تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 649 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عکسها از یک جا با تنظیمات default هر دو گوشی در دوربینشون و با فاصله چند ثانیه ای گرفته شده
    اومنیا:

لینک:
    اکسپریا:
    لینک:
    اومنیا:
    لینک:
    اکسپریا:
    لینک:
    مقایسه ی جالبی بود , خیلی ممنون !!!

اگر دوستان دقت کنن , عکس هایی که با اومنیا گرفته شده Over شدن , یعنی یک نقاطی اینقدر روشنه که کلا تصویر رو خراب کرده , البته توی عکس های X1 هم دیده میشه ولی خیلی کمتره !!!
    اگر

2. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید من یه سوال داشتم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ولی شرمند من میخوام برای مادرم این گوشی رو بخرم در صورتی که فارسی داشته باشه حالا می خواستم ببینم ایا میشه روش فارسی ریخت یا نه ؟ بازم شرمنده .

داره خودمونی میشه ruzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید من یه سوال داشتم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ولی شرمند من میخوام برای مادرم این گوشی رو بخرم در صورتی که فارسی داشته باشه حالا می خواستم ببینم ایا میشه روش فارسی ریخت یا نه ؟ بازم شرمنده .
    دوست عزیز تا جایی که اطلاع دارم اکسپریا کلا فارسی نمیشه مثلا مثل ویندوز ایکس پی اورجینال(نه دستکای شده فارسی)که کاملا فارسی نیست ولی فونت فارسی رو میخونه در مرورگرها میشه فارسی تایپ کرد و صفحات وب فارسی رو خوند اکسپریا هم این قابلیتها رو داره البته با نصب فارسی ساز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنونم ولی من متوجه نشدم که میشه sms فارسی داد و گرفت ؟؟

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو یه سایت cpu اکسپریا رو qualcomm 7200 dual arm cores نوشته...کسی میدونه amr مخفف چیه؟

ساختار سی پی یو qualcomm 7200 که تو اکسپریا هست...جالبه..

مطمعنی این باسه x1 شاید برای سری یه بعدی یه اکسپریا باشه چون از هر لحاظ از اون کاملتره
    سرعت سی پی یو و تی وی ات و...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مرسی از توضیح کاملت , فقط یک سوال , میشه در مورد این Class بیشتر توضیح بدی و بگی از کجا بفهمیم که Class چنده ؟؟؟
    هر چقدر class مموری کارتها بالا میره سرعت گیرش و انتقال اطلاعات بالا میره.تو باز کردن برنامه های حجیم که روی مموری کارت نصب میکنی زودتر به نتیجه میرسی..مثلا فکر کن 500 تا اهنگ میریزی به مموری کارتت و وقتی میخواهی اپدیتش کنی یا همون refresh کنی سریعتر به جواب میرسی.
    من خودم از مموری کارت توشیبا اصل ژاپن استفاده میکنم با حجم 4gb و با class4 .و منتظر 16 و 32 گیگ هستم تا وارد بازار شوند.روی پک و روی خود مموری هم مینویسه class چند هستن.
    الان دیگه اکثر شرکتها مموری با کلاسهای 4 و 6 میدن بیرون.که تو ایران فعلا مموری کارتهای توشیبا و ترنسند 8gb با class4 موجودند.البته sandisk و ترنسند(trancend)مموری کارتهای micro sd تو class6 هم با حجم 8gb تولید کرده اند و فکر کنم به زودیها وارد بازار ایران بشه.
    قرار بود توشیبا هم مموری کارت 16gb خود رو که class4 هستش ژانویه 2009 ریلیز کنه که فکر کنم اونم به زودیها وارد بازار ایران بشه.
    اگه تو عکس پایین دقت کنی class4 رو روی پک مموری کارت نوشته.

ممنونم ولی من متوجه نشدم که میشه sms فارسی داد و گرفت ؟؟
    دوست عزیز اگه نرم افزار فارسی ساز نصب کنی معلومه که میشه این کار ها رو انجام داد.
    ولی فعلا از طریق کیبورد خود گوشی نمیتونی فارسی تایپ کنی.

8. 3 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حامد جان مگه مشکل داره x1 از نظر بلوتوث ؟
    اینطوری که از جمله میاد اگه میرفته استند بای خاموش میشده مثل wifi
    واسه بعضیا مهمه نه؟

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اینطوری که از جمله میاد اگه میرفته استند بای خاموش میشده مثل wifi
    واسه بعضیا مهمه نه؟
    درست متوجه منظورتون نشدم میشه واضح تر بگید

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

مطمعنی این باسه x1 شاید برای سری یه بعدی یه اکسپریا باشه چون از هر لحاظ از اون کاملتره
    والا سایتی که گرفتم زده بود...خدا داند...

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درست متوجه منظورتون نشدم میشه واضح تر بگید
    یعنی اگه گوشی رو واسه چند دقیقه رها میکردید و صفحه خاموشی میشد اتصال بلوتوث و وایفای قطع میشد.

نوشته شده توسط hamid..god
    درستی که درسته فقط tv out اختیاری بوده نگذاشته. مثل بعضی چیپست ها تو مین بورد کامپیوتر که بعضی امکانات رو غیر فعال میذارن. در ضمن ممکنه که با آپدیت هم فعال بشه مثل آیفون که اول نداشت الان داره. ممکنه کسی بتونه با هک گوشی هم اینکار رو بکنه آخه شق القمر که نیست. فقط باید lcd رو تلویزیون نشون بده الان رو pc نشون میده فکر کنم اگه یه برنامه نویس نیاز پیدا کنه بتونه اما کابل تلویزیون تاچ پرو رو احتمالا نیاز داره.

13. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •