تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 303 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فرمت مورد استفاده در DVD player ها و DVD های استاندارد MPEG هست با پسوند VOB. اگه میخوای دی وی دی باشه نمیشه اصلا تیکه نکنه. اونجوری دیگه دستگاهتون بازش نمیکنه. اگه میخوای دی وی دی نباشه ولی فرمتش شبیه دی وی دی باشه خب میتونی به جای اینکه به DVD تبدیل کنی به MPEG2 تبدیل کنی که دیگه یه تیکه هیت اما دی وی دی پلیرهای استاندارد پخشش نمیکنن.

---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------

جلوش نوشته PSW : Mirraco@cw که لابد مخفف password هست. بزن ببین چی میشه ...
    یعنی باید حتما تیکه هاش 1.046.566 باشه تا --- player پخشش کنه؟

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

من با 11.0.10.2010 Video Convert Master وقتی فایل های WMV رو میخوام به DivX یا VCD تبدیل کنم بعد از تبدیل تصویر به فاصله چند ثانیه به چند ثانیه بهم میره انگار که رنگ تو رنگ میشه اما وقتی با یک برنامه دیگه تست میگیرم هیچ مشکلی نیست میخواستم ببینم شما هم این مشکلو دارید .

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یعنی باید حتما تیکه هاش 1.046.566 باشه تا --- player پخشش کنه؟
    من فیلم زیاد نگاه نمیکنم ولی تا حالا 200 300 تا دی وی دی دیدم و همه همین جوری تکه های 1 گیگ توش بوده.

4. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوست من. خوبی ؟ چه خبر ؟

برنامه ی Xvid4psp برنامه ی خوبیه . این کاری که میخوای هم انجام میده. حجمش 42 مگ هست. من میگم اول برنامه ی Allok Video Joiner 4.4 رو تست کن ببین جواب میده یا نه. بعد اگه نشد برو سراغ اون برنامه که اول گفتم.

این برنامه Allok Video Joiner 4.4 که گفتم رو تو سایتای فارسی با کرک میتونی پیدا کنی. البته ورژن بالاترش رو دیدی برای من هم لینکش رو بزار بی زحمت.

این برنامه رو دانلود کردی کافیه فایلت رو اد کنی. بعد از بخش راست صفحه گزینه ی split ... رو انتخاب کن. بعد ابتدا انتهای هر بخشی که میخوای جدا شه رو تنظیم کن. باید دستی حساب کنی ببینی ثلث اول و دوم و سوم از کجا تا کجا میشه.
    فرمت مورد استفاده رو بزار original. هم برای صدا و هم برای تصویر ... بعد هم که میزنی تبدیل بشه که خیلی سرعتی تبدیل مییکنه. در واقع تبدیل که صورت نمیگیره چون شما زدی original باشه یعنی مثل فایل منبع باشه و تغییری نده. تنها کاری که کردی اینه که Split کردی. فقط مشکوکم که با ام کی وی هم جواب میده یا نه ...

راستی اون فرمت صداها دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دو تا استریم صدا داری که یکیش DTS هست و این فرمت یه مقداری مشکلات داره. حالا تست کن ببین جواب میده یا نه ... مشکل دوم هم دو استریمه بودنشه که میترسم Allok قاتی کنه.

با برنامه ی اولی که گفتم هم به همین صورت میتونی کار کنی. فقط با این دو تا استریم صدا و فرمت ام کی وی ... نمیدونم ... امیدوارم کمک کرده باشم.

الان یه برنامه دیدم که صد در صد جواب میده !!!!! برو پستای آخر ...
    تمام برنامه ها تست شد.
    هیچ کدام جوا ب نمیده.
    هردو علاوه بر بریدن تبدیل به یک فرمت دیگر هم میکند .
    با تشکر.
    هادی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد
    نرم افزاري ميخام كه بتونه سرعت پخش فايلهاي ويديويي رو كمش كنه تو جت آيديو هستش ولي سرعت رو نميشه زياد كاهش داد . قبلا تو مديا پلير بود ولي الان فقط ميشه تا يه حدودي سرعت رو كم كرد . تو kmplayer هستش؟
    اخه من نتونستم پيداش كنم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من با 11.0.10.2010 Video Convert Master وقتی فایل های WMV رو میخوام به DivX یا VCD تبدیل کنم بعد از تبدیل تصویر به فاصله چند ثانیه به چند ثانیه بهم میره انگار که رنگ تو رنگ میشه اما وقتی با یک برنامه دیگه تست میگیرم هیچ مشکلی نیست میخواستم ببینم شما هم این مشکلو دارید .
    من الان یه کلیپ اچ دی WMV تست کردم مشلکی نداره. فقط یه چیزی ... با mplayer دیکد میکنه و بعد تبدیلش میکنه. شما احیانا مجموعه کدک نصب نکردی ؟

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد
    نرم افزاري ميخام كه بتونه سرعت پخش فايلهاي ويديويي رو كمش كنه تو جت آيديو هستش ولي سرعت رو نميشه زياد كاهش داد . قبلا تو مديا پلير بود ولي الان فقط ميشه تا يه حدودي سرعت رو كم كرد . تو kmplayer هستش؟
    اخه من نتونستم پيداش كنم
    اگر خیلی حرفه ای بخواهید همون Corel Video خیلی عالی هست ؛ قبلا یک پلیر چینی بود که این کار رو انجام میداد.

9. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز:
    یه نرم افزار می خواستم به من معرفی کنید تا بتونم این فیلم را بدون هیچ افت کیفیت به 3 قسمت تقسیم کنم .
    درضمن اخرین نسخه کینگ(پرند)را دارم.
    با تشکر.
    هادی
    فرمت:mkv

دوستان لطفا نرم افزار پیشنهاد دهید.
    با تشکر.
    هادی

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تشکر .
    تیکه میکنه اما kmplayer پخش نمیکنه .
    تو بولوری هم تست کردم شناسایی میکنه اما پخش نمیکنه.
    با تشکر.
    هادی
    آره تقریبا. مشکل همچنان پابرجاست.

من الان نصف مشکل رو حل کردم یعنی با Oposoft که لینکش رو دادم میشه تیکه تیکه کرد. جالبش اینه که زیرنویس رو هم درست جدا میکنه و میندازه رو هر تیکه.

اما مشکل بعدی اینه که با هیچ برنامه ای بدون این که تبدیل صورت بگیره نتونستم تیکه ها رو به هم وصل کنم. همشون ارور میدن که با این فرمت خروجی یعنی ام کی وی نمیتونن بدون تبدیل فایل رو سیوش کنن.

همچنان در حال جستجو ... من ام کی وی زیاد استفاده میکنم و خیلی ازش خوشم میاد. همه استریم ها رو میشه توش ریخت و یه دونه فایل خروجی تحویل گرفت که زیر نویس و صدا و ... و حتی چند تا صدا رو میشه توش گذاشت. اما این مشکلاتش هنوز مثل بقیه ی فرمت های رایج حل نشده.

---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------

با سلام و خسته نباشيد
    اخه من نتونستم پيداش كنم

بله حتما داره. مگه میشه جلوی جت آویدیو کم بیاره.

shift رو بگیر و مثبت منفی رو بزن سرعت رو کم زیاد میکنه. درصدی هم هست و رو صفحه مینویسه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان لطفا نرم افزار پیشنهاد دهید.
    با تشکر.
    هادی

حتی mkvtoolinx هم جواب نداده ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •