تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 1126 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

عزیز این روش رو امتحان کردم جواب نداد
    بازم ممنون
    شما هاردتون رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید ببینید آیا مشکلی ندارید.

شاد باشید

2. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kazem3300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من یه مشکل عجیب واسم پیش اومده . اونم اینکه تو ویندوز 7 که 32 بیتی است و هاردم 1 ترابایتی وسترن وقتی تو پوش های که فایل های تصویری هست میرم گه گداری عکس اون فایل ها رو نشون نمیده و جاش فقط نوشته اسم فایل یا مربع کاملا سفید نشون میده و وقتی این حالت پیش میاد اگر تو مای کامپیوتر بری درایو هارو نشون نمیده و نوار بالای که سبز است و موقع ورود به پوشه پر میشه تا پوشه رو کامل نشون بده به کندی شروع به حرکت می کنه تا اخر هم پر نمیشه .

اما کمی که باهش ور میری درست میشه .ولی باز اگر با کامپیوتر کار کنی دوباره قاطی می کنه

حالا موندم مشکل از هارد است یا ممکن ویندوز ویروسی شده .

ضمنا من دانلود افلاین هم دارم که احتمال ویروسی شدن سیستم بالا میبره
    Last edited by kazem3300; 12-07-2010 at 10:55.

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من روی لپ تاپم که ویندوزش ویستا هست برنامه پارتیشن مجیک نصب کردم وقتی مراحل نصب برنامه پارتیشن مجیک 8 به پایان رسید ازم خاست که ری استارت کنم و دیگه سیستم بالا نیومد و هنگام بالا اومدن به یک صفحه آبی میرسه و بعد از ان سریعن ریاستارت میشه.
    بعد سعی کردم با زدن کلید اف 8 با گذینه های سیف مد و دیگر گذینه که برای آخرین بار که سیستم درست بالا میادش هست بالا بیارم سیستم رو که نتونستم.
    سریع سی دی ویندوز رو کذاشتم تو دستگاه که ریپیر کنم ویندوزو ولی هنگام ریپیر ارور میده که هارد رو نمیشناسه!!!!!!
    الانم دارم با گوشیم دنباله راهه حلش تو اینتر نت میگردم .
    اینم باید بگم که یه باره دی گه هم این مشکل برام پیش اومده بود گه یادم نمیاد چه جوری حلش کردم اگه ممکنه از اساتید خاهش میکنم کمکم کنید و یه برنامه هم به جای برنامه پر مخاطره پارتیشن مجیک برای تغییر سایز درایوهام بهم معرفی کنید که اطلاعات رو از بین نبره
    لطفا کمک کنید
    مممنون

داره خودمونی میشه moslem_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

9

با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت مدير كل سايت مديران بخش ها و دوستان گلم در انجمن قدرتمند پي سي ورلد نمي دونم چه كسي مي خواد جواب منو بده ولي من مي خوام مشكلمو بگم هر داداش گلي لطف كردن جواب منو دادن من ممنون ميشم

من روي سيستم خونه سه تا هارد مكستور دارم و كافي نت دارم سيستم خونه رو روش يه سيستم عامل لينوكس فدورا نصب كردم بعدش برنامه وين رو روش نصب كردم تا رابطي باشه بتونم از برنامه هاي ويندوز هم استفاده كنم از اون جايي كه خونه اينترنت نداشتم مجبور شدم سيستم رو بيارم در مغازه در راه ظربه اي و چيزي به سيستم نخورد اما وقتي سيستم رو آوردم و وصل كردم كابلهاي برق رو و كابل شبكه رو وقتي خواستم برم تو سيستم لينوكس ديدم ارور ميده و ميگه سيتم 32 نمي دونم فلان فايل خرابه از اين حرفا كه برم رينستال كنم اخه روش وين ايكس پي هم بود البته روي يه درايو ديگه هر كاري كردم كابلا رو عوض كردم رمو در آوردم هر كاري كردم نشد كه نشد باد گيري كردم هر كاري بگين كردم نشد و وقتي سيستم رو روشن مي كنم و همه هر سه هارد رو مي كشم سيستم بالا مياد و حالا اين هم هست كه يه دونه هارد خرابه و با دو هارد ديگه مياد بالا و اطلاعات رو دارم و هاردي كه روش لينوكس نصب بوده بالا نمياد و پيغام زير رو ميده

Ultra DMA Mode-5, S.M.A.R.A.T Capable but Disabled

و از شما خواهش مي كنم منو كمك كنيد بچه مشهدم به امام رضا هر كي كمكم كنه كلي به جونش دعا مي كنم كلي اطلاعات به درد بخورم در مورد شبكه اين چيزا مي پره
    با تشكر از شما دوستان عزيز ممنوم از لطفتون

در آغاز فعالیت leila_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    هاردم مثل ساعت داشت کار میکرد، داشتم دی وی دی رایت میکردم که دی وی دیم سوخت یه دفعه کامپیوترم یه ارور عجیب غریب داد، داشتم recycle کامپیوترم رو خالی میکردم هی میزد که این فایل نمیتونه پاک بشه یادم نیست چی بود بعد وقتی هاردم رو کندم دوباره وصل کردم شناساییش نکرد روی کامپیوترهای دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت و کار میکرد، ویندوز جدید هم ریختم بازم شناساییش نمیکنه حالا باید چیکار کنم؟
    لطفا راهنماییم کنید ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin.t_71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام
    من هاردم رو میخواستم از اول پارتیشن بندی کنم
    برای هیمن سی دی نصب ویندوزو گذاشتم و پارتیشن ها رو یکی یکی حذف کردم
    سره آخرین پارتیشنی که خواستم حذف کنم چند دیقه موند و بعدش نوشت که نمیتونه اینو حذف کنه
    اما دیگه هیچ پارتیشنی تو لیست نموند
    بعدش یه ریست کردم که برم برا نصب ویندوز که صفحه اول رو میاره که مینویسه داره هارد رو بررسی میکنه اما دیگه بعدش صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاره (منظورم اینکه بعد این صفحه باید بره تو اون صفحه آبیه که ماله نصب ویندوزه که بالاش نوشته ویندوز ستاپ که نمیره)
    میخواستم بدونم مشکل چیه ؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

من یه مشکل عجیب واسم پیش اومده . اونم اینکه تو ویندوز 7 که 32 بیتی است و هاردم 1 ترابایتی وسترن وقتی تو پوش های که فایل های تصویری هست میرم گه گداری عکس اون فایل ها رو نشون نمیده و جاش فقط نوشته اسم فایل یا مربع کاملا سفید نشون میده و وقتی این حالت پیش میاد اگر تو مای کامپیوتر بری درایو هارو نشون نمیده و نوار بالای که سبز است و موقع ورود به پوشه پر میشه تا پوشه رو کامل نشون بده به کندی شروع به حرکت می کنه تا اخر هم پر نمیشه .

اما کمی که باهش ور میری درست میشه .ولی باز اگر با کامپیوتر کار کنی دوباره قاطی می کنه

حالا موندم مشکل از هارد است یا ممکن ویندوز ویروسی شده .

ضمنا من دانلود افلاین هم دارم که احتمال ویروسی شدن سیستم بالا میبره

شما یه بار ویندوزتون رو عوض کنید . ببینید مشکلتون برطرف میشه یا نه.

شاد باشید

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

سلام دوستان
    هاردم مثل ساعت داشت کار میکرد، داشتم دی وی دی رایت میکردم که دی وی دیم سوخت یه دفعه کامپیوترم یه ارور عجیب غریب داد، داشتم recycle کامپیوترم رو خالی میکردم هی میزد که این فایل نمیتونه پاک بشه یادم نیست چی بود بعد وقتی هاردم رو کندم دوباره وصل کردم شناساییش نکرد روی کامپیوترهای دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت و کار میکرد، ویندوز جدید هم ریختم بازم شناساییش نمیکنه حالا باید چیکار کنم؟
    لطفا راهنماییم کنید ممنونم
    شما مدل هاردتون رو بیان کنید؟!!!

ابتدایی ترین کارهایی که در این مواقع میشه انجام داد تعویض کابلهای دیتا و برق هارد هست.

شما یه بار هم که شده این مورد رو امتحان کنید.

تنظیمات مادربوردتون رو هم به صورت پیشفرض کارخانه دربیارید و اگه می‌شه بایوس مادربورد رو آپدیت کنید.

شاد باشید

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

سلام
    من هاردم رو میخواستم از اول پارتیشن بندی کنم
    برای هیمن سی دی نصب ویندوزو گذاشتم و پارتیشن ها رو یکی یکی حذف کردم
    سره آخرین پارتیشنی که خواستم حذف کنم چند دیقه موند و بعدش نوشت که نمیتونه اینو حذف کنه
    اما دیگه هیچ پارتیشنی تو لیست نموند
    بعدش یه ریست کردم که برم برا نصب ویندوز که صفحه اول رو میاره که مینویسه داره هارد رو بررسی میکنه اما دیگه بعدش صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاره (منظورم اینکه بعد این صفحه باید بره تو اون صفحه آبیه که ماله نصب ویندوزه که بالاش نوشته ویندوز ستاپ که نمیره)
    میخواستم بدونم مشکل چیه ؟؟

احتمال اینکه هاردتون بدسکتور داشته باشه زیاده.

شما هاردتون رو روی یه سیستم دیگه ببندید و در ویندوز با استفاده از نرم افزار زیر اون رو بدسکتور گیری کنید.

برای دریافت نرم افزار به پست زیر مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد باشید

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت مدير كل سايت مديران بخش ها و دوستان گلم در انجمن قدرتمند پي سي ورلد نمي دونم چه كسي مي خواد جواب منو بده ولي من مي خوام مشكلمو بگم هر داداش گلي لطف كردن جواب منو دادن من ممنون ميشم

من روي سيستم خونه سه تا هارد مكستور دارم و كافي نت دارم سيستم خونه رو روش يه سيستم عامل لينوكس فدورا نصب كردم بعدش برنامه وين رو روش نصب كردم تا رابطي باشه بتونم از برنامه هاي ويندوز هم استفاده كنم از اون جايي كه خونه اينترنت نداشتم مجبور شدم سيستم رو بيارم در مغازه در راه ظربه اي و چيزي به سيستم نخورد اما وقتي سيستم رو آوردم و وصل كردم كابلهاي برق رو و كابل شبكه رو وقتي خواستم برم تو سيستم لينوكس ديدم ارور ميده و ميگه سيتم 32 نمي دونم فلان فايل خرابه از اين حرفا كه برم رينستال كنم اخه روش وين ايكس پي هم بود البته روي يه درايو ديگه هر كاري كردم كابلا رو عوض كردم رمو در آوردم هر كاري كردم نشد كه نشد باد گيري كردم هر كاري بگين كردم نشد و وقتي سيستم رو روشن مي كنم و همه هر سه هارد رو مي كشم سيستم بالا مياد و حالا اين هم هست كه يه دونه هارد خرابه و با دو هارد ديگه مياد بالا و اطلاعات رو دارم و هاردي كه روش لينوكس نصب بوده بالا نمياد و پيغام زير رو ميده

Ultra DMA Mode-5, S.M.A.R.A.T Capable but Disabled

و از شما خواهش مي كنم منو كمك كنيد بچه مشهدم به امام رضا هر كي كمكم كنه كلي به جونش دعا مي كنم كلي اطلاعات به درد بخورم در مورد شبكه اين چيزا مي پره
    با تشكر از شما دوستان عزيز ممنوم از لطفتون

شما مدل هاردتون رو بیان کنید؟!!!

این هاردی که ایراد داره رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید. ببینید آیا مشکلی دارید یا نه؟

تنظیمات بایوس مادربورد رو به صورت پیشفرض کارخانه سازنده دربیارید.

شاد باشید

9. 2 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asadifarshad7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

امروز خواستم کی از درایو هارو با استفاده از خود ویندوز 7(دیسک منیجمنت) پاک کنم
    بعد از پاک کردن آه از نهادم بلند شد
    اون درایو که دیلیت کرده بودم با یه درایو 100 گیگیم ترکیب شد و با هم پاک شدند
    تا حالا 3 تا نرم افزارو چک کردم

Recover My Files 4.6.6.830
    GetData Recover My Files
    و

R-Studio Data Recovery

ولی حتی درایوم نمیشناسن حالا ریکاوری کردن بماند.

اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

مهندس جان سلام.يدونه هارد 120 مكستور دارم كه كلي فيلم و عكس خانوادگي توشه يدفعه خراب شد بدون اينكه از اطلاعات بكاپ گرفته باشم.ايراد اينه كه توي ستاپ اسم هاردو ميده (فقط ميزنه مكستور و مدل هاردو نمينويسه )ولي حجم هاردو ميزنه صفرو ديگه ويندوز هم نميشه نصب كرد و پيغام ميده كه دروايوي براي نصب پيدا نميكنه F3 بزن و خارج شو.حدس من اينه كه آي سي لود روي مدار مشكل پيدا كرده اگه امكان داره راهنمايي كنيد و اگر ايراد از همين آي سي هست با چه فايلي دوباره پروگرامش كنم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

امروز خواستم کی از درایو هارو با استفاده از خود ویندوز 7(دیسک منیجمنت) پاک کنم
    بعد از پاک کردن آه از نهادم بلند شد
    اون درایو که دیلیت کرده بودم با یه درایو 100 گیگیم ترکیب شد و با هم پاک شدند
    تا حالا 3 تا نرم افزارو چک کردم

Recover My Files 4.6.6.830
    GetData Recover My Files
    و

R-Studio Data Recovery

ولی حتی درایوم نمیشناسن حالا ریکاوری کردن بماند.

اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون.

بعد از برگردوندن درایو از نرم افزار File Scavenger 3.2 برای بازگردانی اطلاعاتتون استفاده کنید.

شاد باشید

---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------

مهندس جان سلام.يدونه هارد 120 مكستور دارم كه كلي فيلم و عكس خانوادگي توشه يدفعه خراب شد بدون اينكه از اطلاعات بكاپ گرفته باشم.ايراد اينه كه توي ستاپ اسم هاردو ميده (فقط ميزنه مكستور و مدل هاردو نمينويسه )ولي حجم هاردو ميزنه صفرو ديگه ويندوز هم نميشه نصب كرد و پيغام ميده كه دروايوي براي نصب پيدا نميكنه F3 بزن و خارج شو.حدس من اينه كه آي سي لود روي مدار مشكل پيدا كرده اگه امكان داره راهنمايي كنيد و اگر ايراد از همين آي سي هست با چه فايلي دوباره پروگرامش كنم.
    شما یه نگاهی به کابلهای دیتا و برق هارد بندازید که شل نشده باشند.

اگه امکانش هست که کابلهای دیتا و برق رو عوض کن.

اگه به وسیله عوض کردن کابل جواب نداد هارد رو روی یه سیستم دیگه امتحان کن.

در این حالت هم اگه جواب نداد بایستی برد هارد رو عوض کنید و با یه سالم جایگزینش کنی.

اطلاعاتتون رو بردارید و ازش بک آپ بگیرید.

شاد باشید

13. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •