توي نسخه هاي قبلي قبل از بازي ميشد لباس تيمها را عوض كرد كه همرنگ نباشند توي اين يكي اين گزينه نيست يا من پيداش نكردم اگر كسي ميدونه چه جوري ميشه اينكارو كرد ممنون ميشم
توي نسخه هاي قبلي قبل از بازي ميشد لباس تيمها را عوض كرد كه همرنگ نباشند توي اين يكي اين گزينه نيست يا من پيداش نكردم اگر كسي ميدونه چه جوري ميشه اينكارو كرد ممنون ميشم
خوب عزیز کاری نداره که مثل نسخه های قبلیه دیگه.
دوباره امتحان کن.
آفا بازم مرام شما!!راستش یه پچ برای تیم ملی و لوگوی انگلیس باشه که فقط بریزی تو پوشه save و کارت راه بیفتهاحتیاج به هیچ برنامه ای هم نداشته باشه
دوستان pes2008 باز كه اينترنت پرسرعت دارن فقط برن پچ زير رو دانلود كنن و تو فايلهاي img آپگريد كنن ديگه چيز ميزي لازم ندارن همه چيز جديد و بروز هستش و مشكل سرعت و گرافيك حل شده پس زمينه هاي جالبي داره(البته تصوير اولش----زنها----- يكم غرتي بازيه) و بوندس ليگا و تيمهاي ديگه بروز شدن و........... ديگه همه چيه عاليه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Click here for more screenshots (5)
Game Title Pro Evolution Soccer 2008
Game Company Konami
Game Platforms PC - Xbox 360 - PlayStation 2 - PlayStation 3 - PSP
Game Genere Sports
Game Category Soccer
Released Yes
A new version of FKuyt MixPatch v3.0 Pes 2008
- Leagues EPL, Ligue 1, Calcio, LFP, Eredivisie, Bundesliga
- Bootpack Nike, Adidas, Umbro, Puma y Lotto asigned
- Kits 07/08 of all teams and countries
- Balls Nike, Adidas, Umbro
- More than 70 Faces adds and Hairs asigns
- Leagues, teams, countries and cups in HD
- Replay Logos and Champions Ads
- Champions League Scoreboard
- More than 100 Stadium�s Adboards
- Stadiums Previews
- World Map
- Xbox 360 > Ps3 Controls
- Option File of Ingeniero24 with transfers, real names, formations, classic teams
Installation :
1- Unzip download files
2- Open with Afs Explorer 3.7 cv_0 file, which is in konami/pro evolution soccer/img
3- Put no in the first option, and then ok
4- Go to Action/ Import Folder and find the folder cv_0, which you download
5- A window will appear telling that it must regenerate the file, you tell yes and save it in the desktop as cv.0.img
6- After that you only accept the options that apper and you close the Afs Explorer
7- Finally, copy/paste the file patched in Konami/Pro Evolution Soccer 2008/img
8- After that you follow the same steps for the files cv_1 and rv_e and pdata
9- Copy/Paste the folder save in My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008
Credits:
The Juice, Hello, Jumberto, el_gordito and YZWANG, FrankTitas, Serginho 7, Hello, ProXimO, jvinu2000, biker_jim_uk, nin-tEk, .Shock3r, sucat, speed84, ProXimO, FCH, Ingeniero24, lucianohcc, rooss8, Tukinho, Manduca11, phantan
چه چيزش مثل قبليه قبلي اول هر بازي سه چهار جور پيراهن دو تا تيم را ميداد تا انتخاب كني ولي الان مثل فيفا شده هر پيراهني را كه خودش انتخاب كنه با همون بايد بازي كني كه اونم اكثرا پيراهن دو تا تيم تقريبا يكيه
غير از rv_xكه مشابهش وجود نداشت بقيه را وارد كردم ولي بعدش ديگه ارور don't send ميده و وارد بازي نميشه چيكارش بايد كرد؟
من خودم 20-30 تا پچ امتحان کردم. بهترین راه به نظر من دانلود چندتا پچ حجیمه که بعدش خودت باید بینشون فایلای دلخواهتو انتخاب کنی. مثلا پچ Fkuyt آپشن فایلش برای بازیکن های کلاسیک خرابه پس زمینه های remake بهتره.پچtsL یه چیزایی غیر از بقیه پچها داره. آرم تلویزیون Fkuyt مال شبکه استار اسپورته من خودم با شبکه سه عوضش کردم. چهره بازیکنها رو باید از همه پچها بگیری.
ممکنه از بعضی چیزاش خوشت نیاد مثلا چمنهایی که نزدیک دروازه خراب هستن مثل واقعیت.
خلاصه هر کی از یه پچ خوشش می یاد. من از ترکیب چند تا پچ.
نکته: بعضی پچ ها تو آپشن فایلشون جای تیمها رو عوض میکن،که البته طبیعتا جای لباسهاشون هم تو پچ عوض میشه حواستون باشه.
rv_x همون rv_e است.
راستی خودمم یه سوال داشتم
پچهای کونامی ورژن 1.20 و 1.10 هیچ کدوم برای من نصب نمیشن یکم میرن جلو بعدش ارور ..69 میده جای .. دو عدده که یادم رفته. اصلا این پچ دقیقا چیکار میکنه؟
Last edited by 6mano; 01-01-2008 at 16:34.
دوست عزیز منم پچ نصب کردم بعدش میخواستم بازی کنم ارور dont send داد ...رفتم یه کرک از اینترنت دانلود کردم مشکلم حل شد .
راستی اگر کسی option file جدید داشت ما رو خبر کنه . امروز هر چی گشتم یه option file خوب که تیم ایران ...حداقل لباسش درست شده باشه پیدا نکردم . کسی داشت بزاره .
برای بازی دوستانه می تونی انتخاب کنی. توی جام ها خودش انتخاب می کنه. برای من که تا حالا مشکلی ایجاد نشده.
دوست من مشكل از آپگريد شما بايد باشه چون براي من مشكلي ايجاد نكرده......
ضمنا آيا فايلها دوباره ساخته ميشن يا نه.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)