تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 326 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

کوتيشن يکانی ' چکار ميکنه؟ اصلا" چه تفاوت و شباهاتی با کوتيشين " داره؟
    عزيز بايد ذكر كنيد كه در كجا ميخوايد بررسيش كنيد.دوستمون جواب خوب ولي كلي بهتون دادند ولي كاربردهاي دگري هم دارند مثلا در دستور Cout و...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

2. 2 کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rambod360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اگه xbox 360 داری زیر gpu کنار cpu منو میبینی!

پيش فرض

سلام تا به حال برنامه نویسی با c++ نکردم و کتاب های الکترونبکی c++ رو هم دارم ولی خیلی پیشرفته توضیح داده میشه بگید برای برنامه نویسی با c++ ابتدا باید از کجا شروع کرد؟

داره خودمونی میشه A.I.V.I.O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام تا به حال برنامه نویسی با c++ نکردم و کتاب های الکترونبکی c++ رو هم دارم ولی خیلی پیشرفته توضیح داده میشه بگید برای برنامه نویسی با c++ ابتدا باید از کجا شروع کرد؟
    اگه زبانت خوبه بهتره از روی یه کتاب یا سایت انگلیسی بری جلو، پیشنهاد من cplusplus.com هستش، ولی اگه فارسی میخوای، میگن کتاب جعفر قمی نژاد خوبه. ولی سعی کن از یه منبع انگلیسی بهره بگیری

در ضمن بهتر بود این پرسشت رو توی این تاپیک مینوشتی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان امروز میخواستم یه آرایه رو بفرستم توی یه تابع، مرتبش کنم برگردونمش. ولی هر کاری کردم، نشد، یعنی در هر حالت تابع کارش رو بدون اشکال انجام میداد، ولی آرایه من تغییرینمیکرد. مگه برای این کار نباید وقتی که میخوایم تابع رو فرا خوانی کنیم یه علامت & پشت متغیرمون بذاریم؟ ولی نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by A.I.V.I.O; 21-11-2012 at 19:07.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

11

نمیدونم میتونم خوب توضیح بدم یا نه ما برای مثال بازه ای که کاربر وارد کرده در این جا (2,2-) به 1000 قسمت تقسیم میکنیم (این 1000 را هم کاربر وارد میکند)و بعد از کامپیوتر میحواهیم یه سری اعداد تصادفی را در بین این 1000 نقطه ایجاد شده انتخاب کند که تعداد این نقطه انتخابی هم کاربر میدهد مثلا می گوید 500 نقطه تصادفی از بین این1000 نقطه ایجاد شده به تصادف انتخاب کند و f همه این 500 نقطه را حساب کند وبزرگترین را به ما بدهد وبگوید ان f به ازای چهx ای بوده فکر کنم با کمک ارایه راحت تر بتوان نوشت , مرسی از این که رو سوال من فکر کردید و قصد دارید بهم کمک کنید اگر باز هم سوال داشتید به این ادرس ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول باید از شما تشکر کنم که توضیح دادید و من متوجه شدم..
    البته سوال اولیتون با دومی کمی فرق میکرد و من کد را بر اساس آخرین مطلبتون نوشتم..
    برنامه جالبیه ..

این برنامه بازتون رو تعیین میکنه؛به مقدار دلخواهتون به مقدار مساوی تقسیمش میکنه و به مقدار دلخواهتون به صورت تصادفی از این بازه ی تقسیم شده انتخاب میکنه و در معادله ی f(x)=x^2 قرار میده و مقدار ماکسیمم و مینمم تابع رو بهتون تحویل میده..
    فقط حواستون باشه مقدار نقاط تصادفی از مقدار نقاط ایجاد شده بیشتر نباشه (که منطقی هم نیست و شرمنده وقت هم نداشتم!!*)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید....

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلام
    شما اول باید C را یاد بگیرید بعد سراغ C++ برید.
    در ضمن کتاب جعفرنژاد قومی اصلا پیشنهاد نمیشه (به تنهایی) و شما با توجه به منابع موجود ترجمه شده کتاب دایتل بهترین انتخاب است.

7. این کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

نه هنوز درست نشده!البته به خاطر این که من پرسشمو درست حسابی مطرح نکردم و نگفتم کجاش کار نمیکنه.در واقع اگه کاربر y بزنه، دستور do-While رو اجرا نمیکنه و از برنامه خارج میشه. من مشکلم سر Repeat هست.یه کد دیگه اینجا میذارم:
    کد:
    چه y بزنی چه n ارور میده و از برنامه خارج میشه.

منظورم از محتوای مخفی توی همین انجمن P30World بود. دیدی برخی توی امضاشون یه چیزی نوشتن، تا محتوای مخفی رو نزنی نمایش نمیده؟ میخواستم منم اونجوری بذارم که کدم زیاد جا نگیرهبرا همین نوشتم یه پرسش متفرقه
    عزیز جوابت متاسفانه اشتباه تایپ شده بود ولی درست بود چیزی که گذاشتم(تقصیر فرومه!!!).ببین،دستور به اسم scanf_s در استاندارد کتابخانه وجود نداره و عادیه که بورلند ارور بده..
    برنامه ات به صورت کامل و صحیح به شکل زیره :

کد:
    الات برنامه ات اجرا میشه ولی کدش از بن غلطه

9. این کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امروز میخواستم یه آرایه رو بفرستم توی یه تابع، مرتبش کنم برگردونمش. ولی هر کاری کردم، نشد، یعنی در هر حالت تابع کارش رو بدون اشکال انجام میداد، ولی آرایه من تغییرینمیکرد. مگه برای این کار نباید وقتی که میخوایم تابع رو فرا خوانی کنیم یه علامت & پشت متغیرمون بذاریم؟ ولی نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    امکان نداره نشه اگه همه کار را درس انجام بدین ، لازم نیس & بذارین !! اسم یک آرایه خودش بیانگر آدرس اون هستش

در ضمن احتیاجی به برگردوندن نیست ، چون آرایه آدرس هست و وقتی سرت میکنید مستقیم درون حافظه تغییر میکنه

مثال اینجا هست ، از پاس دادن یه آرایه به عنوان آرگومان
    کد:

11. 2 کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    برنامه اي بنويسيد كه تعداد ارقام يك عدد اعشاري را محاسبه كند؟

کد:
    من تا اينجا پيش رفتم فقط نميدونم اعداد اعشاري چطور شمارش ميشه

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

کد:
    این برنامه اشتباست، اگه کاربر توی عدد اعشاری صفر وارد کنه مثل 0.505 اشتباه جواب میده

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بیا ، کامل و درست کار میکنه
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •