اینم برای باز کردن چند یاهو برای نسخه 8
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برای باز کردن چند یاهو برای نسخه 8
![]()
برای عوض کردن پسورد یک لیست آیدی
![]()
سلام مرسي كه راهنمايي كرديدنوشته شده توسط omid.com
همينطور كه قبلا هم گفتم داشتن يه دونه از اين آيديا براي من حياتيه ومن حاظرم هر كاري بكنم.
جناب اميد لطفا ميل خودتون ذكر كنيد تا در اين رابطه صحبت كنيم
ممنون
با سلام خمت شما. دراصل من مشکلی ندارم و مشکل اصلی از System بردار من که در خارج زندگی می کند می باشد. به اینصورت که زمانی که ما می خواهیم از طریق Yahoo با هم صحبت کنیم صدا برادرم به من نمی رسد ولی اگر او از بلندگوی سیستمش صدایی مثل موزیک بیاید من آن صدای موزیک را واضح می شنوم ولی صدای شخص برادرم را بصورت خش خش و اصواتی در این ردیفها فقط می شنوم.جالب اینجاست که زمانی که من حرف می زنم صدای خودم را از آن طرف با Delay موردنظر از آن طرف می شنوم یعنی صدای من هم به آن طرف می رود.هر دوی ما هم از آخرین ورژن Yahoo استفاده می کنیم.حالا می خواستم از دوستان عزیز خواهش کنم اگر راه حل خوبی برای رفع این اشکال می دانند و به ذهن ایشان می رسد بگویند که مشکل ما هم حل شود.ممنون از شما.
من نصف برنامه هايي را كه از اين تاپيك گرقتم يك فايل مي خواد كه فرمتش Ocx. است لطفا مرا راهنمايي كنيد
------ کراکر چي هست
نوشته شده توسط honarmand
دوست عزيز اين سايت رو ببين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مي توني اينا رو دانلود كني
تو اينا بيشترين او سي ايكس ها و دي ال ال هاي مورد نياز هست
البته اگه اسم فايل رو مي دادي بهتر بود
اقا کسی ایمیل بمبر خفن سراغ نداره که میل هاش تو بالک نره؟
فوریه ممنون
بهتر نيست از اين به بعد دوستان او سي ايكس ها و دي ال ال هاي مورد نياز را قرار بدن اما همين قدر كه معرفي مي كنن خيلي ممنون
ميشه بگيد چطوري با اين بوتر ها لاگين بشم
گزينه هاي مختلفي كه تو يك بوتر هست (هر گزينه اي كه در هر بوتري هست چون تو بعضي ها يكي هست ديگه) را توضيح بديد
يك برنامه مي خواستم كه اينويزيبل ها را نشون بده (مي دونم چي مي گيد اما من وقت اون را نداشتم كه همه صفحات اين تاپيك را بگردم)
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)