از اینا زیاد میبینم اینا سواری بر های دو تکه هستن که اکثرا ترکا میارن ظرفیت حملشون هم 8 تا هست یک سری هم هستن شبیه همینا ولی اونا تقریبا یک تیکه به حساب میان .
از اینا زیاد میبینم اینا سواری بر های دو تکه هستن که اکثرا ترکا میارن ظرفیت حملشون هم 8 تا هست یک سری هم هستن شبیه همینا ولی اونا تقریبا یک تیکه به حساب میان .
سلام دوستان گلم.
امروز کارتل موتور ور باز کردیم و یاتاقان و پمپ روغن رو عوض کردیم، امپر روغن زیاد شلاق میزد و امپر هم پایین بود، تا یه موتور رو دستمون نگذاشته بود بازش کردیم...
یه عکس از کارتل ماشین و کپه یاتاقان ها میذارم و چندتا عکس از داخل اتاق ماشین.(به درخواست دوست گرامی از داخل اتاق گذاشتم).کارتل رو خودم تمیز کردم و کندن واشر قبلی حسابی خسته کننده بود
![]()
یه چیز جالب دیدم که یه هوو اورده بودن بکننش شاسی و بعدش موتور گیربکس و دیفرانسیل ولوو N12 بذارن روش.ولوو چپ کرده بوده و شاسی واتاقش نابود بوده.بله از ناچاری ماشین 2008 رو اوراق میکنن و ماشین 1983 سوار میشن
![]()
عكسهاي جالبي بود.اگر ممكنه با شماره گذاري روي تصوير داخل كابين و داشبرد، علام و درجات و دكمه و كليد ها رو معرفي كنين.
سلام دوستان
من امروز يه خاطره از يكي از راننده هاي آشنا شنيدم تعجب كردم ميخواستم بدونم ممكنه اين اتفاق؟
ميگفت كه بنز 2628 (مايلر) رو اومده ديفرانسيلشو دستكاري كرده (نگفت چيكار كرده) كه هم شتاب و هم قدرت ماشين خيلي زياد شده مثلا ميگفت ماشين بار (20 تن)داشته، داشتن ميرفتن يه پژو405 جلوش بوده كه نميتونسته سبقت بگيره ميگفت اومدم سبقت گرفتنو بهش ياد بدم يه معكوس كشيدم 120 تا رد كردم و سرعتم تا مقصد 160-170 تا هم شد. در كل آدم دروغگويي نيست اما باور حرفش برام سخت بود
به نظر دوستان ممكنه 170 تا با اون بار رفته باشه؟![]()
Last edited by adell007; 01-01-2013 at 23:52.
جواد جان یه چیزی بگم ناراحت نشی ولی توی ماشین رو خیلی کثیف نگه داشتین ما که اتاق اینتر ناش رو فروختیم رفت و یه اتاق درب داغون پیدا کردیم گذاشتیم سر جاش عکساش رو میذارم .
البته شما سیمان کار میکین سیمان ماشین رو همیشه کثیف میکنه . رو کفی یا تانکر ماشین تمیزتر میمونه
اون هوو هم به خاطر اینه که سری دوم هست موتورهای خوبی ندارن یعنی موتورهایشون خیلی بد قلق هست هر کسی نمیتونه باهاش کار کنه من خیلی ها رو میشناسم که موتور بنز و ماک گذاشته روش ولی یک نفر رفتار با ماشین رو بلد باشه موتورهاشون اشتایر اتریش هست گیربکس zf آلمانی و از دانگ فنگ ها که کلا از قطعات چینی استفاده میکنن کیفیت بهتری داره ولی متاسفانه موقع فروش این کشنده ها چون شرایط فروششون خیلی آسون بود هر کسی میتونست بخره و خیلی ها با تجربه کم توی رانندگی اینها رو خریدن وگرنه من هوو سری اول که مال 2004 اینا هستن دیدم که هنوز به 15 دقیقه کار کردن پیش گرمکنشون به راحتی استارت میخورن . ولی فک نکنم گیربکسشون برای کمپرسی خوب باشه
در مورد تعویض دیفرانسیل بله ممکن هست ولی نه اونقدر که با 20 تن بار تا اون حد شتاب میانی بگیره ماشین مایلر با موتور 280 اسبی خودش و با اون بار که اضافه بار هم داره معلومه هیچوقت بیشتر از 90 تا رو پر کنه چه برسه به 179 تا چون موتورهای 330 و 350 اسبی آکسور با وزن کمتر شاسی و ظرفیت بیشتر هم اونقدر توان برای راه رفتن ندارن شاسی کمپرسی خاصیتش اینه بخصوص مایلر که هم خودش سنگینه هم دیفرانسیا-لهای سنگینی داره باری تا حدی سبک هست ولی باز هم شتاب تا اون حد نداره . در ضمن اگه دیفرانسی لها رو تا اون حد سبک کرده باشه و دیفرانسیل دور بالا روشون انداخته باشه ماشین توان حمل بارش روی شاسی کم میشه .
Last edited by rami_hemi; 02-01-2013 at 06:53.
رامین راجب هوو صحبت کرد،این روزا که هوو خیلی بهتر از دانگ فنگ میخرن الان دره هر نمایشگاهی میری هوو نیست اما دانگ فنگ تا دلت بخواد موجوده.
از چند تا از راننده های با تجربه که سالیان دراز دارن کار میکنن پرسیدم همشون از این ماشین راضی بودن و هیچکدوم مشکلی نداشتن حالا چرا انقدر بد از این ماشین تعریف شد نمیدونم(این راننده ها همشون ترانزیت کار میکنن و سمت ازبکستان تاجیکستان قرقیزستان و ... کار میکنن حتما در مورد زمستون سخت اونجا خبر دارین)ماشین های فقوالعاده خوش روشن هنگام سردی هواست.درضمن ماشین نرمی هم هست فقط نباید ازش انتظار داشته باشی هرچی گاز میدی راه بره یکم مراعات حالش باید کرد.
به قول یکیشون همه اونهایی که با این ماشین ها تصادف میکنن راننده نیستن هر ماشینی رو بخوای با بار تند بری و ترمز بزنی نمیتون جلوش بگیری.که البته من این حرف و قبول دارم ما یه موقع اینترناش داشتیم( کابین بزرگ موتور کامنیز 400)هیچ ماشین سنگینی مثل این ماشین بد دنده و بی ترمز نیست.ا
این که خود ماشین بتونه 5 سواری رو حمل کنه قبلا دیده بودن اون قسمت عقبش برام جالب بود. و تا الان سواری کش مثل سواری کش های قزاق ها ندیدم خیلی جالبن.راستی امروز از این daf که تو بازی euro truck هست دیدم ماله کشور تاجیکستان بود ولی متاسفانه نشد ازش عکس بگیرم.از جلو خیلی جذابهاز اینا زیاد میبینم اینا سواری بر های دو تکه هستن که اکثرا ترکا میارن ظرفیت حملشون هم 8 تا هست یک سری هم هستن شبیه همینا ولی اونا تقریبا یک تیکه به حساب میان .
سلام.دوستام عذر به خاطر کمرنگی.چند وقتی نمیتونم زیاد بیام.
تاجیک ها ماشین های خیلی خوبی دارن!من یک بار تو مرز اینچه برون یه xf105 دیدم و اینا مان tgx اتاق xxl هم زیاد دارن.یکی از دوستان هم میگفتن توی مشهد یه بنز mp4 تاجیک یا ازبک دیدن.
ماشین های فوق العاده ای هستن.موتوراشون انگار توی آمریکا تولید میشه و پایداری خیلی عالی دارن و با اون ارتفاع زیاد خیلی خوب توی پیچ ها مانور میدن.سال 2011 پر فروش ترین کشنده اروپا شده.و 2007 کامیون سال شده.
یکی از دوستام با رفیقاش در مورد کامیون ها تبادل نظر میکنن منم بی نصیب نمیزارن گفته میشه این کامیون ها توی سرما و یخ بندون اذیت میکنه خیلی راحت چپ میکنه!
اتفاقا همین چند دقیقه پیش بابام رسید نیومده پسرمان کردیمهم سرویس های ترکیه اش میگه دارن همشون راضی هستن و اتفاقا میگن ماشین سرماست و اتفاقا خیلی عالی توی پیچ ها مانور میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)