تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 288 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من در تاریخ 30/6/93 درسم تموم نمیشه. یعنی اگر ارشد آزاد قبول بشم یک ترم (ترم مهر 93) رو باید مرخصی بگیرم و از بهمن 93 شروع کنم. حالا با توجه به اینکه 3 ترم (ترم بهمن 92، ترم تابستان 93، ترم مهر 93) هنوز برام مونده چطور بدونم معدلم چنده که تو پرونده ثبت نام وارد کنم؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من در تاریخ 30/6/93 درسم تموم نمیشه. یعنی اگر ارشد آزاد قبول بشم یک ترم (ترم مهر 93) رو باید مرخصی بگیرم و از بهمن 93 شروع کنم. حالا با توجه به اینکه 3 ترم (ترم بهمن 92، ترم تابستان 93، ترم مهر 93) هنوز برام مونده چطور بدونم معدلم چنده که تو پرونده ثبت نام وارد کنم؟
    سلام
    در صورتی که تا 31/6 فارق التحصیل نشوید نمیتونید طبق قانون در کنکور اسم بنویسید.البته این قانون بعضا با صدور ترم مرخصی از ترم بعدیش میتونید بروید.
    شما نباید بزنید فارق التحصیل که بعدا در مورد تغغیر نمره به مشکل برنخورید ...
    موفق باشید

3. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آزمون کارشناسی ارشد 93 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی یک هفته به تعویق افتاد.

دکتر مهدخت بروجردی در گفت‌و‌گو با ایسنا، درباره برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 93 گفت: با توجه به شرایط بد جوی در استان‌های شمالی کشور آزمن ارشد 93 به تعویق افتاد.

5. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خبر درسته ؟
    چرا سایت سنجش نزده ؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

طلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص تعويق زمان برگزاري آزمون كارشناسي ارشد سال 1393

1392/11/15

براساس گزارشات واصله در رابطه با شرايط نامساعد جوي در اغلب استانهاي كشور و درخواست داوطلبان و خانواده­ هاي محترم آنان، مسؤولين محترم استاني، نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي و هماهنگي بعمل آمده با وزارت محترم كشور در رابطه با عدم امكان حضور داوطلبان يا مشكلات حضور به موقع در حوزه­ هاي امتحاني، سازمان سنجش آموزش كشور به منظور رفاه حال داوطلبان ترتيبي اتخاذ نمود تا آزمون كارشناسي ارشد سال 1393 به ترتيب طي روزهاي چهارشنبه 23 ، پنج­شنبه 24 و جمعه 25 بهمن­ ماه برگزار گردد. اطلاعيه تكميلي اين سازمان ساعت 14 روز شنبه 19 بهمن­ ماه از طريق سايت سازمان به اطلاع داوطلبان خواهد رسيد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

8. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لینک خبر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدا رو شکر.
    من که به خاطر مشکلی چند روز وقت کم آورده بودم.الان راحت می تونم تمام درسا رو کامل مرور کنم.( کنکورم فردا صبح بود )

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

پيش فرض

من از هفته آینده کلاسای دانشگاهم شروع میشه باید برم یه شهر دیگه! راهی هست شهر حوزه امتحانی رو بشه تغییر داد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اس دادن که کنکور هفته دیگس دمشون گرم که اس ام اس دادن . جمعه راحت میخوابم این روزا خیلی کمبود خواب دارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من از هفته آینده کلاسای دانشگاهم شروع میشه باید برم یه شهر دیگه! راهی هست شهر حوزه امتحانی رو بشه تغییر داد؟
    کی هفته اول رو میره دانشگاه که شما میخوای بری تازه ۳ شنبشم تعطیله احتمال قوی کلاس ها خیی هاش تشکیل نمیشه من که بعید میدونم برم منکه فقط برم ببینم همکلاسی هام کیا هستن ..متاسفانه تا الان همشون پیر زن و پیر مرد بودن یعنی کسایی که تو طول مراحل ثبت نام دیدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کی هفته اول رو میره دانشگاه که شما میخوای بری تازه ۳ شنبشم تعطیله احتمال قوی کلاس ها خیی هاش تشکیل نمیشه من که بعید میدونم برم منکه فقط برم ببینم همکلاسی هام کیا هستن ..متاسفانه تا الان همشون پیر زن و پیر مرد بودن یعنی کسایی که تو طول مراحل ثبت نام دیدم

همه دانشگاها مثل هم نیست.
    دانشگاه ما دو هفته پیش انتخاب واحد شد. هفته پیش تق و لق بوده. از این هفته رسما کلاسا شروع شده.

14. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •