تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 195 از 2403 اولاول ... 951451851911921931941951961971981992052452956951195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه sa2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اين راسته كه 128 تا 512 انديشه الان يه سرعته؟من الان 512 دارم سرعتم 240-230؟
    (اکانت ها سرعتشون همه یکی شده... فقط پهنای باند ها فرق دارن)
    بستگی به منطقه داره ... مثلا 7 الان رو 2080 kb/s دانلود داره (230 / 250 KB/s) ولی یکه از بچه ها تو مرکز 5 هستش که سرعتش نصفه ~1024 kb/s یعنی (~100 KB/s)....

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

دوستان من سرعتم شبا خيلي پايينه حتي بعضي وقتا به 2 يا 1 هم ميرسه..

يكي از دوستام ميگه من شبا از 1 تا 6-7 صبح 4 - 5 تا فيلم دانلود ميكنم(128 كيلو گرم)...من يكي رو هم به زور ميكنم

واسه شما هم اينطوريه يا دوستم چيز گفته؟ سرعت تورنت هم كه ر........ده///-0-

يه سوال:سرعت لينك مستقيم با غير مستقيم خيلي فرق داره؟چندتا سايت كه لينك مستقيم ميده ميشه معرفي كنيد امتحان كنم ببينم چطوره...

الان وسط روز هم سرعتم 45 ه...اين ديگه چه وضعشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به دوستان منم 256 از اندیشه دارم سرعتم 185 تا 240 متغیره مرکز منظریه هستم سرعت واقعا عالیه من که تا همین هفته پیش نامحدود دانلود میکردم و وقتی اکانتم صفر میشد مودم رو دی سی نمی کردم تا 3 روز کانکت می موند و دی سی نمی شد و قطع نمی شد و من هم تو اون 3 روز نزدیک 50 گیگدانلود می کردم 24 ساعته آخه مودمم رو رو nat تنظیم کردم که یه سره کانکت باشه ولی پریروز هم تا امروز رفتم تو اکانتم دیدم زده آفلاین هر چی دان می کردم از اکانتم کم نمی شد من هم هر چی تونستم دانلود کردم رحم نمی کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لابد نداره که بده. اگه داشت که بده اندیشه و پارس انلاین می گرفتن دیگه. ولی کلا نگفتی امار مخابراتو از کجا داری؟
    آره منم خبر دارم یکی از فامیل هام اونجا مسئوله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام صحبتهای شما خیلی جالب بود ولازمه چند مطلبو خدمتون عرض کنم :
    1.اولا یه سوال گفتین که سالی که اینترنت تو ایران وارد شد من توش بودم ؟ تو چی بودین .......بماند
    2.اطلاعات من خیلی کمه اما ماله شما که کاملتره لازمه بدونیدکه دی اس ال یه بستر ارتباطه فیبر نوری هم یه بستر ارتباط دیگه و گفتن اینکه دی اس ال روی فیبر نوری قراره بدن هم یه مطلبی بود عجیب که......
    3.در حال حاضر فیبر نوری در ایران فقط وفقط برای انتقال دیتا در حجمهای بالای 100 مگ استفده می شود و مثلا در همین استان گیلان وشهر رشت هنوز بسیاری از شهرها و مراکز مخابرات به فیبر متصل نیستن چه برسه به دو میلیون جمعیت گیلان
    4.ضمنا مخابرات هم به شما قرار نیست رایگان سرویس بده و اونم پول می گیره ان شالله که بهتر باشه ماهم می گیریم البته به عرض می رسونم هم دی اس ال اندیشه هم پارس هم فن اوا هم شاتل 2 پلاس هستش
    5.متاسفانه بی ادبی و فهم پایین این روزا زیاد تو این محیط دیده می شه که منم شما رو با منطق و شعورتون راحت می ذارم وجواب توهینتونو نمی دم.
    دوست عزیز اندیشه به تازگی عرض باندشو از طریق فیبر نوری می گیره این خبر هم موثقه چون از خود نیکرو شنیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز اندیشه به تازگی عرض باندشو از طریق فیبر نوری می گیره این خبر هم موثقه چون از خود نیکرو شنیدم
    اندیشه چند ساله باندشو از طریق فیبر نوری می گیره جدید نیست که.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اندیشه چند ساله باندشو از طریق فیبر نوری می گیره جدید نیست که.
    بله درست می گید . پهنای باند اندیشه از مخابرات تا سرور با فیبر نوریه . مرکز سرور اندیشه هم گلسار نیست اونجا فقط مرکز پشتیبانی و خدمات برای مشتریاست . اگه شما یه سری به کوچه پشت باغ رضوان رشت ( انتهای تازه آباد ! همون کوچه که پمپ گاز داره و ماشینا تو اون کوچه صف وایمیستن ) زده باشین می بینین که اونجا یکی از مراکز بزرگ مخابراتی رشت هست که آنتن هاش از دور دیده می شه ! و درست دیوار به دیوار اونجا سرور اندیشه سبز هست که یه خونه حیاط داره و رو درش هم تابلو اندیشه سبز خزر هست و تو حیاطش هم یه دکل انتن کوچیک دیده می شه . واسه همین نزدیکی به مرکز مخابرات امکان انتقال اطلاعات با سرعت بالاتر و کیفیت خوب برای اندیشه فراهم می شه و کشیدن کابل نوری هم وقتی دیوار به دیوار مرکز مخابرات باشی آنچنان هزینه کمر شکنی نداره .
    ( البته محل سرور رو گفتم امیدوارم مشکلی نباشه ! چون خودم تابلو اندیشه رو در اون خونه دیدم فکر نمیکنم افشای محل سرور مساله سری یا محرمانه ای بوده باشه ! )
    اما مساله مهم اینجاست که از سرور اندیشه تا در خونه من و شما از کابل نوری خبری نیست و فقط سیم مسی قراضه وجود داره ! در نتیجه هر چقدر هم سرعت و کیفیت خدمات بالا باشه تا وقتی که کل سیستم مخابرات شهر تا در خونه ها مجهز به فیبر نوری نشه مطمئن باشین کیفیت از اینی که هست بالاتر نمی ره و همیشه مقدار زیادی از سرعت و کیفیت تو مسیر فرسوده موجود هدر میره ! پس خیلی مهم نیس از مخابرات تا سرور اندیشه رو فیبر نوری کشیدن ! مهم اینه که تا در خونه من و تو فیبری در کار نیست و فکر هم نمیکنم تا 20 سال آینده در کار باشه ! چون یادم میاد از 10 سال پیش می خواستن کل جزیره کیش رو به فیبر نوری مجهز کنن اما تا جایی که میدونم هنووووز تکمیل نشده ! اونم تو جزیره ای به اون کوچیکی !

از دیروز هم یه چند ساعتی که اندیشه قاطی کرده بود حجم محاسبه نمی شد اما الان کنتور حجمی عین فرفره کار می کنه ! و اون موقه هم سرعت خیلی بالا بود و حتی تو شب بالای 200 بود اما از دیشب سرعت خیلی خیلی افت کرده و نوسان زیادی داره و الان سرعت افتضاحه با نوسان شدید... زیاد خودتون رو ناراحت نکنید و از اندیشه شاکی نباشید چون اینا همه دسته گلای مخابراته ربطی به اندیشه نداره .. همین الان چیز-پی ان و حتی مسنجر و ایمیل مشکل داره پس زود قضاوت نباید کرد . مشکل از جاهای بالاتره !

اضافه می شه : الان ساعت 1:40 شبه ( دوشنبه 7 دی ) سرعت اندیشه تقریبا به حالت اولیه برگشته و بین 170 تا 200 کیلوبایت برای دانلود در نوسانه ( 128 مرکز 3 ) اما مسنجر و ... هنوز مشکل دارن.
    Last edited by birak; 28-12-2009 at 01:51.

8. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

واسه من الان ساعت 10:20 صبح بين 100 تا 200 ه!!!! نميشه يه جور ثابتش كرد؟ يه بار ميرسه 240 يهو مياد 90

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

واسه من الان ساعت 10:20 صبح بين 100 تا 200 ه!!!! نميشه يه جور ثابتش كرد؟ يه بار ميرسه 240 يهو مياد 90
    درسته دوست عزیز ...
    الان که ساعت 2:45 بعد از ظهره سرعت بالاست اما چه فایده وقتی ( از طرف مراکز بالاتر ) همه پورتای ssl بسته شده باشه و نه بشه ایمیل چک کرد نه به مسنجر وصل شد نه ....
    من سرعت بالای 200 رو نخواستم ! ترجیح می دم سرعتم بجای 200 رو 50 باشه اما عین بچه آدم بذارن ایمیلمون رو چک کنیم و کارامون لنگ نمونه ... لعنت به هر چی مردم آزار ( البته باز هم میگم اندیشه و پارس آنلاین رو نفرین نکنین ! کار جای دیگه لنگه ! )

11. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها من یه فایل دانلودی از راپیدشر میخوام دانلود کنم 600 مگه روز دانلود کنم حجمم خیلی کم میشه میخوام بزارم رو ساعت شب دانلود کنه . میخوام بدونم سرعت شب از چه ساعتی به سرعت روز میرسه یا نزدیک میشه ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •