مقایسه ی جالبی بود , خیلی ممنون !!!
اگر دوستان دقت کنن , عکس هایی که با اومنیا گرفته شده Over شدن , یعنی یک نقاطی اینقدر روشنه که کلا تصویر رو خراب کرده , البته توی عکس های X1 هم دیده میشه ولی خیلی کمتره !!!
اگر
مقایسه ی جالبی بود , خیلی ممنون !!!
اگر دوستان دقت کنن , عکس هایی که با اومنیا گرفته شده Over شدن , یعنی یک نقاطی اینقدر روشنه که کلا تصویر رو خراب کرده , البته توی عکس های X1 هم دیده میشه ولی خیلی کمتره !!!
اگر
ببخشید من یه سوال داشتم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ولی شرمند من میخوام برای مادرم این گوشی رو بخرم در صورتی که فارسی داشته باشه حالا می خواستم ببینم ایا میشه روش فارسی ریخت یا نه ؟ بازم شرمنده .
دوست عزیز تا جایی که اطلاع دارم اکسپریا کلا فارسی نمیشه مثلا مثل ویندوز ایکس پی اورجینال(نه دستکای شده فارسی)که کاملا فارسی نیست ولی فونت فارسی رو میخونه در مرورگرها میشه فارسی تایپ کرد و صفحات وب فارسی رو خوند اکسپریا هم این قابلیتها رو داره البته با نصب فارسی ساز
ممنونم ولی من متوجه نشدم که میشه sms فارسی داد و گرفت ؟؟
مطمعنی این باسه x1 شاید برای سری یه بعدی یه اکسپریا باشه چون از هر لحاظ از اون کاملتره
سرعت سی پی یو و تی وی ات و...
هر چقدر class مموری کارتها بالا میره سرعت گیرش و انتقال اطلاعات بالا میره.تو باز کردن برنامه های حجیم که روی مموری کارت نصب میکنی زودتر به نتیجه میرسی..مثلا فکر کن 500 تا اهنگ میریزی به مموری کارتت و وقتی میخواهی اپدیتش کنی یا همون refresh کنی سریعتر به جواب میرسی.
من خودم از مموری کارت توشیبا اصل ژاپن استفاده میکنم با حجم 4gb و با class4 .و منتظر 16 و 32 گیگ هستم تا وارد بازار شوند.روی پک و روی خود مموری هم مینویسه class چند هستن.
الان دیگه اکثر شرکتها مموری با کلاسهای 4 و 6 میدن بیرون.که تو ایران فعلا مموری کارتهای توشیبا و ترنسند 8gb با class4 موجودند.البته sandisk و ترنسند(trancend)مموری کارتهای micro sd تو class6 هم با حجم 8gb تولید کرده اند و فکر کنم به زودیها وارد بازار ایران بشه.
قرار بود توشیبا هم مموری کارت 16gb خود رو که class4 هستش ژانویه 2009 ریلیز کنه که فکر کنم اونم به زودیها وارد بازار ایران بشه.
اگه تو عکس پایین دقت کنی class4 رو روی پک مموری کارت نوشته.
دوست عزیز اگه نرم افزار فارسی ساز نصب کنی معلومه که میشه این کار ها رو انجام داد.
ولی فعلا از طریق کیبورد خود گوشی نمیتونی فارسی تایپ کنی.
اینطوری که از جمله میاد اگه میرفته استند بای خاموش میشده مثل wifi
واسه بعضیا مهمه نه؟![]()
درست متوجه منظورتون نشدم میشه واضح تر بگید
والا سایتی که گرفتم زده بود...خدا داند...![]()
یعنی اگه گوشی رو واسه چند دقیقه رها میکردید و صفحه خاموشی میشد اتصال بلوتوث و وایفای قطع میشد.
درستی که درسته فقط tv out اختیاری بوده نگذاشته. مثل بعضی چیپست ها تو مین بورد کامپیوتر که بعضی امکانات رو غیر فعال میذارن. در ضمن ممکنه که با آپدیت هم فعال بشه مثل آیفون که اول نداشت الان داره. ممکنه کسی بتونه با هک گوشی هم اینکار رو بکنه آخه شق القمر که نیست. فقط باید lcd رو تلویزیون نشون بده الان رو pc نشون میده فکر کنم اگه یه برنامه نویس نیاز پیدا کنه بتونه اما کابل تلویزیون تاچ پرو رو احتمالا نیاز داره.نوشته شده توسط hamid..god
مطمعنی این باسه x1 شاید برای سری یه بعدی یه اکسپریا باشه چون از هر لحاظ از اون کاملتره
سرعت سی پی یو و تی وی ات و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)