تیپ2 یا 5 ؟؟؟
تیپ2 یا 5 ؟؟؟
تا جایی که من دیدیم شنیدم مثل اینکه سرویس اولیه نداره![]()
این مشکلی که تو میگی رو خیلی ها دارند . بیشترش هم میگن بخاطر حساس بودن موتور نسبت به بنزین بی کیفیت ایران هست که تو تیپ 5 میگن بیشتره .سلام به برو بچه های گل
این 206 ها (!) سرویس اولیه ندارن؟
دور موتور باید رو چند باشه؟ من اوله روز که استارت میزنم دور موتور که حدودا رو 800 و یه صدای زررر زرررر
از موتور میاد, کمی که گاز میدی مثلا تا 1000 - 1500 دیگه اون صدا نمیاد. البته بعد از چند دقیقه کار کردن صداش
قطع میشه ولی چون وقتی اولین بار روشنش میکنی این صدا رو میده کمی رو مخمه, کسی این مشکل رو نداره
یا نمی دونه مشکل از کجاست؟
در این مورد خیلی بحث زیاد هست ...راستش منم خیلی از موتور سر در نمیارم .
من که اشتباه کردم صد درصدالکس جان والا شما اشتباه کردی
من بودم همونجا شلنگ و بنزین و کلیه متعلقات پمپ رو میکردم تو حلق یارو تا دیگه از این کارا نکنه یه قرون پول هم نمیدادم
نباید ساکت موند اینجور جاها
خواستی بهم پ.خ بده بریم همین برنامه رو اونجا پیاده کنیم تا حالیش بشه طرف : دی
اینجا مملکت بی قانونی هست ، از راه های قانونی به نتیجه نمیشه رسید ، باید زور اعمال کرد
ولی جو اونجا هم یه مقداری باعث شد من چیزی نگم اگه یه نفر دیگه هم باهام بود احتمالا سر و صدا می کردم
در کل دیروز رفتم جایگاه همیشگی سوپر زدم آزاد.
تقریبا 46 لیتر!
حالا دیگه مشخصه اون یارو وصال شیرازیه چقدر کم زده بوده.
بازم ماشین سرحال شد.
آمپر هم خدارو شکر سالمه انقدر بنزین زدم که از اون خط آخر هم یه مقدار بالاتره.
آقا اون پلاستیک های سپر رو بکن یعدا دردسر میشه کندنش.قراره فردا برم ماشین رو پلاک کنم!
گفتم یه عکس براتون بدون پلاک بذارم:
تیپ 2 مدل 86 ترمزهاش abc هست با نه؟
ایربگ داره یا نه ؟
تیپ 2 مدل 86 چه جوریه؟ قابل قبول هست؟
تیپ 5
نرم بکوبمش تو سرشون؟!
الان دوباره رفتم تست کردم, لامصب این ناله زوزه مانند وقتی موتور سرده خیلی آزار دهندس, فردا میبرمش گارانتی
تا ببینم مشکلش چیه اینجوری وز وز میکنه!
یه سوال دیگه هم دارم, 206 تا حالا نداشتیم ییخشید دیگه!
آمپر آبش مثلا بعد از چند ساعت کار کردن تا کجا بیاد نرماله؟
من برای کارای روزمره تو شهر 10 صبح زدم بیرون 12.5 برگشتم, توقفم داشتم یه سر روشن نبوده
آمپرش وسطم رد کرده بود, یعنی دقیقا بین خط وسط و خط بالاییش بود, این طبیعیه؟
پراید داشتم به زور آمپرش به وسط میرسید!
Last edited by آرش-19; 12-06-2011 at 20:39.
ترموستات اگه درست باشه دما در هر حالت نباید از 90 ( خط وسطی ) پایینتر بیاد. و باید بین همون خط وسطی و بالایشش همش بازی کنه. الان این روزا که هوا گرمه فکر کنم همین که استارت بزنید تا کمتر از ده دقیقه بعدش باید به 90 برسه. تو زمستون شاید 20 دقیقه طول بکشه و البته بستگی داره که ماشین تو شهر و پشت چراغ قرمز بمونه یا تو جاده و با سرعت زیاد بره و رادیاتور باد بخوره.
البته به لطف کیفیت بالای ترموستاتهای ایران خودرو بعد از یک سال میبینید که امپر یواش یواش دیگه از 90 پایینتر میاد و به مرور پایینتر میاد و به 80 یا 70 هم ممکنه برسه که باید تعویض بشه.
سلام!
206های مدل 88 abs دارن؟؟ چندتا ایر بگ دارن؟؟ ضبطشون فلش میخوره؟؟ کیفیت پخششون چطوره؟؟ خرخر نمیکنه موقع پخش اهنگای دوپس دوپس؟
شرمنده ها.ولی برام سوال شده بود
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
تیپ 5 منظورم هست
Last edited by t.sunami; 12-06-2011 at 21:34.
نه ABS هست
و نه Airbag داره
کیفیتشون هم خوب بود نسبتا
ماشینه کارکرده هست دیگه
باید دید چطور باهاش رفتار شده![]()
این هم تقریبا میشه گفت برای همه هست. دوستام همه اینطوری بودند که رفتیم پیش یک مکنیک و یک قطعه وصل کرد که زود تر فن ماشین روزشن شه نه اینکه بره بالای 90 . الان همیشه زیر 90 هست.من برای کارای روزمره تو شهر 10 صبح زدم بیرون 12.5 برگشتم, توقفم داشتم یه سر روشن نبوده
آمپرش وسطم رد کرده بود, یعنی دقیقا بین خط وسط و خط بالاییش بود, این طبیعیه؟
پرو 405 ما هم همین طوری بود که رفتیم اون قطعه رو وصل کردیم. { دقیق نمیدونم چی بود ولی فکر کنم برای پراید یا پی کی بود اون قطعه ولی اسمش رو نمیدونم یعنی شک دارم ... }
تو زمستون بیشتر هم میشه .. حتی بعضی ها میگفتن تو زمستون باید 2 تا استارت بزنند تا روشن کنند ماشین رونرم بکوبمش تو سرشون؟!
الان دوباره رفتم تست کردم, لامصب این ناله زوزه مانند وقتی موتور سرده خیلی آزار دهندس, فردا میبرمش گارانتی
تا ببینم مشکلش چیه اینجوری وز وز میکنه!
یه سوال دیگه هم دارم, 206 تا حالا نداشتیم ییخشید دیگه!
آمپر آبش مثلا بعد از چند ساعت کار کردن تا کجا بیاد نرماله؟
ولی برای اینکه ماشینت همیشه خوب باشه باید شستشوی انژکتور هم انجام بدی بخصوص روی 206 تیپ 5 که با بنزین ایران اصلا نمیسازه
سعی کن همیشه بنزین سوپر بزنی و از اون مایع ها که با بنزین میریزند برای شستشوی موتور هم هر چند وقت استفاده کنی.
کم کم ماشین خودش رو با این شرایط وفق میده ولی هر 100 هزار تا کار کرد 3 بار ببر که ماشینت سر حال بمونه .
ولی کلا به این چیزها زیاد حساس نشو... فقط بعد گرم شدن ماشین بشین توش لذتش رو ببر.
Last edited by s-a-l-i-m; 12-06-2011 at 22:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)