ولله چي بگم...
شما هم به عجب باگ عجيبي خوردين...
رفتين جلو؟؟؟همش همينجوريه؟؟؟
ولله چي بگم...
شما هم به عجب باگ عجيبي خوردين...
رفتين جلو؟؟؟همش همينجوريه؟؟؟
بله!
رفتم طرف اسکله هه که از اون جا میریم point lookout ، به جا کشتی ده تا مربع قرمز گذاشته.
تازه اون مرده هم که تو اسکله هست، بدن نداره، فقط دست و کله داره.
اون دختره؛ کاترین هم صدا نداره.
خلاصه خرتوخری شده این جا!!!!![]()
سلام به تمامی بروبکس با مرام پی سی ورلدز، مخلص همه هستم.
یه سوال داشتم اما قبلش بگم که تا صفحه 40 این تاپیک خوندم بقیه اش رو هم میخونم چرا که این رفقای توپی که ما داریم انقدر قشنگ مطالب رو از 2 سال پیش جلو بردن که آدم نمیتونه دل بکنه، همین جا از بروبکس با حال که زحمت این سایت و این انجمن رو میکشن تشکر میکنم و خسته نباشید میگم.
من از خیلی وقت پیش میومدم و سر میزدم اما تا گیر نکنم به کسی متوسل نمیشم، اما الان یه مشکل دارم من نمیخوام تو این بازی اون بخش شبیه سازی یا سیمولاتور رو با از دست دادن کارما تموم کنم، بنابراین میمونه یه راه که اونم اون خونه هس که داخلش تاریکه با امتحان کردن اشیاء یه صدایی از هر کدوم بلند میشه که به جز رادیو خرابه همگی آخر صداشون یه زره اضافی هم میزنه، من توضیحات کنلگ رو هم خوندم اما موندم که با امتحان این اشیاء بعدش چه اتفاقی میوفته یا این که چیکا باید کرد ؟
ممنون که منو راهنمایی میکنین(پیشاپیش!!!)
راستی تو مگاتن باید لوله های آب تعمیر بشن و این که سه تا لولس من هم تونستم 2 تاش رو پیدا کنم کسی میتونه من رو راهنمایی کنه که سومین لوله کجاس؟
Last edited by EvilCroon; 04-04-2010 at 18:59.
بعد یه سوال دیگه هم این بود، از صحبت های دوستان بر میاد که این بازی یه سری اضافات دیگه هم داشته باشه مثل مراحل فرعی دیگه یا همون کوئست های اضافی این طور هست ؟ یا هنو چیزی به این صورت نیومده یا اصلا نمیاد؟
Last edited by EvilCroon; 04-04-2010 at 19:07.
دوست من چند بار اين پست رو ارسال كردين؟؟؟
اما در مورد سوالت...
ببينيد اون وسايل تو اون اتاق يه ترتيبي دارن كه با همون راديو شروع ميشه...بعدش بايد به ترتيب روي وسايل كليك كنيد طوري كه اون صداي بوق مانند نياد...نكته مهم اينه كه بايد دوبار بعضي وسايل رو بزنيد...
يه مثال ميگم كه بهتر درك شه :شما با راديو شروع كنيد بعدش روي جعبه ميزنيد بعد شيشه خالي و بعد دوباره راديو...
اين فقط يه مثال بود چون ترتيبش يادم نيست...
بايد خودتون امتحان كنيد و ببينيد چه جوريه...
وقتي اين كار رو كردين...يه كامپيوتر پنل مانن باز ميشه تو همون اتاق كه با اون كليك ميكنيد و ميريد تو فضاي بيرون پيش همون دختره و يه در باز ميشه و تموم...
يه كم سعي كن و خوب گوش بده تا ترتيب وسايل رو بفهمي...![]()
مرسی که توضیح دادین و شرمنده که این همه اسپم دادم آخه نمیدونم چرا هر کاری میکردم به خیال خودم و با توجه به چیزی که میدیدم، نمیتونستم ارسال کنم یعنی من اصلا پست خودم رو نمیدیدم که ارسال و به پست های دیگه اضافه شده باشه.
واقعا معذرت لطفا یکی بیاد و این کثیف کاری من رو پاک کنه
بازم ببخشین و بازم مزاحم میشم![]()
با تشکر از ارسال این مطلب !
لطفا توجه فرمایید ، مطلب ارسالی شما بعد از تایید توسط مدیریت قابل نمایش است ... لطفا از ارسال چند باره مطلب خودداری کنید . با سپاس
چه مدیر زحمت کشی که تمام پست ها رو اول میخونه بعد میذاره بیاد تو تاپیک در ضمن اگه این مدیر تمام پست ها رو میبینه چرا نتونست تشخیص بده که من 4 بار به صورت اضافه و اسپم پست دادم؟!؟!؟!؟!
شوخی بود ببخشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)