سلام
دوستان قيمت فوجي s2000 رو بهم ميدين ؟
همين امروز خريد دارم
لطفا" مناسبترين جايي كه ميشناسين بهم معرفي كنيد
مرسي
سلام
دوستان قيمت فوجي s2000 رو بهم ميدين ؟
همين امروز خريد دارم
لطفا" مناسبترين جايي كه ميشناسين بهم معرفي كنيد
مرسي
سلام.جناب Prowler از لینکی که گذاشتی ممنون.چیزی که من از این ریویو فهمیدم به شرح زیر بود :
1.اگه کسی پول زیاد داره و فقط دنبال عکس هست و فیلمبرداری برای اون 1 درصد هم مهم نیست بره سراغ canon sx10.
در مقایسه ای که این سایت گذاشته بود sx10 یک سرگردن به اعتقاد من از همه بالاتره.
در مورد لرزش گیر که طبق این سایت sx10 بسیار برتر از سوپر زوم های دیگه بود.
fz28 خیلی کم از فوجی 2000 بهتر بود و اینقدری نبود که به چشم بیاد.
در مورد شفافیت و خوشگلی رنگ ها.sx10 بسیار عالی بود.
به نظر من این دوربین رو باید از بقیه دوربین ها جدا کرد.چون در مقایسه ای که این سایت کرده و اون چیزی که من از عکسها و مقایسه اون ها دیدم اصلا نباید این دوربین رو با دوربین های دیگه مقایسه کرد چون با اختلاف فاحش این دوربین برنده هست.
تنها عیبی که در مورد این دوربین میتونم بگم نداشتن مود اچ دی هست که مسلما برای اکثریت عیب محسوب نمیشه .
به نظر من این دوربین رو باید گذاشت یه طرف و مقایسه رو بین دوربین های دیگه بررسی کرد.
عکس های sx10 رو با فوجی مقایسه کردم و اختلاف مشخص بود.رنگها در sx10 شارپ و پررنگ بودن.
ولی این سایتی که معرفی کردی همه چیز رو در نظر گرفته غیر از یک چیز.قیمت دوربین ها....
در شب و حالت اتوماتیک فوجی ایزو رو برخلاف مدل های دیگه روی 400 گذاشته و باعث شده عکس روشن و خوب در بیاد در صورتی که در مدل های دیگه ایزو روی 100 یا 200 هست و تصویر تاریک(که حتما باید دستی تنظیم کرد)
ولی نمیدونم چرا این سایت این رو عیب دوربین محسوب کرده!!!
ولی به خاطر اختلافات جزیی آیا ارزش داره 150 تومن اضافه خرج کرد؟
چیزهایی که گفتم به نظرم رسید و ممکن هست اشتباه کرده باشم.لذا نظر شخصی من بود.
یک سوال دارم :آیا ممکن هست که یک دوربین کامپکت کنون از لحاظ کیفیت عکس بهتر از فوجی 2000 باشه؟
فکر کنم فوجی 2000 حذف شد چون پیداش نکردم.با 20 بار تماس به تهران و اصفهان و دادن شماره تلفن های مختلف شرکت فروشش در اصفهان رو پیدا کردم که نهایتا گفت........گفت ندارم و تموم کردیم و مدل های دیگه رو پیشنهاد داد .
اون چیزی که تجربه من در این چند سال هست اینه که از تهران که خارج بشی باید از خیلی امکانات هم خارج بشی.
یه نمایندگی رو 20 دفعه زنگ زدم تا با منت یه شماره بده.اینقدر لجم گرفته که میخوام بگم خاک بر سرت فوجی با این دوربیت تحفت که شده تحفه هند.هر چیزی رو در اینترنت انتخاب کردم در اصفهان نبود!!!این دفعه پنجم هست.
یکی میخواد بگه خاک بر ..... تون که الحق فروشنده نیستید.یه دوربین در اصفهان پیدا نمیشه.حیف این همه وقتی که از خودم و دیگران در این تاپیک گذاشتم و روزها رو بیخود تلف کردم تا در مورد این تحفه بحث کنم.حالا چه غلطی بکنم من؟؟؟؟
حالا باید از نو برم بگردم دنبال یه تحفه دیگه.
بچه ها تا 300 تومن چی رو پیشنهاد میدین؟از کامپکت ها گرفته تا سوپر زوم(اگه با این قیمت موجود باشه)
با الویت زوم بیشتر و عکس های با کیفیت تر ....
دیشب تا الان بیدار بدم و دیگه دارم از بی خوابی میمیرم.من آخرش دوربین نخریدم و فقط مزاحم شما شدم و تاپیک رو با بحث های بیخودم ..... .موفق باشید.
sony H50
با کنون اختلاف جزئی در کیفیت داره ولی چون قیمت کنون افزایش غیر منتظره داشته،کلا کنون در مقابل این دوربین،در حال حاضر،ارزش خریدن نداره.هم وزنش سنگینه هم باطری قلمی مشکل بوجود میاره و هم اختلاف کیفیت محسوسی با سونی نداره.فلاشش هم که ضعیفه و 15 تومن هزینه فلاش جانبی بعلاوه اجبار برای عکسبرداری در مود Manual به خاطر فلاش جانبی و هم اضافه شدن وزن و تشکیلات فلاش در مسافرت ها.
sx10 تافته جدا بافته ای نیست که دوستان فکر می کنند که حساب آن را باید از دیگر دوربین ها جدا کرد و اختلاف فاحشی با دیگر دوربینها دارد و هیچ کجای آن سایت این اختلاف فاحش را قید نکرده و در پایان گفته این دوربین ها اختلاف جزئی در خروجی خود دارند.من می توانم لینکی قرار بدم که خیلی ها از از کدر بودن عکسها و نویز این دوربین شکایت دارند. همچنین بقیه دوربین های این رده fz28 یا مدلهای دیگه فرقی نمی کند.قصد مقایسه نداشتم می خواستم بگم این همه سختگیری برای یک اختلاف جزئی که شاید هیچگاه به چشم هم نیاد اون هم بر روی مونیتور چیزی جز سر درگمی و دودلی در انتخاب را ندارد.
بعضی از دوستان یک نکته مهم را فراموش می کنند و اینکه کیفیت عکس فقط مربوط به دوربین نیست و دانش و تبهر عکاس را که ملاک مهمی در این ضمینه است که آن را فراموش می کنند.حالا فرق نمیکنه دوربین بخواهد کنن یا فوجی یا پانا یا... باشه.
کلا مقایسه های این چنینی نتیجه خاصی را به دنبال ندارد.
این نظر شخصی بنده است قصد بی احترامی به نظرات دیگر دوستان را نداشتم
از قدیم میگن هر کی فیل خواهد جور هندوستان کشد
بهترین حالت ممکن اینه که یسر به تهران بزنید هم برای مسافرت هم برای خرید. فاصله زیادی هم تا تهران ندارید . عوضش یه چیزی رو انتخاب میکنی که بعدها دوچار پشیمونی نمیشی و این خیلی مهم است.مخصوصا که کیفیت فیلم برداری برایت مهم است.
اگه اقوامی در تهران دارید بگید بخرند برایتان بفرستند. یا راهای دیگه اینقدر زود تسلیم نشید
یا در نهایت خرید اینترنتی از سایت دیجی کالا کنی که این یک راه دیگر است.
Last edited by unforgiven2009; 09-03-2009 at 12:42.
اگه اشتباه نكنم تنها فرقي كه sx10 با بقيه دوربين ها داره زوم 20 داره و قابليت انتخاب يك رنگ تو صفحه كه بقيه رنگ ها خاموش ميشن
قيمت fujifuilm s2000hd لطفا" ?
با کمال احترام به نظر حضرتعالی اما لازمه اینم بگم این سایت در این قسمت عکسهای رو از s2000hd فوجی قرار داده که من با این همه بی تجربه گیم در عکاسی هنوز نتونستم عکسی به اون بی کیفیتی بگیریم!!!!
آهونگار با انصافترینشونه 260 تومن دیجی کالا با گارانتی نقره ای 295 با گارانتی طلایی 305 کامیراشاپ 298 تومن تهران فوکا نمایندگی خود فوجی هم که میگه هنوز نتونسته از گمرک دوربیناشو ترخیص کنه میمونه واسه روزهای آخر سال یا سال تازه
1-در همون ریو در صفحه اولش گفته بین خروجی این مجموعه دوربینها تفاوت قابل ملاحضه ای نیست
2-دوست عزیز مقایسه دوربینهای کامپکت با سوپر زومها اشتباه محضه
باورکنید این چیزهای که در بیشتر این رویوها به عنوان نقطه ضعف گفته می شه اصلا به چشم نمیاد
خودتون رو زیاد معطل این ریوها نکنید
آهونگار با انصافترینشونه 260 تومن دیجی کالا با گارانتی نقره ای 295 با گارانتی طلایی 305 کامیراشاپ 298 تومن تهران فوکا نمایندگی خود فوجی هم که میگه هنوز نتونسته از گمرک دوربیناشو ترخیص کنه میمونه واسه روزهای آخر سال یا سال تازه
مرسي ممنون
آدم شك ميكنه
رفتم سايت آهونگار رو ديدم قيمت هاش پايين تر از همه جا بود....!
ببينم عكسبرداريه اين دوربين خوب نيست ؟
سلام lofa جان خیلی هم بدبین به review ها نباش من دوربینم را بر اساس همین review ین سایت خریدم و پشیمون نشدم.نظر شخصی بنده این است که که این گونه سایتها مرجع خوبی برای مقایسه دوربین است.مخصوصا این سایت که حتی خیلی از سایت حرفهای عکاسی مراجعشان همین review های این سایت است. البته من در جایی دیدم که نوشته این سایت گرایش به کنن داره .در هر صورت به نظر من مرجع خوبی به نظر می رسه.بقیه موارد بر می گرده به سلیقه افراد.
خیلی هم بین دوربین های slrlike و compact اختلاف وجود ندارد و اینطور نیست که اصلا قابل مقایسه نباشد مهم خروجی دوربینها است. شما اگه عکسهای سری G کنن و همچنین پاناسونیک lx3 را ببینید متوجه می شوید که اختلاف چندانی با slrlike ها ندارند در مواردی به طور مثال رفتار نویزی بهتری همنشان می دهند مانند lx3 . اختلاف بیشتر سر زوم و ابعاد دوربین است ولی سنسورها که نقش اصلی را در خروجی عکس را دارند تقریبا یک اندازه اند و مانند slr ها نیست که 16 برابر اختلاف اندازه سنسور باشد .کلا واژه slr like به خاطر شباهت ظاهری این دوربینها با slr ها می باشد نه به خاطر سنسور و مکانیزم داخلی دوربین های slr , که وجه تمایز آنها با دیگر رده بندیها می باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)