چاره كارت آپديته ، براي ادامه بحث برو تو تاپيك گوشي خودت
چاره كارت آپديته ، براي ادامه بحث برو تو تاپيك گوشي خودت
آقا یه سوال
کلا" میشه جفت memory ها رو فرمت کرد که خالی خالی بشن از دوباره فایلهای اولیه رو از یه جایی توش کپی کرد؟
یه سوال دیگه این کارایی که کردم که توی z که تاثیری نذاشته هیچ کدوم؟
کی تو z برنامه ای تاثیر میذاره؟موقع نصب کسی با z کاری نداره؟
اصلا" z رو هم میشه هر چی توشه پاک کرد؟دوباره فایلاشو ریخت؟
آقا گوشي رو master resit كردم ديگه روشن نشد چكار كنم
آقا حالا که فلش کار افتاد نمیشه ازش به خوبی استفاده کرد چون وقتی مثلا" قرار هست دکمه راست را که برای بازی فلش تعریف شده فشار دهیم opera جواب می دهد چون دکمه راست برای opera قبلا" تعریف شده و فلش هم توی Opera داره کار می کنه
الان هیچ کار نمیشه کرد!
اینی که ما توی گوشی راه انداختین activex هست نه فلش lite
مثلا" یه بازی ماشین سواری فلش هست وقتی راست را می زنیم به جایی اینکه ماشین به سمت راست برود صفحه opera full screen می شود
فکر نکنم.من که تا حالا مشکلی ندیدم
آره.Format Intenal Disk که حافظه داخلی گوشی رو فرمت میکنه.برای رم گوشی هم از کامپیوتر میتونی کمک بگیری یا از خود گوشی.
به هیچ عنوان نیمشه روی z تغییراتی ایجاد کردن.فقط میشه ازش کیپی برداری کرد.
بعد از کدوم هک؟
منظورتون از راست چیه؟ کلید جهت نمای راست؟ اگه میشه اون بازی رو برام بزارید تا تست کنم
موفق باشید
آخی خیالم حداقل از romesh راحت شد
حالا اگه کل فایل های جف memory هارو پاک کنم اونوقت فایل اولیه از کجا بیارم بریزم روش؟!
این بازی رو ببینین
rapidshare.com/files/143238967/dawn_of_the_fly.swf
جور دیگه ای نمیشه خود فلش لایت رو اجرا کرد؟نسخه های تحت s60 اون هست
فلش لایت تحت جاوا اصلا" نیست؟
سلام دوستان خوبید من جدیدا P1 خریدم همه جور حرکت هم روش انجام دادم هک ساین برنامه ها ولی تا حالا ریسک نصب تم های Gdesk رو نکردم ولی یه سوال از HMR007 و دیگر دوستان داشتم من انتی ویروس کسپراسکای رو برای UIQ3 دانلود کردم ولی به هر طریقی خواستم نصبش کنم نتونستم حتی تو سایت معروف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یه سایت چینی هست و مخصوص ساینه ثبت نام کردم و نرم افزار کسپر رو ساین کردم ولی باز هم دقیقا همون پیغام رو میده و نصب نمیشه از هر سایتی دانلودش کردم هیچ تفاوتی نداشت پیغامش هم اینه The product Cant be installed on this phone. حالا از هر کدوم از دوستان که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم راهنمایی موفقیت آمیز کنید لطفا.
--------------------------------------------------
کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت.
مگه gdesk چشه؟همون اول نصبش کردم خیلیم خوبه !
حسین جان بازی رو دیدی؟ دکمه ها بجایی تو بازی تاثیر بذارن تو opera تاثیر میذارن
اين ارور فكر كنم به سيستم عامل هم مربوط ميشه . مطمئني براي uiq3 گرفتي ؟
ولي از نظر من بي خيال آنتي ويروس روي گوشي شو ، چون آنتي ويروس خوبه اگه آپديت باشه . چون نميشه با گوشي آپديت كرد پس بيخيال
هر موقع خواستي گوشي رو وصل كن به كامپيوتر و از طريق كامپيوتر ويروس يابي كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)