سلام
دست شما درد نکنه
موفق باشید
سلام
دست شما درد نکنه
موفق باشید
من اگه دوست شما هستم اینجوری جواب منو میدید؟ اگه نبودم چیکار میکنید ..من اگه زبان بلد بودم به شما نمیگفتم این کارش چیه؟
اگه میشه جواب بدید لطفا؟
تو رود 2003 قسمت فونت سربرگ دومی kerning for font کارش چیه؟
میشه توضیح بدید یعنی چی با یک مثال؟
wordist جان ميشه به من هم جواب بدي؟؟
سلام دوست عزيز
با رد و بدل شدن چند تا پست و سوال و جوابهاي مكرر آدما با هم دوست واقعي نميشن ولي يه نوع دوستي ظاهري بين اونا پديد مياد كه خوبه ادم اونو متذكر بشه (با بكار بردن الفاظ دوستانه) ، تا فكر نكنيم يه موقع محيط اينجا اونقدر خشك و خشن هست كه كسي جرأت هر نوع پرسش و پاسخي هر چند ابتدايي را نداشته باشه
من براي دوستان واقعي خودم هم سعي مي كنم در درجه اول راهنما باشم و اگه بتونم چراغ راه و دستشون رو بگيرم تا با كمك هم به مقصد برسيم نه اينكه واسه اونا پاي راه رفتن بشم ؛ كه اينطوري بعد از يه مدتي باعث اين ميشم كه راه رفتن هم از يادشون بره
و نكته آخر اينكه دونستن زبان انگليسي يكي از لازمههاي كار با اينترنت و برقراري ارتباط موفق توي اين دنياي مجازيه ، و هميشه فرومهاي خوبي مثل پي سي ورلد ( كه خودم خيلي زياد مطلب از توش ياد گرفتم) و بعضي كاربراي موفق و با اطلاعاتش (خودم را نميگم ها) در دسترس نيستن كه آدم بخواد بهشون اتكا كنه و ....
سر جمع به نظرم رسيد كه لحنتون طلبكارانه بود كه مطالب فوق رو بيان كردم ولي هنوز فكر ميكنم كه يه مقاديري دوست هم هستيم ؛ پس :
مطلب اشاره شده در سوال ، مربوط به برخي حروف انگليسي (V , W , T , Y) و تركيب اونا با حروفي مثل حرف a , A و .... هست كه چون در حالت معمولي فاصلشون زياد هست براي زيباتر شدن متن ميشه اونا را به هم نزديكتر كرد كه و اين فاصله را تقريبا از بين برد (مانند شكل) كه براي اينكار از Kerning استفاده ميشه
كلمه WAR:
رديف اول بدون كرنينگ
رديف دوم كرنينگ اتوماتيك
رديف سوم كرنينگ دستي
سعي كن تا موفق باشي
ممنونم از لطف وراهنمایی شما دوستی میگفت بک آپ گرفتن باعث سوختن هارد میشود و اینکه من فایلهای را کپی کردم و بر روی کامپیوتر دیگری هم امتحان کردم ولی بازهم همان مشکل داشتم
دوست عزیز من باید چطوری یکی از فایلها را آپ کنم و با چه آدرسی برای شما بفرستم آیا در سایت های آپلود فایل خوبه ؟
باتشکر فراوان
بنده در ورد وقتى دكمه Space رو ميزنم نقطه تايپ ميشه، چيكار كنم ؟
با character spacing هم درست نشد
سلام
اين عکس زير مربوط به تنظيمان word ميشه و قسمت view
من اين تنظيمات رو دست کاري کردم حالا ميخام به حالت اولي يعني Defult برگردونم بايد چيکار کنم.....لطفا کمک کنيد.(فوري،فوري)
![]()
سلام
شما تیک Picture placeholclers رو بردار و Field codes و تیک Highlight رو بزار و تیک Object anchors رو بردار و هم Text boundaries رو بردار و هم تیک Background colors and images رو بردار.
کار تمام.
موفق باشی
دوست عزيز...ممنون.....
حالا در عکس زير چرا خط کش نيست. براي نمايش دادنش بايد چيکار کرد....ممنون....
![]()
دوست خوبم سلام
آي دي من از زير آواتارم مشخصه ميتوني فايلت رو ميل كني برام
و البته ميتوني هم يه جا آپلود كني و آدرسش رو بذاري
هر طور كه خودت راحت تري و امنيتش برات مهمتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)