تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 1045 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

بله اينكار امكان‌پذيره

كافيه از جدول‌ها و شماره زني اتومتيك توي خانه‌هاي اونا استفاده كرد

- وارد كردن يك جدول با تعداد رديفهاي دلخواه
    - انتخاب خانه‌هاي موردنظر و شماره زني اتوامتيك از طريق منوي فرمت و گزينه Bullet and numbering

پيروز باشي
    سلام

دست شما درد نکنه

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

سلام دوست من

براي اطلاع از مبحث اشاره شده به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمائيد

موفق باشي

من اگه دوست شما هستم اینجوری جواب منو میدید؟ اگه نبودم چیکار میکنید ..من اگه زبان بلد بودم به شما نمیگفتم این کارش چیه؟
    اگه میشه جواب بدید لطفا؟

تو رود 2003 قسمت فونت سربرگ دومی kerning for font کارش چیه؟
    میشه توضیح بدید یعنی چی با یک مثال؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

wordist جان ميشه به من هم جواب بدي؟؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من اگه دوست شما هستم اینجوری جواب منو میدید؟ اگه نبودم چیکار میکنید ..من اگه زبان بلد بودم به شما نمیگفتم این کارش چیه؟
    اگه میشه جواب بدید لطفا؟

تو رود 2003 قسمت فونت سربرگ دومی kerning for font کارش چیه؟
    میشه توضیح بدید یعنی چی با یک مثال؟
    سلام دوست عزيز

با رد و بدل شدن چند تا پست و سوال و جوابهاي مكرر آدما با هم دوست واقعي نميشن ولي يه نوع دوستي ظاهري بين اونا پديد مياد كه خوبه ادم اونو متذكر بشه (با بكار بردن الفاظ دوستانه) ، تا فكر نكنيم يه موقع محيط اينجا اونقدر خشك و خشن هست كه كسي جرأت هر نوع پرسش و پاسخي هر چند ابتدايي را نداشته باشه

من براي دوستان واقعي خودم هم سعي مي كنم در درجه اول راهنما باشم و اگه بتونم چراغ راه و دستشون رو بگيرم تا با كمك هم به مقصد برسيم نه اينكه واسه اونا پاي راه رفتن بشم ؛ كه اينطوري بعد از يه مدتي باعث اين ميشم كه راه رفتن هم از يادشون بره

و نكته آخر اينكه دونستن زبان انگليسي يكي از لازمه‌هاي كار با اينترنت و برقراري ارتباط موفق توي اين دنياي مجازيه ، و هميشه فرومهاي خوبي مثل پي سي ورلد ( كه خودم خيلي زياد مطلب از توش ياد گرفتم) و بعضي كاربراي موفق و با اطلاعاتش (خودم را نمي‌گم ها) در دسترس نيستن كه آدم بخواد بهشون اتكا كنه و ....

سر جمع به نظرم رسيد كه لحنتون طلبكارانه بود كه مطالب فوق رو بيان كردم ولي هنوز فكر ميكنم كه يه مقاديري دوست هم هستيم ؛ پس :

مطلب اشاره شده در سوال ، مربوط به برخي حروف انگليسي (V , W , T , Y) و تركيب اونا با حروفي مثل حرف a , A و .... هست كه چون در حالت معمولي فاصلشون زياد هست براي زيباتر شدن متن ميشه اونا را به هم نزديكتر كرد كه و اين فاصله را تقريبا از بين برد (مانند شكل) كه براي اينكار از Kerning استفاده ميشه

كلمه WAR:

رديف اول بدون كرنينگ
    رديف دوم كرنينگ اتوماتيك
    رديف سوم كرنينگ دستي

سعي كن تا موفق باشي

داره خودمونی میشه امواج's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

متاسفانه امكان خراب شدن فايلهاي شما هست حالا يا به دليل ويروسي شدن يا به هر دليل ديگه

بارها توي همين تاپيك به اين مطلب برخورديم و بارها هم گفته شده كه بك آپ گرفتن از اطلاعات به هر صورتي كه باشه لازمه

با همه اين احوال اگه دوست داشتي فايلت رو آپ كن و آدرسش رو بذار تا ببينيم ميشه كاري كرد يا نه
    ممنونم از لطف وراهنمایی شما دوستی میگفت بک آپ گرفتن باعث سوختن هارد میشود و اینکه من فایلهای را کپی کردم و بر روی کامپیوتر دیگری هم امتحان کردم ولی بازهم همان مشکل داشتم
    دوست عزیز من باید چطوری یکی از فایلها را آپ کنم و با چه آدرسی برای شما بفرستم آیا در سایت های آپلود فایل خوبه ؟
    باتشکر فراوان

پروفشنال iman_n21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بنده در ورد وقتى دكمه Space رو ميزنم نقطه تايپ ميشه، چيكار كنم ؟
    با character spacing هم درست نشد

داره خودمونی میشه agaa_hojat2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    اين عکس زير مربوط به تنظيمان word ميشه و قسمت view

من اين تنظيمات رو دست کاري کردم حالا ميخام به حالت اولي يعني Defult برگردونم بايد چيکار کنم.....لطفا کمک کنيد.(فوري،فوري)

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    اين عکس زير مربوط به تنظيمان word ميشه و قسمت view

من اين تنظيمات رو دست کاري کردم حالا ميخام به حالت اولي يعني Defult برگردونم بايد چيکار کنم.....لطفا کمک کنيد.(فوري،فوري)

سلام
    شما تیک Picture placeholclers رو بردار و Field codes و تیک Highlight رو بزار و تیک Object anchors رو بردار و هم Text boundaries رو بردار و هم تیک Background colors and images رو بردار.
    کار تمام.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه agaa_hojat2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    شما تیک Picture placeholclers رو بردار و Field codes و تیک Highlight رو بزار و تیک Object anchors رو بردار و هم Text boundaries رو بردار و هم تیک Background colors and images رو بردار.
    کار تمام.
    موفق باشی

دوست عزيز...ممنون.....

حالا در عکس زير چرا خط کش نيست. براي نمايش دادنش بايد چيکار کرد....ممنون....

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ممنونم از لطف وراهنمایی شما دوستی میگفت بک آپ گرفتن باعث سوختن هارد میشود و اینکه من فایلهای را کپی کردم و بر روی کامپیوتر دیگری هم امتحان کردم ولی بازهم همان مشکل داشتم
    دوست عزیز من باید چطوری یکی از فایلها را آپ کنم و با چه آدرسی برای شما بفرستم آیا در سایت های آپلود فایل خوبه ؟
    باتشکر فراوان
    دوست خوبم سلام

آي دي من از زير آواتارم مشخصه ميتوني فايلت رو ميل كني برام

و البته ميتوني هم يه جا آپلود كني و آدرسش رو بذاري

هر طور كه خودت راحت تري و امنيتش برات مهمتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •