تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 209 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

من یه پالس 135 LS خریدم .(قرمز)
    - من الان گواهینامه ندارم بهتر نیست موتور رو به اسم پدرم که گواهینامه داره بزنم تا اگه یه موقع موتور رو گرفتن بتونم درش بیارم ؟ یا فرقی نداره ؟

میگم اگه یه موقع تو خیابون به هر دلیلی گرفتنت .... برا آزاد کردن موتور مگه نباید سند موتور و گواهینامه هم برد ؟
    (میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟ من فقط قول نامه کردم و میشه تغییر داد.

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

من یه پالس 135 LS خریدم .(قرمز)
    - من الان گواهینامه ندارم بهتر نیست موتور رو به اسم پدرم که گواهینامه داره بزنم تا اگه یه موقع موتور رو گرفتن بتونم درش بیارم ؟ یا فرقی نداره ؟

میگم اگه یه موقع تو خیابون به هر دلیلی گرفتنت .... برا آزاد کردن موتور مگه نباید سند موتور و گواهینامه هم برد ؟
    (میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟ من فقط قول نامه کردم و میشه تغییر داد.
    فرقی نداره . راکب می تونه همسایه و رفیق گواهینامه دار هم باشه - عرف تا این زمان -

اما اینکار تقلبه و صحیح نیست - اخلاقا - موضوع هم توقیف وسیله نقلیه نیست . بلکه وقت تصادفات و آسیب دیدگی این موضوع مهم می شه. سعی کنید در خیابانهای اصلی و پر ترافیک تردد نکنید و بزودی گواهینامه بگیرید تا به فصل گرما و شلوغی و مسائل دیگه برخورد نکردید .

ــــــــ

دیروز رفتم یکی از نمایندگیهای شرکت خصوصی ... ! ... بیمه . پرسیدم چند نوع بیمه نامه برای موتورسیکلت هست و شرایط کلی اونها چیه ؟
    کارمند زن پاسخ داد : ((فقط شخص ثالث !!
    موتور که ارزش نداره !!!! بهمین خاطر فقط شخص ثالث رو بیمه می کنیم ... ))

با لذت فراوان از ایشون خداحافظی کردم و سوار مرکبه "بی ارزشم" شدم !

3. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نمی خوام کامنت بالایی رو ادیت کنم - بدلایلی - و الان بذهنم رسید که این مورد رو توضیح بدم :
    اینکه عرض کردم فرقی نداره . بدین خاطر هست که زمان تخلف . گزارش تخلفات در ایران توسط مامور بصورت دستی و آف-لاین انجام می شه .

بطور مثال اگر شما در یک بزرگراه در یک مسیر ایالتی در امریکا که صدها مایل هم با مرکز شهر و خدماتی فاصله داشته باشه ، مرتکب تخلف بشید . افسر از شما مدارک هویتی می خواد . اگر نداشته باشید بازداشت می شید . اگر مدعی هویت فرد دیگری بشید مثلا بگید من فلانی هستم . او با سیستم جامع اطلاعاتی بسیار بسیار عظیم و پیشرفته که دیتای طبقه بندی شده ای هم برای انواع سلسله مراتب نظامی داره . تماس ماهواره ای می گیره و تصویر و جزئیاتی که بهش حق دسترسی داده باشند رو می بینه . مثلا جرم و جنایات احتمالی و بعد واکنش نشون می ده .

اما در ایران اگر موتورسیکلت و حتی کامیونت شما رو توقیف برای عدم مدارک کردن می تونید مدعی بشید اسمتون مثلا "نقد علی" هست . بعد در همسایه هاتون بگیردید و شخصی بنام "نقد علی" پیدا کنید که گواهینامه متناسب با اون وسیله رو داشته باشه و بهش زیر-میزی بدید تا با هم برای آزاد کردن وسیله نقلیه همراه بشید .

بعد بگید : ما تو ایران آزادی نداریم !

حالا اگر در آینده احتمالی پلیس ایران مجهز به این سیستم ها شد . کار ثبت تخلفات دقیقتر می شه ان شا الله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

كسي اسم اين موتورها هم نشنيده پرشيها رو ميگم
    دوستدار شما ياشار
    دوست عزیز منم زیاد به مدل گیر نمیدم .ولی میخواستم بگم میشه قیمت یه ترل هوندا 250 سیسی مدل 2006 کارت سنددار را بهم بگین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوست عزیز منم زیاد به مدل گیر نمیدم .ولی میخواستم بگم میشه قیمت یه ترل هوندا 250 سیسی مدل 2006 کارت سنددار را بهم بگین؟
    داداش گلم این موتور کراس به صورت قاچاق وارد ایران میشه بیشترم از امارات ودبی میاد.......بعد نه سند نه پلاک کلا چیزی نداره بعد به درد شما نمیخوره یعنی تو شهر نمیشه سوار شد میگیرن موتور دیگه هم نمیدن خودتم میگیرن.به درد کوه میخوره که تو پیست شهران بری عشقو حال ولی اگه پول داری موتور ژاپنی میخوای honda crm 250 هست با سند 8.500 تومان......بازم اگه سوالی بود در خدمتم.
    دوستدار شما یاشار

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

وقتی کلاه و تجهیزات هم کمکی نمی کنند ....

سرعت بیش از 200 کیلومتر/ساعت
    جاده 169 تولسا-اووکلاهاما
    زمان : 2 نیمه شب - 17 آوریل 2007

راکب گیر افتاده در پشت کامیون ، 1 مایل برزمین کشیده شده . بطوریکه کفشها از پا کنده شدند . با احتساب اختلاف سرعت کامیون با موتورسیکلت می شه شدت برخورد رو در حدود کمتر از 100 کیلومتر بر ساعت حساب کرد . اما همین قدر هم برای مرگ این موتورسوار کافی بوده !

حالا همین خبر رو با توضیحات یک خبرگزاری ایرانی بخونید در تاریخ 24-فروردین 1390 . حتی موتورسوار در این خبر زنده مانده !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اصل خبر و تصاویر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 6 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال هنگام خریدن موتور سیکلت باید به چه چیز هایی توجه کنم وکدوم رنگ خوبه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال هنگام خریدن موتور سیکلت باید به چه چیز هایی توجه کنم وکدوم رنگ خوبه؟

رنگ خوب اونیکه شما می پسندید . ترجیحا رنگ روشن برای اینکه مورد توجه خودرو ها از دور قرار بگیره - از جهت امنیت - من خودم صورتی دوست دارم ولی موتورهای مورد علاقم هیچ کدوم رنگ صورتی تولید نمی شن !

موقع خرید موتور دست-اول به برچسب های کنترل کیفیت . مندرجات داخل دفترچه همراه موتورسیکلت - گارانتی محصول - داشتن خدمات پس از فروش و تامین قطعات حداقل تا 10 سال ... دقت کنید . موتور رو روشن کنید و روی اون بنشینید و فنر ها و اسکلت رو بازدید کنید و محل اتصالات . از شرایط روغن موتور بپرسید - اگر در دفترچه نیست -

کلاه رایگان یا هر چیز دیگری داشت تحویل بگیرید . از مدت زمان برای گرفتن سند سووال کنید .

کارت سوخت و کارت موتور بعد از سند به نشانی منزل شما می رسند - مدت نامشخص - موتور رو سریعا بیمه کنید و مسائل مربوط به "آببندی" رو که قبلا در همین تاپیک گفته شده دنبال کنید .

سعی کنید تو یک روز خلوت برای خرید برید تا فروشند حوصله سووالات شما رو داشته باشه !

با تمام هوش و حواستون برای خرید برید . می تونید یک موتور رو از داخل نمایشگاه نشون کنید و بعد از چند بار سر زدن ، نهایتا با خیال راحتتر بخرید .

همه موتورهای داخل بازار ایران - باستثنا چند تایی معدود - نقصهایی دارند و حداقل کیفیت قطعاتشون پایینه پس زیاد سخت نگیرید . سفت و شل بودن و ... بد جا رفتن دنده ها و ... چیزهایی که می تونید بخاطرش در مدت کوتاه زمانی به فروشنده یا مرکز گارانتی اطلاع بدید

11. 5 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال الان من از کجا موتور سواری یاد بگیرم آیا آموزش گاهی وجود داره یا بخرم خودم یاد می گیرم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال الان من از کجا موتور سواری یاد بگیرم آیا آموزش گاهی وجود داره یا بخرم خودم یاد می گیرم.
    تا این لحظه ناجا مرکز آموزش نزده پس تنها راه :
    تمرین نصف شب خیابانهای فرعی و خلوت
    از دوستانتون هم می تونید کمک بخواهید

14. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •