آره
ولی جدا از نظر پشتیبانی 0 هستند
اولندش که تا ساعت 2 بیشتر پشتیبانی ندارند( ساعات و روزهای اداری )
بعدشم همش اشقاله باید کلی بگیری تا بگیره
چند سال پیش که از ایران گیت(پارس آنلاین) سرویس میگرفتم همیشه پشتیبانیشون عالی بود حتی تصف شب
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
آره
ولی جدا از نظر پشتیبانی 0 هستند
اولندش که تا ساعت 2 بیشتر پشتیبانی ندارند( ساعات و روزهای اداری )
بعدشم همش اشقاله باید کلی بگیری تا بگیره
چند سال پیش که از ایران گیت(پارس آنلاین) سرویس میگرفتم همیشه پشتیبانیشون عالی بود حتی تصف شب
سلام بچه ها
من شمارم دي ال سي هستش مثل اين كه فقط از مخابرات ميتونم بگيرم ( البته قبلا از شركت خصوصي هم ميشد ولي الان ....)
حالا كسي نيست كه بدونه من بايد چي كار كنم
حتما بايد برم مخابرات خ فروغي اونجا اقدام كنم نمايندگي ندارن ؟
از شركت خصوصي نميشه گرفت مثل ندا گستر ؟
پيشاپيش ممنون![]()
سلام .
اول به اینجا یه سر بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بچه ها برای خطوط عادی ندا گستر بهتره یا پیشگامان؟
یکی از دوستام میخواد بگیره گفتم بپرسم که درست انتخاب کنه
ممنون
نداگستر در تمام ساعات به غیر از شبانه نسبت به پیشگامان خیلی بهتره ( از همه نظر ) اما شبانه نداگستر افتضاحه!
کسی که شبانه نمیخواد >>>نداگستر
کسی که سرعت حداکثر 512 میخواد بدون دردسر و با پیشتیبانی و خدمات خوب>>>شاتل
کسی که شبانه میخواد و اصلا به فکر پشتیبانی نیست و خیلی هم ثابت بودن سرعت براش مهم نیست>>>پیشگامان
الان هم دارم پارس آنلاین را تست میکن. قطعی یا مشکلی نداشتم که بخوام با پشتیبانی تماس بگیرم (ازین لحاظ بهترین شرکتی بوده که تست کردم) سرعت روزانه حداقل سرعت قرار داد و توی شبانه سرعت متوسط سرعت قرارداد! توی روزانه سرعت تا 150kb/s هم میره. با قیمت های جدیدشون که خیلی مناسب تر از قبل شده میتونه کاربر های خودش را داشته باشه.
در ضمن خط رو خیلی زود رانژه کردن! یکی 2 روز!
دوست عزیز اگه خطت dlc شده هیچ راهی جز رفتن به مخابرات خرازی نداری تازه اونم اگه بتونن بهت سرویس بدن چون اکثراّ میگن پورت خالی نداریم و باید تو نوبت بمونی
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
Last edited by adsl2+; 16-06-2010 at 20:54.
من هم زنگ زدم به اون خانومه
آقا من نفهمیدم
یکی میگه پهنای باند کم شده
یکی میگه مشکلیه که حل میشه
آخرش برا چی سرعت ۳۱۱ اومده پایین؟
درسته که سرعت 128 باید همین باشه ولی شما لااقل این امکان داری که از هر شرکتی می خوای سرویس بگیری و سرعت های مختلف رو امتحان کنی و به قول خودت از ندا بری فن آوا بعد بری پیشگامان و... خلاصه مثل ما نمی تونی فقط از طریق مخابرات اقدام کنی و فقطم مجبور باشی سرعت 128 بگیریدلمون به این خوش بود که اگه فقط سرعت 128 میدن و هیچ راهی جز مخابرات نداریم لااقل خودشون به فکر مشترکینشونند و سرعت بالاترم می زارن داشته باشیم ولی الان حتی سرعت به 128 هم نمی رسه چون اکپر مواقع دانلود از 10-11 بالاتر نمیره
در صورتی که باید 15 کیلو را حداقل داشته باشیم.بقیه رو نمیدونم ولی من که روز به روز سرعتم داره بدتر میشه که بهتر نمی شه
البته امیدوارم طبق گفته دوستان موقتی باشه.به قول شاعر که می گه: در ناامیدی جای امید است.........(امیدوارم البته)
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
این جوری که به هر کی یه چیزی میگن نشون میده که فقط می خوان مشترکینو کله کنند وبس
ای خدا
دلمون به اینترنتومن خوش بود که اونم پرید
خدا ذلیلشون کنه که ۱ هفته اس برا من اعصاب نزاشتند
سلام دوستان. من هم سرویس 128 از صبانت دارم.به نظر میرسه کلیه شرکتها و همین طور خود مخابرات همگی سرعتها رو محدود کردن.پشتیبانی صبانت میگفت تا 5 یا 6 روز دیگه سرعت درست میشه.سایر شرکتها رو نمیدونم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)