اسیاب همون اولش که ساختیم 25 درصد تولید گندم رو میبره بالا یا باید بهش لول بدیم
اسیاب همون اولش که ساختیم 25 درصد تولید گندم رو میبره بالا یا باید بهش لول بدیم
منظورم همون آباده تسخیر نشده بود.بهتره گندم-آهن باشه چون رومن ها به آهن و گندم زیادی نیاز دارن.برای گرفتن اونا باید امارت قهرمان رو تا سطح 10 بروسونی بعد چند بار غارت کنی تا همه جکو جونوراش بمیرنبعد با قهرمانت غارتش کنی که تسخیر میشه.
من یه اکانتی رو واسه باز سازی گرفتم توش اولین کاری که کردم ساختن 5 تا مخفیگاه بود(البته منابع اون زیاد بود) شما باید طوری تنظیم کنی که در حداکثر زمانی که نیستی مخفیگاهات گنجایش داشته باشد.
به نظر من شما این کارارو به ترتیب باید انجام بدی:
افزایش سطح مخفیگاه - افزایش منابع( تا هر کدوم رو حداقل به سطح 5 برسونی) - زره سازی - دارالفنون - تحقیق محافظ و ...
پس عمارت قهرمانو کی بسازم؟
به نظرت با چه سربازی آباده هارو غارت کنم بهتره؟ کسی میتونه به آباده هام حمله کنه؟
ممنون
نه آسیابو که اول ساحتی 5 درصد میده بعد 10 درصد و... .ده درصد به اونور از عهده گندم مورد نیاز برای ارتقاش نمیشه برومد!
عمارت قهرمانو باید به سطح 10 برسونی تا به دردت بخوره.با هر نوع سربازی میشه البته بستگی به نوع سرزمین داره تعداد جک و جونوراشو نوشته ,بهتره اول شبیه سازی کنی بعد حمله.فعلآ برای شروع بازی باید زیاد آنلاین باشی و مواقع حمله جاخالی بدی.
جاخالی بدم؟ یعنی چی؟
ای باباااااااااا
یعنی وقتی میبینی بهت حمله میشه نیروهاتو بفرستی جای دیگه پشتیبانی یا غارت![]()
اگه همینجور مخفی گاه بسازی از وسط بازی که رد شین باا کمبود جا برای ساخت مواجه میشید
اونوقت تمام این همه هزینه وقت رو که صرف ساخت کردین رو باید فراموش کنید و مخفی گاه تون رو خراب کنید
اونم که کلی وقت میگیره
آبادی ها تفاوتی در مورد حمله با ده ندارن البته گاهی بعضیا نیرو هاشون رو داخلش مخفی میکنن که موقع جاسوسی لو نره
کلآ ساختن مخفیگاه و ارتقا اون هزینه زیادی نداره و میشه گفت هزینش کمه.منم گفتم اگه زیاد آنلاین نمیشن برای شروع بازی این کارارو انجام بدن.
البته بعد اینکه قدرت کافی به دست آوردن باید تخریبشون کنن و بجاشون چیزای دیگه بسازن.
بستگی به موقعیت داره ممکنه یکی تولیدش کم باشه مدام هم بهش حمله بشه اونوقت ساختش دردسر داره من همیشه میگم از 3تا بیشتر نشه البته حرف یو هم درسته
یج.ری میگی انگار من تا امروز بزی نکردم حالا بار اوله می خوام بسازم میدونم خرجش کمه اما وقت تو این بازی ارزشش بیشتر از اینه اگه بتونن زود به زود آن شن منابع رو مصرف کنن تا چیزی نصیب کسی نشه دیگه نیازی نیست بیشتر از 2 3تا بسازن
البته همون 2 3 تا رو هم بعضیا بهش میگن باغبونی !!!
![]()
بستگی به موقعیت داره ممکنه یکی تولیدش کم باشه مدام هم بهش حمله بشه اونوقت ساختش دردسر داره من همیشه میگم از 3تا بیشتر نشه البته حرف یو هم درسته
یج.ری میگی انگار من تا امروز بزی نکردم حالا بار اوله می خوام بسازم میدونم خرجش کمه اما وقت تو این بازی ارزشش بیشتر از اینه اگه بتونن زود به زود آن شن منابع رو مصرف کنن تا چیزی نصیب کسی نشه دیگه نیازی نیست بیشتر از 2 3تا بسازن
البته همون 2 3 تا رو هم بعضیا بهش میگن باغبونی !!!
به نظر من 2 تا مخفیگاه بسازی زیادم هست (البته تا وقتی که بتونی یه لشگر توپ بسازی).
بالاخره کسی جواب نداد میتونن به آباده یا سرزمینی که گرفتم حمله کنن یا نه؟
سلام
امروز یکی تو اتحاد ما بود هیچ اختیاراتی هم نداشت زد اتحاد رو داغون کرد
اسم اتحاد عوض کرد
اعضائ رو اخراج کرد و ....
میخواستم ببینم چه جوری این کار رو کرده
مگه میشه به همین راحتی هکش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)