تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 587 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه من adsl دارم ولی میگن هیچ رایی نداره که با ipod بری اینترنت تو ایران
    یعنی هیچ رایی نیست من واقعا گیج شدم ینفر میگه میشه ینفرم میگه نمیشه دقیقا چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هر رایی میشه بگین هر رایی!!! (راهی که فقط 50 متر نباشه و بشه در همه جا ازش استفاده کرد)
    با وایرلس که نمیشه ولی راه دیگری هست ؟
    تو صفحه ی قبل گفته شد با ipod نمیشه به اینترنت وصل شد اگر هم بشه تا فاصله 50 متری ولی نه تو یک سایت دیگه از یکی پرسیدم بم گفت یه مودم ADSL که وایرلس هم داره بگیر و به راحتی برو تو اینترنت با هاش چطوریاست ؟
    دوست خوبم ... اولاً که سوالات رو از هر کسی نپرس .. از کسی بپرس که به جوابش مطمئنی .. وگرنه هر کسی دوست داره در مورد هرچیزی نظر بده .. شما باید تصمیم بگیری که حرف چه کسی معتبر تره و همون رو پی بگیری .. (قصد جسارت ندارم --- اصلاً شاید معلوم بشه که من از همه بی سوادترم!)

ثانیاً - اونی که به شما گفته میشه با مودم adsl وایرلس وصل بشی حرفش هیچ تناقضی با حرف ما نداره .. سوال شما این بود که میشه "همیشه و همه جا توسط تاچ به وب وصل شد؟ " .. خب جوابش اینه که در ایران نه !! .. راه حلی که اون دوستت پیشنهاد کرده ، ربطی به این سوال نداره ... اون راه حل یه راه "همیشه و همه جا "نیست که!! ... این که واضحه...

بنابراین برای چندمین بار : شما میتونی از طریق اتصال اینترنت کامپیوتر خانگی ات با تاچ به اینترنت وصل بشی .. اما اینکه بخوای مستقیماً از طریق خود تاچ براحتی و هرجای شهر به اینترنت وصل بشی : خیر.

2. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

هممم...قبل از خرید آی پاد ، تگهای کل آلبومها رو مرتب کرده بودم...تا موقع اضافه کردن فایلها به iTunes library مشکلی نداشته باشم...

اکثر آلبومها add میشه ولی بعضیها نه...
    حتی تگ ها رو مجددا تنظیم کردم ...ولی متاسفانه مشکل همچنان پا برجاست

به طور مثال در مورد دیسکوگرافی " میوز"...
    منبع دانلود همه آلبومها یکسانه...و بیت ریت اکثر فایلها 320
    همه آلبومها اضافه میشه... ولی آلبوم The Resistance رو نمیتونم اضافه کنم...

یا مثلا درمورد گروه The Velvet Underground یکی از آلبومها به itunes وارد نمیشه...
    البته به غیر ازآلبومها یه سری تک اهنگ هم هست که همین مشکل رو دارند

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم ...

mp3 convertor ؟...خب زیاد با این نرم افزارها آشنا نیستم
    ولی با نرم افزارAgree Free MP3 to M4A (نسخه free البته)
    امتحان کردم... این ارور میاد

Files reading error! please Check Your Files
    خب اگه نرم افزار تبدیل هم ارور میداده ، نشون میده که حدسم درست بوده و فایل ها ایراد دارن .. پلیرهای مختلف در قبال مشکلات ریز و درشت فایل های صوتی با هم فرق دارن .. بعضی ها آسون گیر هستند و هرچی بهشون بدی رو قبول می کنن و بعضی سخت گیرن .. مثل همین آیپاد ..

من توصیه ام اینه که اول با یه برنامه دیگه، این فایل های Mp3 رو نرمالیزه کنی .. (یعنی فرمتشون همون mp3 میمونه - صرفاً یه بار کانورت میشن به یه mp3 جدید -- حالا مثلاً با بیت ریت مشابه یا یه درجه پایین تر)...بعد دوباره تست کنی و نتیجه اش رو بگی.
    27 ژانویه هم که محصوله جدیده اپل میخواد معرفی بشه ووو
    يعني هفته بعد ipod جدید میاد
    درسته .. اینطور که شایع شده یه تبلت 10-11 اینچیه.

4. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

خیر دوست من هفته ی دیگه خبری از ایپاد جدید نیست سپتامبر 2009 همه ایپاد ها اپدیت شدند !!!
    داریوش جان بله همینه ولی شما میتونی با یه تیر دو نشون بدی یه لینک دانلود فریمور کاستوم میدم به اون ورژن ریستور کنی هم اپدیت میشه و هم جیلبرک !
    عزیز پس کو لینک !!
    یادت رفت بذاری؟

داره خودمونی میشه Sadra Juve's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من ipod touch 8gb گرفتم و دادم توی پایتخت برام برنامه رختن بعد من اومدم و 2 _3 روز بعد دستگاه رو خاموش کردم و بعد که روشنش کردم دیگه بالا نمیاد چی کار کنم که درست شه مرسی

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

تو چه مرحله ای گیر کرده ؟ ... مطمئنی باتری داره ؟ ... یه بار به ایتونز وصلش بکن بعد روشن کن احتمالا بوت میشه !

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ایپاد رو که روشن میکنم عکس usb میاد که وصل به itunes و همون جا گیر میکنه !!!!!!

فکر کنم مشکل از jail break و اینا باشه البته فکر کنم ورژنش 3.1 یا هم چین چیزی بود ....

من اصلا بلد نیست برنامه توش بریزم اگه کسی یادم بده ممنون میشم

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سلام دوستان من ipod touch 8gb گرفتم و دادم توی پایتخت برام برنامه رختن بعد من اومدم و 2 _3 روز بعد دستگاه رو خاموش کردم و بعد که روشنش کردم دیگه بالا نمیاد چی کار کنم که درست شه مرسی
    شما برو به سایت Blackra1n.com و نرم افزار ویندوز رو بگیر بعد iPod رو به PC وصل کن و run رو بزن، حله .

نه من adsl دارم ولی میگن هیچ رایی نداره که با ipod بری اینترنت تو ایران
    همونطور که سیمور عزیز گفت فعلا تنها راه ارتباط تو ایران همون کارتهای وایرلسه. اما iPod بر اساس سیستم WiFi یا اینترنت بی سیم طراحی شده که این قابلیت، دارا بودن دکلها یا دیشهای سندر WiMax رو میطلبه که تا یه شعاع مشخص رو ساپورت کنن و شما تو اون محیط بتونی Access داشته باشی .

10. 2 کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما برو به سایت Blackra1n.com و نرم افزار ویندوز رو بگیر بعد iPod رو به PC وصل کن و run رو بزن، حله .

همونطور که سیمور عزیز گفت فعلا تنها راه ارتباط تو ایران همون کارتهای وایرلسه. اما iPod بر اساس سیستم WiFi یا اینترنت بی سیم طراحی شده که این قابلیت، دارا بودن دکلها یا دیشهای سندر WiMax رو میطلبه که تا یه شعاع مشخص رو ساپورت کنن و شما تو اون محیط بتونی Access داشته باشی .
    مرسی درست شد

فقط میشه بگی چطوری باید خودم نرم افزار بریزم توش ؟؟؟

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

مرسی درست شد

فقط میشه بگی چطوری باید خودم نرم افزار بریزم توش ؟؟؟
    از اولم درست بود ! من چون وایرلس ندارم نتونستم فعلا JailBreak کنم، اما شما میتونی با سرچ تو همین فروم یا جاهای دیگه آموزشهای زیادی واسه ریختن بازی یا برنامه پیدا کنی .چون خودم تا حالا نریختم نمیتونم کمک زیادی بهت بکنم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از اولم درست بود ! من چون وایرلس ندارم نتونستم فعلا JailBreak کنم، اما شما میتونی با سرچ تو همین فروم یا جاهای دیگه آموزشهای زیادی واسه ریختن بازی یا برنامه پیدا کنی .چون خودم تا حالا نریختم نمیتونم کمک زیادی بهت بکنم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی دوست عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •