باید خدمت شما عرض کنم که این مطلب رو از خودم در نیاوردم .از یه سایت معتبر دیدم که اسمش الان یادم نیست .یکی از بچه های انجمن قبلا سایتش رو گذاشته بود. حالا ایشالا امتحانام رو بدم میگردم مدرکش رو براتون پیدا میکنم.
باید خدمت شما عرض کنم که این مطلب رو از خودم در نیاوردم .از یه سایت معتبر دیدم که اسمش الان یادم نیست .یکی از بچه های انجمن قبلا سایتش رو گذاشته بود. حالا ایشالا امتحانام رو بدم میگردم مدرکش رو براتون پیدا میکنم.
بیخیال عمو جون....
مدرک نمیخواد ... همینجوری هم شما رو قبول داریم... البته شما هم باید به چشمهای خود اعتماد داشته باشی...
خوب ببینید دوست عزیز این حرف شما زمانی درست هست که ما با تمام Aircraft ها و سنری های خود شبیه ساز پرواز کنیم من خودم به شخصه که حد عقل بالای 200 Aircraft Orginal نصب کردم و از سنری های دقیق وساخت سال 2009 استفاده میکنم
که البته بعضی هاشم ساختش قدیمی تر بوده اما آپدیت شده
وقتی شما با سنری فرودگاه فرانکفورت بخوای بری فرودگاه دبی ( با سنری پیشرفته و اورجینالش ) مخصوصا آنلاین اون وقت که به حرف من میرسی
اگر بازم مخالفتی داری بگو ناراحت نمیشم
اما درمورد قیمت ها
CPU 300
M.B 460
RAM 250
VGA 2X 680 ( هر 2 تاش )
Power 190
V8 80
اینم برای شما دوست عزیز
لینک سایت اصلی :
لینک دانلود از Rapidshareکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینم لینک دانلود از تورنتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر دو نوع رو خودم تست کردم سالم بودنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو حالشو ببر![]()
خوب چي شد؟ کسي دوست نداره آنلاين پرواز کنيم ؟
فردا شب ساعت 10 چطوره؟
خیلی خوبه فقط اگر 9 باشه بهتره چون من صبح زود کلاس باید برم
اگر همه دوستان شرکت کنند چقدر خوب میشه
راستی شمما عزیزان همتون با ایوا (IVAO) پرواز میکنید ؟ منظورم آنلاین هست
دوستان ببخشید... اینجایی که من هستم 4 ساعت و نیم با ایران اختلاف زمانی داره. یعنی ساعت 10 شب به وقت تهران اینجا می شه ساعت 2:30 نیمه شب به وقت اینجا ...
زمان دیگه ای رو نمی شه تایین کرد؟
ممنون.
دوستان من امروز دوشنبه تا ساعت 6 بعد از ظهر کلاس هستم اما برای فردا برای ساعت های 4 الی 5 بعد از ظهر چطور هست که این دوست خوبمون هم که 4 ساعت و نیم با ما اختلاف زمانی داره بتونه بیاد
ساعت 4 میشه 8:30 شب به وقت شما
دوستان دیگه هم اگر موافقن بگن
فقط اگر میشه تمام دوستانی که میخوان بیان پرواز بگن که اگر با پرواز آنلاین با ایواو آشنایی ندارن زمانی توضیح دادن باشه
با تشکر از همکاری شما عزیزان
خوب فردا ساعت 4 "در ضمن ما با game spy کار ميکنيم.
دوستان يک مسير (تقريبا) 1 ساعته رو پيشنهاد کنيد
ببینم بچه ها شما تا حالا با xplane کار کردید؟
من دارم دانلودش میکنم به بدبختی (حدود 60 گیگ هست).کسی میدونه چه جوریاس ؟
جایی برای فروشش نیست اینجا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)