تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 272 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

لیورپول از همون اولم تیم نبود
    کاملا تایید میشه...بازی های لیگ قهرمانان که شروع بشه کم میارن
    هنوز خیلی مونده تا آخر فصل
    آره هنوز وقت زیاده اسین هم کم کم داره برمیگرده خداوکیلی بازی اسین تو خط میانی خداست و اگه یه بازیکن توپ تو پست مهاجم بغل بگیریم خیلی بدرد میخوره ...در ضمن خبر فروش باشگاه از همون اول معلوم بود شایعه است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آره هنوز وقت زیاده اسین هم کم کم داره برمیگرده خداوکیلی بازی اسین تو خط میانی خداست و اگه یه بازیکن توپ تو پست مهاجم بغل بگیریم خیلی بدرد میخوره ...در ضمن خبر فروش باشگاه از همون اول معلوم بود شایعه است
    آره به نظر من که اسین نصف تیمه اگه این فصل مصدوم نمیشد الان وضعمون خیلی بهتر بود

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

یه عکس قشنگ از شیرهای لندن

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

با دروگبا مشکلی ندارم
    هورا اسپرت, لوئیس فیلیپه اسکولاری, سرمربی چلسی, تاکید کرد, بین او و دیدیه دروگبا, مهاجم ساحلی عاجی تیمش مشکلی وجود ندارد.

اسکولاری در مصاحبه ای با تلویزیون چلسی در مورد دروگبا که به علت نیمکت نشینی در دو بازی ناراضی است و شایعه احتمال جدایی وی از آبی های لندن در جریان است, گفت:" وجود چنین شرایطی در این باشگاه امر طبیعی است, زیرا من تنها برای این دو بازی تصمیم گرفتم از بازیکنان دیگر استفاده کنم. اما این احتمال وجود دارد که دیدیه در دیدار هفته آینده چلسی مقابل ایپسویچ تیم را همراهی کند. او با من و باشگاه مشکلی ندارد.دروگبا خوب تمرین می کند و در آستانه رسیدن به شرایط ایده ال هم از نظر تکنیکی و هم از نظر آمادگی جسمانی است. تنها دلیلی که او در دو بازی اخیر شرکت نداشت تصمیم من بود نه چیز دیگر."

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

منچستریونایتد و چلسی از آب گل آلود ماهی می گیرند
    هورا اسپرت, مسوولان دو باشگاه چلسی و منچستریونایتد بشدت شرایط مارک هامسیک, هافبک جوان ناپولی را در این باشگاه زیر نظر گرفته اند.

مدتهای مدیدی است که چلسی و یونایتد به دنبال جذب این بازیکن اهل اسلوواکی ناپولی است که از علاقه خود به بازی برای یکی از این غول های فوتبال انگلیس خبر داده است.
    به نقل از توتو اسپرت, رابطه پیرپائولو مارینو, مدیر ورزشی ناپولی و مدیر برنامه های هامسیک چندان خوب نیست و این موضوع می تواند خروج این هافبک ارزنده را از این باشگاه ایتالیایی تسریع کند.
    ناپولی حاضر نیست پیشنهاد 20 میلیون پوندی را که برای هامسیک که شب گذشته مفتخر به دریافت اسکار بهترین بازیکن نوجوان کالچیو شد, بپذیرید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

گفتم شاید واسطون جالب باشه

هواداران مشهور چلسی

فیلم

لورد اتنبورگ - کارگردان

سرجرمی ایساکس - بازیگر/تهیه کنندهرنه زلوگر

- بازیگر ( بریجت جونز )

سینا میلر - بازیگرگابریل برن

- بازیگرجوزف فینز - بازیگر ( شکسپیر در عشق )

میشاییل کاین - بازیگر ( کار ایتالیایی )

راکول ولچ - بازیگر ( کار هایی که او در ۷۰ سالگی انجام داد )

تارا رید - بازیگر ( کیک آمریکایی )

مینی درایور - بازیگر ( کیک آمریکایی )

گای ریتشی - کارگردان

بروس درن - بازیگر ( سکوت دویدن )لنس پرسیوال - بازیگر

بیل نایتی - بازیگر ( عادت های عشق )فیل دنیلز - بازیگر

گراهام کینگز - تهیه کننده ( شلوغ )تورم پلوک - کارگردان/تهیه کننده

جیسن فلمینگ - بازیگر ( سنچ )جانی لی میلر - بازیگر

سیمون پگ - بازیگرآرت مالک - بازیگراون ویلسون - بازیگر ( آسمان ستاره ، هاچ )

نوین اندرو - بازیگر ( باخت )

ویل فرل - بازیگر

رادیو و تلویزیون

جانی واگن - مجری رادیو و تلویزیون

تیم لاوجوی - مجری صبح فوتبالدیوید بدیل

- نویسنده/کمدین ( فوتبال فانتزی )

میشاییل کرافورد - بازیگردنیس واترمن بازیگر

بیل ادی - کمدینآندریا کاتروود - خواننده ی اخبار آی تی ان

رادنی بوز - بازیگرترور اوه - بازیگر ( بیدار کردن مرده ها )

کریس بری - بازیگر/کمدینمیشاییل گرکو - بازیگر ( پایان کنندگان شرق )

چارلی بروکس - بازیگر ( پایان کنندگان شرق )

مایکل هیگز - بازیگر ( پایان کنندگان شرق )

آلیسون پارتگر - بازیگر ( پایان کنندگان شرق )

درک فولدز - بازیگر ( تپش قلب )

کلیو منتل - بازیگردریان هیلی - بازیگر ( سرباز ، سرباز )

گری لاو - بازیگر ( سرباز ، سرباز )

درولا کیروان - بازیگرهاو هیگینسون

- بازیگر جرجیو زاریس - بازیگر ( کلودیو در تیم رویا )

ریچارد او سالیوان - بازیگر ( مردی مربوط به خانه )

جانی گلد - تهیه کننده دیوید ردفرن - شعبده باز

راسل گرنت - کارگردانایسلا فیشر

شان لاک - کمدینایان لی

- کمدین/دی جی رادیو کلیو بل - دی جی رادیو

ریفاد جاواید - مجری بی بی سی

موسیقی

دیمن آلبرن - خواننده ی رهبر

براین آدامز - موسقینساگز

- خواننده ی رهبر

همسر مدونا - همسر خوانندهآلن مک گی

- تنظیم آهنگ

لوید کول - موسیقینبیلی ادول

- موسیقین

نیک کرشا - ستاره ی دهه ی ۸۰ پاپباستا رایمز

- ستاره ی آمریکایی رپ

گری نومن - ستاره ی دهه ی ۸۰ پاپگری هالی ول - خواننده دنی مینوگو - خوانندهمارتینه مک کاتچئون - خواننده/بازیگر

اندی کایرنز - خواننده ی رهبراد بال

- موسیقین

چارلی هارپر - خوانندهجان او نیل

- تنظیم کننده ریتم

ننه چری - خوانندهپائول اوآکنفولد

- دی جی/تهیه کننده

ترور نلسن - دی جی رادیو ۱جف یانگ

- دی جی

گراهام دن - دی جی پائل اندرسن

- دی جی

تیم سیمنن - دی جی/تهیه کنندهگری کرولی

- دی جی

ایان بیکر - دی جیسب فونتین

- دی جی رایدو ۱ ایان کلینز - مجری صحبت ورزشی

مارک فولر - صاحاب باشگاه شبانه
    پاریس هیلتون

ورزش ستیو درگریو - المپیک

جیمی واید - بیلیاردتونی دراگو

- بیلیارد

سر کلیو رودوارد - راگبیلورنس دالاگیو

- راگبی

برایان مور - راگبیایان ویلیامز

- راگبی

مایکل دادز - راگبیشان وارن

- کریکت

آلس ستوارت - کریکتگراهام تورپ

- کریکت

کریس کیرنز - کریکتکریس کئودری

- کریکت

دیوید اسمیت - کریکتجانی هربت

- موتور رانی

اریک بیرستو - دارتجو کالزاگه

- بکس

بریس یکر - تنیس پت کش -

تنیس

پیتر فلمینگ - تنیسدیک فرانسیس

- اسب سواری

ویلیام یارویس - اسب سواریاولیور شروود

- اسب سواری

چارلز گوردون - اسب سواریپائول مرسون

- فوتبال

مارک رایت - فوتبالپیتر کراوچ

- فوتبال

گری ستیونس - فوتبالشان دیویس

- فوتبالکنی سنسام - فوتبال

نویسنده/روزنامه نگار

رادی دویل - نویسنده ی بازی

اندی همیلتون - نویسنده ی طنزجرمی واین

- تهیه کننده ی اخبار بی بی سی

جیلز سمیت - نویسنده ی ورزشینیجل کلارک

- نویسنده ی فوتبالی

آلن گرین - گزارشگر رادیوایور بدیل

- نویسنده

جیان موینیان - روزنامه نگارآدام پورتر

- روزنامه نگار

مارک وینستانلی - نویسنده ی اسب سواریکولین مکنزی

- نویسنده ی اسب سواری

جان سکستون - نویسنده ی اسب سواریراب واتن

- تهیه کننده ی اخبار اسمای اسپورت

هوادار ویژه

بیل کلینتون - رئیس جمهور سابق آمریکا

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

ممنون از تمام بچه های گل این تاپیک بابت پوشش خبری خوب.
    امیدوارم موفق و پیروز باشید.
    یا حق

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

دکتر صدر به عنوان یکی از قدیمی ترین هواداران ایرانی چلسی ، مصاحبه ای با کانون هواداران چلسی انجام داد و به عضویت افتخاری این کانون در آمد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، روز سه شنبه اول بهمن ماه 1387 به عنوان نماینده ای از کانون هواداران چلسی در ایران به دفتر کار یک هوادار محبوب و سر شناس چلسی که در روزگار نه چندان دور یکی از هواداران این تیم لندنی بود رفتیم و مصاحبه ای با ایشان انجام داده و از سوی کانون هواداران کارتی با عنوان هوادار افتخاری تیم فوتبال چلسی و عضوی از کانون هواداران ایرانی چلسی به ایشان اهدا شد .

در این نشست یک ساعته صحبتهای خواندنی ای از سوی جناب آقای صدر زده شد که بدین شرح است:

+ خیلی ها راجع به فوتبال صحبت می کنند ، اما در برنامه های تلویزیون شما فقط از سیستم ها صحبت نمی کنید ، بلکه از احساسات و عشق به فوتبال نیز سخن می گوئید . امکانش هست کمی در خصوص احساسات و فوتبال توضیح دهید؟

من فوتبال را همیشه بازتابنده ی خود زندگی می دانم ، چیزی شبیه به زندگی ، و آنچه در زندگی اهمیت دارد ، احساس است و نگاهی که به اطراف داریم . بنابراین حوادث فوتبال شور و انتظاری است که در ما ایجاد می شود و جنبه کاملا احساسی و ذهنی دارد نه دو دو تا چهار تا کردن ها ، حتی اگر تیم ما شکست می خورد آن دو دو تا چهار تا ها را رعایت نمی کنند برایمان اهمیتی ندارد چرا که برای ما احساس است که باقی می ماند البته ممکن است خشمگین یا شاد می شوی ، تیم را زیر سوال ببری که چه کاری را باید انجام می دادند.
    چه دلیلی می تواند ما را انقدر پای تلویزیون تا دیر وقت می نوشینیم و یا هزاران نفر و یا میلیون ها نفری که هر هفته در سرما و گرما می روند استادیوم ؟ مطمئنا دلیلش سیستم 4-4-2 نمی باشد بلکه دلیلش احساس است که آن را دوست داریم و به آن دل بسته ایم و معتقدم آنهایی که فوتبال را در چارچوب ارقام و اعداد می بیند باید بگویم جنبه دیگر فوتبال را از دست داده اند

+ شما خودتان همچون دیگر علاقمندان فوتبال از دوران کودکی شروع کرده اید ؟ و چگونه این علاقمندیتان به آنطرف مرزهای کشورمان رساندید؟

من دقیقا در سال 1347 بود که ایران توانست فینال بازیهای آسیایی را در ورزشگاه آزادی با پیروزی پشت سر بگذارد . آن فینال خیلی تاریخی بود چرا که برای نخستین بار مسابقات فوتبال از تلویزیون ایران پخش شد . قبل از آن ایران به المپیک هم رفته بود اما از تلویزیون پخش می شد و مردم توانستند برای اولین بار فوتبال را از تلویزیون هایشان نگاه کنند که این امر باعث ایجاد شوق و هیجان در نزد مردم شد که منجر به خوشحالی آنها در خیابانها شد. من نیز از همان سالها بود که علاقمند فوتبال شدم.
    اما در دوران کودکی به دلیل ماموریت های پدرم و دوری از تهران بودم و از فوتبال دور بودم که در اواخر دبستان که به تهران بازگشتیم خود را علاقمند فوتبال دیدم که برای نخستین بار نیز بهمراه یکی از همسایگانمان که هوادار تیم پرسپولیس بود راهی ورزشگاه عمجدیه شدم .
    در سال 1970 اولین بار بود که بازیهای خارجی از تلویزیون پخش شد که این امر با پخش جام جهانی مکزیک شروع شد که برزیل در آن جام قهرمان شد . که حضور تیمهایی چون برزیل ، انگلستان ، آلمان و ... بسیار جالب بود ، بعد از آن نیز بازیهای جام اروپا پخش شد که در اولین بار قهرمانی و عصر طلائی آژاکس را دیدم و سپس برنامه هایی از لیگ برتر انگلستان پخش شد که صحنه های سیاه سفید آن واقعا جذاب بود .
    سپس با خواندن مجله های انگلیسی زبان گل و شوت با فوتبال اروپا آشنا شدم و همان زمان از طریق برنامه جام باشگاههای انگلیسی که از سوی تلویزیون پخش شد من هوادار چلسی شدم.
    در آن بازی چلسی برابر آرسنال قرار گرفت و با اینکه آرسنال بهتر از چلسی بود اما مرد اول میدان بونتی بود که عامل تساوی صفر بر صفر شد . آن زمان من عاشق بونتی بودم با اینکه بعد ها در تیم ملی انگلستان یک بازی بدی را پشت سر گذاشت
    من هوادار چلسی ماندم تا دوره ای که زولا به چلسی آمد
    البته هوادار شدن مانند عاشق شدن است که دلایل مختلفی دارد که نمی توان از فرمولی آن را بدست آورد من هم عاشق چلسی و بونتی شده بودم و مانند خیلی های دیگر هوادار تیمی شدم

+ سال 1970 یکی از سالهای مهم چلسی بود که بونتی نیز برای اولین بازیکن برتر فصل چلسی انتخاب شد...

بله ، سال 1970 کلیدی ای برای چلسی بود که در فینال جام حذفی برابر لیدز موفق می شوند در دو بازی آنها را شکست دهند و بعد از آن بازبهای جام در جام می روند و به فینال راه می بایند که در فینال به مصاف رئال مادرید رفتند و توانستند آنها را نیز مانند لیدز در دو بازی شکست دهند و قهرمانی را تجربه کنند.از ستارگان آن زمان می توانم به پیتر اسگود ، بونتی ، هریس ، چارلی کوک و ... نام ببرم که همچنان نام آنها را به یاد دارم

+ به نظرتان چرا به اسگود می گویند سلطان راه پادشاهان؟
    باشگاه چلسی در یک خیابان معروفی است به نام راه پادشاهان ، که به اسگود نیز می گفتند پادشاه راه پادشاهان که زمانی که اسگود فوت کرد و در مراسم سوگواری اش در استمفوردبریج به او لقب پادشاه استمفوردبریج می گویند
    پیتر اسگود زمانی که به همراه چلسی ( در سال 52-53 ) به ایران هم آمده بود که در استادیوم امجدیه به میدان رفتند

+ به نظراتان چرا چلسی در ایران شکست خورد؟

بعدها یک کتابی در انگلستان منتشر شد که طی آن 10 اتقاق نا متعارف باشگاهها را اعلام کردند که طی ان اعلام شد که دولت ایران از چلسی خواسته بود شکست را بپذیرند ، اما من این را قبول ندارم چرا من در آن بازی در استادیوم بودم و کاملا مشخص بود آنها برای تفریح به تهران آمده بودند همچون بایرن مونیخ که با ستارگانش چون بکن بایر ، مولر و برایتنر به تهران آمده بودند و 5 گل دریافت کردند و رفتند که بعد ها مشخص شد بایرنی ها به دلیل مصرف الکل حال مساعدی نداشتند

+ شما چرا دیگر از هواداری چلسی کناره گیری کردید ؟

در آن زمان چلسی تیم لندنی به شمار می رفت ، و تا زمانی که گلن هادل وارد چلسی شد ، چلسی یک تیم متوسط بود . که بعد از او گولیت به چلسی آمد و در آن موقع که باشگاههای لیگ برتر وضعیت مالی بهتری پیدا کردند که کین بیتس نیز به چلسی پول تزریق کرد که در آن دوران زولا ، که یکی از قهرمانان استمفوردبریج است خود نمایی می کند ، اما ماهیت تیمی عوض شده بود که من آن را نمی پسندیدم

+ نظرتان در خصوص زوج زولا و فلو چیست؟
    آنها مانند لرل و هاردی بودند ، یکی ریز نقش و کوچک ، یکی بلند و با پاهای کشیده ، یکی با تکنیک بود و یکی دیگر بدن قوی ای دارد . فلو بازیهای خوبی انجام داد و بقل پاهای فوق العاده ای داشت . همچنین یک ضربه سر زن حرفه ای بود . زولا هم که دیگر یک جادو گر بود و یک سری گل های عجیبی به ثمر رساند که یکی از آنها را به منچستر یونایتد به ثمر رساند

+به نظر شما متغصب ترین کاپیتان چلسی چه کسی می باشد؟

رون هریس ، برای دهده 70 که به رومان تکل زن هریس معروف بود . آن زمان با حال متفاوت بود . الآن با هفته ای 150 هزار پوند و زندگی تشکیلاتی متعصب بودن سخت شده است . در زمان قدیم با دست مزد های قدیم بازی می کردند . در دوره ای که من از تاریخ چلسی دیدم هریس بهترین است . البته جان تری بی تردید یک رهبر نا خود آگاه و برجسته است اما من برای بازیکنان گذشته احترام بیشتری قائلم چرا که آنها با دست خالی بازی می کردند . اما اکنون چلسی با این همه سرمایه بایستی کاپیتانی مانند جان تری را به عنوان کاپیتان داشته باشد.

+ شما از دو عصر دهده 70 و حال گفتید در این بین نظرتان در خصوص کاپیتانی دنیس وایز چیست ؟

من فکر می کنم دنیس وایز بازیکنی نبود که اینگونه از او تعریف می کنند و مانند کثیری از بازیکنان استقلال و پرسپولیس بود که با اینکه استعداد دارند بیشتر هیاهو خودشان را مطرح می کنند . وایز زمانی که در ویمبلدون بود بازیکن بهتری بود ، هر چند در چلسی نیز خوب بود اما هیاهو و حضورش در رسانه ها بیشتر از کاری بود که در زمین انجام می داد ، کاری که زولا نکرد و هنرش را در زمین به رخ کشید . اما دنیس وایز با حرکاتش به هواداران متعصب بودنش را می خواست نشان دهد . اما واقعا بازیکنی که متعصب باشد لازم به این کارها ندارد و از چهره اش مشخص است

+ نظرات در خصوص چلسی زمان مورینیو چیست؟

من چلسی آن زمان را دوست نداشتم ، بسیار محاوضه کارانه بازی کرده و تنها نظم را رعایت می کردند اما باید کمی احساس نیز در آن بازی باشد
    اما مورینیو مربی برجسته ای است و چلسی زمان مورینیو در تمام نقاط زمین برنامه داشت . مورینیو بهد از 50 سال چلسی را قهرمان کرد هرچند مورینیو برای تیمش نقطه ضعفی نداشت ، چک بهترین دروازه بان جهان را داشت که توسط تری و کاروالیو که بهترین های اروپا هستند را داشت با آن خط هافبک و حمله بدون نقص را در اختیار داشت تیم بدون نقصی را در اختیار داشت که توانست چلسی را قهرمان کند
    مورینیو انسان با هوشی است و یک جذابیت رسانه ای دارد که دلیلش هم این است که او یک آدم خوش سیما ، جوان است ، نقض گو و تیکه اندازی است . دقیقا نقطه مقابل گرانت که توانست چلسی را به فینال جام قهرمانان ببرد

+ به نظر شما گرانت تیم را به فینال جام قهرمان رساند یا تیم آمده مورینیو بود که به فینال رفت؟

بله ، صد در صد تیمی که 22 ستاره دارد و با آرامش تمرین می کند ، به رختکن می رود و آرام وارد زمین می شوند بسیار دشوار است . گرانت توانست نظم را حفظ کند . کاری که خیلی ها با داشتن ستاره های فراوان نتوانستند موفق باشند . مگر تاتنهام ستاره کم دارد اما موفق نمی شود
    گرانت میراث خوزه را گرفت اما کنترل و استفاده از توانایی های بلقوه را باید استقاده کرد

+ زمانی که مورینیو از تیم جدا شد عده ای از هواداران خواستار حضور مربی ای با نام بزرگ بودند ، به نظر شما اسکولاری این بزرگی را دارد؟

زمانی که ونگر به آرسنال آمد مربی بزرگی نبود اما در واقع نشان داد مربی بزرگی است . اما بعد ها خودش را نشان داد
    در هر صورت مربی ای که در جام جهانی اول می شود یک اعتبار عجیبی دارد اما در باشگاهی بیش از 2 فصل در باشگاهی نبوده است نشان می دهد که شاید مربی ای نیست که بتواند در دوره های طولانی لیگ برتر باشد و مربی دوران کوتاه است

+ شما با این نظریه موافقید که بازی های لیورپول در لیگ برتر از دیگر بازی ها جذابیت بیشتری دارند ؟

در حقیقت بازیهای لیورپول به این دلیل زیبا می شود که ضعف های زیادی دارد ، آنها معمولا ساختار دفاعیشان ضعیف است و راحت گل می خورند و عقب می یفتد اتفاقی که برای چلسی مورینیو هرگز اتفاق نیافتاد .
    بازیهای جذاب بازیهایی است که ضعف های بسیاری در آن است مانند فینال جام قهرمانان اروپا در استانبول که لیورپول در یک نیمه مصیبت بار 3 گل می خورد و در جواب میلان در 15 دقیقه 3 گل می خورد که نشان از ضعف و اشتباهات است
    مانند فینال مسکو که تری ضعیف کار کرد و بازی را تاریخی کرد ، اگر تری اشتباه نمی کرد آن بازی دیگر تاریخی نبود

+ غمناک ترین بازی ای که از چلسی دیدید چه بازی ای بود؟

می توانم بازی چلسی برابر منچستر یونایتد در فینال جام قهرمانان را نام ببرم که بسیار دراماتیک بود ، بازی ای که گل داشت ، تکل داشت ، اخراج داشت ، ضربات پنالتی داشت اما ضربه ای که جان تری نتوانست به گل تبدیل کند بسیار دراماتیک بود هر چند در آن صحنه تری در گذاشتن پاهایش اشتباهاتی انجام داد

+ نظرتان در خصوص هواداران چلسی چیست ؟

هواداران چلسی در واقع طبقه متوسط به بالا هستند که می توانید در استمفوردبریج مردم را با کیف های کاریشان را ببینید بر عکس شمال لندنی های مانند آرسنال ، به هر حال اطراف باشگاه چلسی فروشگاه ها و کلوپ هایی هست که شهروندان معمولی نمی توانند از آنها استفاده کنند که نشان می دهد هواداران چلسی از طبقه مرفع می باشند که البته به مرور زمان این طبقه بندی ها شکسته شد اما هسته اصلی هواداران چلسی از طبقه مرفعین می باشد

+ به نظر شما دلیل افزایش هواداران چلسی در چیست؟

قهرمانی و ستارگان حاضر در تیم ، خیلی ها تاریخ چلسی را نمی شناسد چرا که اکثر آن هواداران از نسل جوان می باشند چون چلسی برای 10 سال اخیر است که با آمدن زولا هیجان انگیز شد

+ شما چرا دیگر هوادار چلسی نیستید؟

من هوادار تیم خاصی نیستم دیگر و تنها به ذات فوتبال توجه دارم و اهمیت بیشتری دارد . تیمی از ته دل بیاید و حقیر تیم های بزرگ نشود را می پسندم.
    زمانی که از محبوبت جدا می شوی دیگر آن زیبایی ها نیست و عشقی نیست و دیگر دیدگاه مشترکی ندارید ، برای من نیز چنین چیزی اتفاق افتاد و دیگر هوادار چلسی نیستم

+اگر آبراموویچ از چلسی جدا شود و چلسی را بفروشد چه اتفاقی خواهد افتاد؟

فکر کنم اگر نفروشد هم بحران مالی گریبان گیر چلسی خواهد شد . تیمی که هر سال ضرر می دهد نا متعارف است و چرخه مالی نادرستی دارد . فکر می کنم آبراموویچ باید کشتی 200 میلیون پوندی اش را بفروشد چرا که با کاهش قیمت نفت سرمایه اش یک سوم شده است

+ اگر این بحران به تیم برسد می تواند دلیلی باشد برای جدا شدن هواداران از تیم؟

نه ، معمولا هواداران تیمشان را تنهای نمی گذارند ، فوتبال عشق است و هواداران در روزهای سخت نیز در کنار محبوبشان خواهند بود ، باید شما هواداران چلسی بدانید که چلسی همیشه قهرمان نیست!

+ اگر امکانش هست برای هر کلمه یک جمله بگوئید :

+ چلسی

تیمی زمانی عاشقش بودم

+ بونتی

آه اگر در جام جهانی 1970 خوب دروازه بانی می کردی .

+ استمفوردبریج

یک استادیوم زشت در بهترین جای لندن

+ هادل:

زمانی که در تاتنهام بود فوق العاده بود

+بهترین بازی چلسی

فینال جام حذفی در سال 1970 در برابر لیدز

+ مورینیو

انحصار فرگوسن و ونگر را شکست

+ اسگود

آه ، قهرمان کودکی های من که کتاب زندگینامه اش را برایم امضا کرد و خیلی زود مرد

+ استیو کلارک

می گویند دستیار خوبی است اما چهره اش این چنین نیست

+اسکولاری

همان مربی ای است که در کوتاه مدت خوب است

+ لمپارد

هیچوقت مورد علاقه ام نبوده

+ یک هوادار ایرانی چلسی

اولین نفر خودم . کسی مانند من جوانی اش را مانند من در کنار چلسی نبود

+ فرگوسن

به تمام افتخارات رسید و قابل تحسین است

+ کریس رونالدو

بازیکن مورد علاقه ام نیست

+ سایت کانون هواداران چلسی در ایران

واقعا خسته نباشید ، انتظار چنین کاری نداشتم . نشان می دهد که شما عاشق چلسی هستید . تبریک می گویم.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ایول عجب مصاحبه توپی بود عجیبه دکتر صدر قبلا طرفدار چلسی بوده

AntAreS ممنون از شما که تاپیک رو ترکوندی ... واقعا دمت گرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

ایول عجب مصاحبه توپی بود عجیبه دکتر صدر قبلا طرفدار چلسی بوده

Antares ممنون از شما که تاپیک رو ترکوندی ... واقعا دمت گرم
    خواهش میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •