من یه مشکلی برای گوشیم پیش اومده اونم اینه که contacts هام دو تایی شدن یعنی انگار یه کپی از هر کدوم زده اگه بخوام یکی رو هم پاک کنم هر دو تاش پاک میشه
چی کار کنم ؟
( من امروز گوشیو هک کردم امکان داره مال اون باشه ؟ )
من یه مشکلی برای گوشیم پیش اومده اونم اینه که contacts هام دو تایی شدن یعنی انگار یه کپی از هر کدوم زده اگه بخوام یکی رو هم پاک کنم هر دو تاش پاک میشه
چی کار کنم ؟
( من امروز گوشیو هک کردم امکان داره مال اون باشه ؟ )
حالم از این گوشی بهم می خوره!
هنگ!
فرستنده اف ام پکیده!
اس ام اس هیچی!
پیش به سوی فول تاچ
عزیز منم عاشق گوشی فول تاچم ولی دلیل نمیشه بیام الکی اینو خراب کنم
هنگ که والا بعد از آپدیت یه بارم نکرده
اس ام اسم که نمیفهمم منظورتو !
فقط در مورد فرستنده اف ام نمیتونم نظری بدم
اگه fm گوشیت کار میکنه ولی رادیو دریافت نمیکنه خو با یه مستر ریست حله!!
کلاسه گوشیو پایین نیار...
N78 گوشیه خوبیه من خودم داشتم
ولی دورانش دیگه به پایان رسیده
احتمالا از اینجاست.برو توی contact settings بعد برای contacts to display یکیش فعال باشه.احتمالا الان هم sim memory هم phone memory تیک خوردن.
دوست خوبمون جوابتو دادن ولی اینجوری نشد که از هر گوشی که بدتون بیاد بیایید تو تایپکش و همچین چیزی بنویسید هر گوشی طرفدار خاص خودشو داره پس از این به بعد نظرتو اینجوری در مورد گوشی بیان نکن
+
نمیدونم خوش شانس هستم یا نــه ؟
ولی از موقع خرید یکبار هم هنگ نکرده >اف ام بخوبی کار میکنه > مشکل Sms از گوشی نیســـت از مخابراتــــه اگه از گوشی باشه میری مرکز خدماتت رو درست میکنــــی
برای ما هنوز به پایان نرسیــــده
موفق باشید!![]()
سلام
گوشي من n78 كه يه مدتيه دكمه ي سبز , قرمز , c , منو , select و back اون اذيت مي كرده تا الان كه كومپلت كار نميكنه چند جا نشون دادم گفتن kaypad IC اون خرابه كه 30 تومن خرج داره مي خواستم نظر شما دوستان رو بدونم !!!
راستي قبل از اينكه اين مشكل پيش بياد زياد هنگ مي كرد !!!!!!!!
مرسی دوست عزیز
ولی نه ، حواسم به اون بود فقط phone memory بود ولی نمیدونم چرا این جوری شده بود
البته خود به خود بعد چند ساعت درست شد !
100 درصد تایید ...![]()
برا من فقط دکمه قرمز اشکال داشت که اونم خود به خود درســـت شد اگه بد کار میکنه ببر تعمیر کن راه دیگه ای نیســـت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)