با نوکیا N79 یکی هست یا نه ؟
مثلا در N79 وقتی می خواین چیزی رو باز کنید به صورت فلش از عقب صفحه می یاد جلو .
می خواسم بدونم اینترفیس این گوشی هم به این صورت هست یا نه مثل گوشی های قبلی نوکیا مثل N82 , N95 هست ؟
ممنون
نه اینجوری نیست وقتی یه چیزی باز میکنی صفحه میره کنار
Last edited by hasanmotori; 25-06-2009 at 11:35.
من در مورد n95 8gig اطلاعاتی ندارم
ولی فیلمبرداریش خیلی خوبه
من تو مسابقه مفاهیم استانمون از یکی از بچه در حال سخنرانی فیلم گرفتم هم کیفیتش خوب بود و هم قدرت صداش
انگیج هم می خوره(البته گوشی باید هک شه)
راجع به گرد و غبار نمی دونم چون من رو صفحه محافظ گذاشتم
هنوز کسی راهی تداره که من گوشیمو فارسی کنم اخه این چه بلایی
شما میتونی با فریمور XXIB اگه اشتباه نکنم فلش کنی فارسی میشه
منم دارم در به در به دنبال راهی برای فارسی کردن گوشی شما می گردم
ه راه هست که عربی می کنه می خوای؟
یه نرم افزار دیگه هم هست که فارسی تایپ می کنه اگه اون رو هم می خوای بگو بذارم
راه دیگه هم که حسن اقا گفتن همون فلش کردنه که می گن ریسکش بالاست
Last edited by aran khan95; 25-06-2009 at 12:53.
با سلام به دوستان و اساتید لطفا کمککککککککککککککککککککککک کک
امروز با گوشیم اصطلاحا ور می رفتم داشتم یه برنامه رو remove می کردم که هنگ کرد بعد سرعت گوشی شدید اومد پایین که حتی خاموش هم نمی شد حتس کد های 7370 یا 7780 رو انجام نمی داد تا باطری و دراوردم زدم جا 3 دکمه فلش کردم صفحه قرمز شد نوشت all download دوباره خاموش کردم روشن کردم فارسی شد اما ریست نشده بود بازم همونطوری بود.حتی زنگم نمی خورد بر دمش نمایندگی گفت باید فلش بشه ( من تو همدان هستم گوشی هم گارانتی داره) دوباره که رفتم گفت فلش رو قبول نمیکنه باید بره تهراندستگاه اونجا قوی تره و از این حرفا حد اقل 7 روز طول می کشه.
دوستان راهنمایی کنید ایا درست میشه؟
راهی نداره خودم درستش کنم ؟
مشکلش چیه؟
حرف نمایندگی به نظرتون چرند نماد؟
لطفا راهنمایی کنید بابا این مثلا سیمبیان هست اما خون به دل ما کرده باید همه چیشو از کلوپ نوکیا بگیریم خیلیاش هم مچ نیست مخصوصا پچ اهی هکش راشتی ممکنه چون هکش کردم اینطوری شده باشه؟
ممنون دوست عزیز من فارسی شدن گوشی رو فقط برای اینکه بتونم sms فارسی بدم میخوام نه برای منو ها البته نرم افزار farsi sms را هم نصب کردم ولی خوب نوشتن با این نرم افزار اعصاب خورد کنه خالا اگه شما نرم افزار دیگه ای دارید ممنون که بزارین اگه هم بشه گوشی رو فارسی کرد که بهتر
سلام دوست عزیز
بهترین راه اینه که با مرکز خدمات گارانتی تماس بگیری و جریان رو تعریف کنی و بپرسی اگه امروز گوشی رو تحویل بدی کی به شما تحویل میدند؟ معمولا فلاش گوشی بیشتر از نیم ساعت زمان لازم نداره حداکثرش اینه که صبح اول وقت میدی و بعد از ظهر تحویل میگیری.
یه نکته به همه دوستان شهرستانی بگم: چند وقت قبل مرکز خدمات ماکروتل برای کاری رفته بودم یه اقایی اومده بود و ادعا میکرد من گوشی و کارتن رو سالم و کامل با تی پاکس فرستادم ماکروتل و اینها میگفتند ما فقط کارتن خالی تحویل گرفتیم! خلاصه داشتند به شدت با هم بحث میکردند و کار داشت به جاهای باریکی میکشید.
به همه دوستان شهرستانی توصیه میکنم حتی الامکان خودتون حضوری گوشی رو بیارید تهران یا به یه دوست و اشنا که مسافره داره میاد تهران تحویل بدید که شخصا ببره گارانتی و تا اونجا که ممکنه به هیچ سرویس حمل و نقل اطمینان نکنید چون خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد دستتون به هیچ جا بند نیست. از ما گفتن بود
موید باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)