تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 1081 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    پرشین بوی گل و دوستای عزیز دیگه !

آقا شرمنده که نگاه نکردم و سریع گزاشتم ... ولی همونطوری که کاوه جون اشاره فرمودن :

درسته این نسخه در قسمت Product Updates وجود نداره ولی در قسمت Trial Versions قابل مشاهده هست

ضمنا ممنونم از کاوه ی عزیز و راهنمایی دیگر دوستان

سلام بچه ها

وااااااای پس از مدت ها انتظاری که می دونم هممون رو پیر کرد نسخه ی ... بگین بچه ها ... نسخه ی ....فاینـــــــــــال هم اومد ... هوراااااااا

خب منظورم همون 125 هست که الآن دیدم رو سایته

Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.125 Final

Download : Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.125 Final 21.3 MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><>

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 Final

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 Final 22.8 MB

کد:
    موفق باشید ...

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ّبله نسخه ای را نصب کردم که مربوط به دو ماه قبل می شود البته آپدیت آن و حال برای آپدیت ان زمان زیادی صرف می شود واقعا شما منظور من را نمی فهمید یا از این نرم افزار استفاده نمی کنید و نمی توانید جواب را به طور کامل بدهید ؟
    این نرم افزار از کل پهنای باند برای اپدیت استفاده نمی کند ولی من می خواهم از کل پهنای باند برای اپدیت استفاده کنید.
    به همین دلیل این حجم حدود سه مگابایت بسیار طول می کشد ولی من در سیماتیک که قبلا استفاده می کردم خیلی زود تر آپدیت می شد چون آن ویروس یاب از کل پهنای باند برای آپدیت استفاده می کرد
    خوب دوست عزیز

ظاهرا مشکل شما همان آپدیت اول است که 3 مگابایت حجم دارد ( و شاید هم فکر می کنید هر بار آپدیت همینقدر طول

خواهد کشید ؟ ) در هر حالت متاسفانه راهی برای افزایش سرعت داونلود آنطور که شما می خواهید وجود ندارد البته در

نسخه های قبلی می شد آپدیتها را به صورت دستی با سرعت بالاتر از سایت کاسپرسکی داونلود کرد ولی این امکان

فعلا به طور رسمی برای نسخه 7 فراهم نشده است.هر چند اگر شما پستهای قبلی مرا بادقت بیشتری می خواندید

باید متوجه می شدید که از نظر آپدیت مشکلی وجود ندارد چون فقط بار اول حجم آپدیت اینقدر زیاد است که علت آن

هم استفاده شما از نسخه قدیمی است و در آپدیتهای بعدی حتی با سرعتی که گفتید آپدیتها بیشتر از یک یا دو

دقیقه طول نمی کشند.

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

سلام
    ========

========
    سایت کاسپرسکی به نشانی kaspersky.com بالاَخره به طور رسمی ورژن 7 محصولات خود را معرفی کرد.

برای آگاهی از تغییرات این نسخه نسبت به نسخه پیشین به آدرس زیر مراجعه کنید:

کد:

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

دوستمون chovalier درست معرفی کردن و اشتباه نکردن.من بعد از ایشون دیدم که نسخه 7 به صورت Trial برای دانلود گذاشته شده.

chovalier من شما رو تایید میکنم.ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا شرمنده یه سوال داشتم .
    فایلهای آپدیت کاسپر که تو مسیر نصب شده کاسپر ذخیره میشن اسمشون چیه با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باسلام
    ميخواهم ببينم اززماني كه نسخه 7درسايت رسمي كاسپرمعرفي شده كسي ازاين ورژن استفاده كرده وتغييري نسبت به قبل ازمعرفي رسمي توسط سايت داشته چون من يكباراين ورژن رانصب كردم ولي روي سرعت سيستمم خيلي تاثيرمنفي داشت.
    متشكرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام به همه
    یه سئوال :
    آیا با نصب این ورژن میتونیم با خیال راحت همه امنیت سیستم رو بهش بسپاریم یا به برنامه های کمکی دیگه مثل آنتی هکر ؛ فایروال و آنتی تروجان و ... نیاز داریم البته میدونم که این خصوصیات داخل ورژن اینترنت سکیوریتی هست ولی در کل چقدر میشه روش حساب وا کرد بابت تضمین امنیت سیستم از همه نظر ؟

آخر فروم باز ali reza majidi 14's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آره
    کاملا خیالتون راحت باشه

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به همه
    یه سئوال :
    آیا با نصب این ورژن میتونیم با خیال راحت همه امنیت سیستم رو بهش بسپاریم یا به برنامه های کمکی دیگه مثل آنتی هکر ؛ فایروال و آنتی تروجان و ... نیاز داریم البته میدونم که این خصوصیات داخل ورژن اینترنت سکیوریتی هست ولی در کل چقدر میشه روش حساب وا کرد بابت تضمین امنیت سیستم از همه نظر ؟

هیچ نرم افزار امنیتی بطور 100 درصد امنیت رو نمیتونه حفظ کنه. امنیت اصلی رو خود شما باید رعایت کنید . میتونم

بگم در اینجا آنتی ویروسها و یا آنتی تروجانها فقط 20 درصد میتونند از آلوده شدن سیستم جلوگیری بکنند و 80 درصد

اون به عقل و هوش و اطلاعات شخصی خودمون بستگی داره.

شما اگر بهترین فایروال و یا بهترین آنتی ویروس رو هم داشته باشید اما از مسائل امنیتی چیزی سر در نیارید مثل این

میمونه که هیچ برنامه ای بر روی سیستمتون نصب نیست.

پس برای کسانی که اطلاعات امنیتی شون پایینه و آپ 2 دیت نیستن Kaspersky Internet Security =20%

اما کسانی که تا خدودی با طرز کار فایروال و آنتی ویروسها آشنایی دارند و راه های نفوذ ویروسها و هکرها را

تا جایی که براشون لازمه میدونند. Kaspersky Internet Security = 80%

اینقدر نگید کدوم خوبه و کدوم بهتره . شما اگر به سایت های امنیتی مراجعه کنید و مطالبشون رو دنبال کنید

متوجه میشید که آنتی ویروس ها فقط یک ابزار برای استفاده و مقابله با ویروسها هستند نه عامل جلوگیری.

پس ابزاری که برای نابودی استفاده میشه با حصاری که محافظ سیستم ما است فرق میکنه. اون حصار و

امنیت رو خود ما باید با اطلاعاتمون درست کنیم و نرم افزار ها نمیتونند کار اصلی را انجام بدند. نرم افزار ها فقط

کمک کننده هستند.

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

من هنگام آپدیت این error رو می گیرم ومیگه Not All Components were Updated چه کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •