آقا دمتون گرم یه توضیح کوچولو در مورد این فالس و مثبت کاذب بدید .ممنون . مثلا تو جدول بالا آواست که پایینتره از آویرا یعنی بهتر از آویراست . من خودم تو انتخاب یه آنتی ویروس البته و صد البته نسخه FREE موندم !!!
ممنون میشم .
آقا دمتون گرم یه توضیح کوچولو در مورد این فالس و مثبت کاذب بدید .ممنون . مثلا تو جدول بالا آواست که پایینتره از آویرا یعنی بهتر از آویراست . من خودم تو انتخاب یه آنتی ویروس البته و صد البته نسخه FREE موندم !!!
ممنون میشم .
سلام. آواست مقدارش زيادتره، يازده تا تشخيص داده ولي آويرا 10 تا،
هرچه مقدارش کمتر باشه بهتره، يعني آويرا امتيازش بيشتر شده،
از بين اين دو تا، آويرا پيشنهاد ميشه، مضافاً بر اينکه آواست ايران را هم تحريم کرده.
درود..
میدونین چی شد ؟؟؟
نمیدونین دیگه
محتوای مخفی: مواظب باشید جا نخورید
جالب بود ، ولی نمیشه بهش اتکا کرد باید همیشگی باشه![]()
حالا ببین سایت دیسنا چیکار میکنه![]()
حالا بازم ببینم میگه تست های این موسسه معتبر نیست و فلان و بهمان
در کل خوشحالیم که سوییت های خوب دارند زیاد میشند و در کل این برای کاربران که سلایق مختلف دارند خیلی خوب هست و دیگه کاربر معطوف به یکی دو انتخاب نیست مثل 4 5 سال پیش
پس میشه گفت برای محصول سال این موسسه برند های زیادی رقابت خواهند داشت تست های 3 ماه آینده میتونه خیلی جالب باشه
ولی به نظر من سوییت سال دیگه معنایی نداره بخصوص تست های امسال که هر ماهی یکی اول بوده
Gdata
Kasper
Bit
Tran
اما نباید از F-Secure هم قافل شد خداییش همیشه عالی بوده
ببینیم چی میشه
Last edited by xman681; 12-10-2012 at 17:57.
این f-secure نسخه free نداره ! میگن سنگین هم هست !!!!!! ولی همیشه جزو ده تای اول بوده . مثل اینکه خیلی خفنه حتی از avira و avast و AVG !!!!!!!
سلام
داخل تاپیک خودش سوالتون را مطرح کنید دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
درود.
اخیرا یک تست و آنالیزی از مرورگرهای اینترنتی توسط KSN یا همون Kaspersky lab's cloud service برگزار شده.
جزئیات این آنالیز رو اینجا ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب، طبق این گزارش، اپرا از همه امن تر است!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)