تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 2376 اولاول ... 951451851911921931941951961971981992052452956951195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا توهم گیردادیا .امیرخان داشته به ناصرحجازی متلک میگفته ناصرحجازی 3سال به استقلال ضربه زداما اینو بدون توتیم مااگر یک ناصرحجازی داره شما 4 یا 5 تاازاین آدما دارید درخشان استیلی پیوس پیروانی عابدزاده وحتی پنجعلی پاش بیفته پرسپولیسو به ورطه نابودی میکشونندماکه فعلا برای 5سال آینده ازدست این ویروس خلاص شدیم

مطمئنی؟
    نه بابا.قبول ندارم حرفتی.استیلی به خاطر سرمربی شدن خودش حاضر هستش هر کاری بکنه(پیوس یه چند وقتی انتقاد زیاد میکرد)عابدزاده که عمرناش.هیچ وقت این کاره نیست.پنجعلی هم معمولا حمایت کننده هستش ولی پیروانی که عمرا.اون آدم باشخصیتی هستش.مثل استیلی مارمولک نیستش.

آقا اصلا این مشکل حجازی و قلعه نوعی از کجا شروع شد؟مگه قلعه نوعی یه مدت دستیار حجازی نبود؟(اون سالی که استقلال سقوط کرد به دسته پایینتر)چی شد که بینشون شکراب شد؟

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مطمئنی؟
    نه بابا.قبول ندارم حرفتی.استیلی به خاطر سرمربی شدن خودش حاضر هستش هر کاری بکنه(پیوس یه چند وقتی انتقاد زیاد میکرد)عابدزاده که عمرناش.هیچ وقت این کاره نیست.پنجعلی هم معمولا حمایت کننده هستش ولی پیروانی که عمرا.اون آدم باشخصیتی هستش.مثل استیلی مارمولک نیستش.

آقا اصلا این مشکل حجازی و قلعه نوعی از کجا شروع شد؟مگه قلعه نوعی یه مدت دستیار حجازی نبود؟(اون سالی که استقلال سقوط کرد به دسته پایینتر)چی شد که بینشون شکراب شد؟
    مطمینم همون قدری که میدونم درصددند هرجوری شده زیرپای قطبیو خالی کنندزیرپاشو که خالی کننددیگه اسم پیروزی براهمیشه ازیادهامحومیشه. کلا این حجازی مشکل داره البته ازاون بدتر استیلی وپیوس هستند

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مطمئنی؟

تو استقلال کلا کم هستند کسانی که به خاطر منافع خودشون بخواهند استقلال را لگدمال کنند اما تو پرسپولیس:
    علی پروین،استیلی،انصاری فر،ناصر ابراهیمی،علی دایی،رهبری فر و...
    اما در مورد حجازی وقلعه نویی:
    من فکر می کنم خودشون هم ندونند چرا با هم اختلاف دارند اون زمانی هم که استقلال به دسته پائین تر سقوط کرد اگر اشتباه نکنم ذوالفقارنسب مربی تیم بود...
    بعد از اون دوران حجازی مربی تیم شد و قلعه نویی هم بازیکن و فکر می کنم کاپیتان تیم همون جا بود که بینشون اختلاف افتاد مطمئن نیستم که زمانی که حجازی از استقلال اخراج شد قلعه نویی بود و یا نه اما زمانی که قلعه نویی مربی تیم شد حجازی خیلی علیه ش مصاحبه می کرد و حرفهای عجیب زیاد می زد!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من که نظر مثبتی روش ندارم هرچند برای نیمکت نشینی و تمرین کردن با داش وحید به تیم اومده اما می ترسم حاشیه سازی کنه
    ================================================== =====
    محمد محمدی در گفتگو با ایسکانیوز:
    فصل آینده با پیراهن استقلال به میدان خواهم رفت
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان فصل گذشته تیم استیل آذین گفت: برای استقلالی شدن عجله ای ندارم و ترجیح می دهم با صبر و حوصله و بررسی تمام جوانب تیم فصل آینده ام را مشخص کنم.
    محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: در حال بررسی تمام پیشنهادهای خود هستم . می خواهم بهترین گزینه را انتخاب کنم تا با بازگشت مجددم به لیگ برتر روزها ی اوج گذشته را تکرار کنم.
    وی افزود: روز سه شنبه با مسئولان تیم پیکان جلسه ای را برگزار کردیم که متاسفانه به توافق نهایی نرسیدیم . شرایط تیم پیکان به گونه ای بود که نخواستم فصل آینده را در این تیم باشم.
    دروازه بان سابق تیم پرسپولیس در خصوص احتمال حضورش در استقلال به ایسکانیوز گفت: توافقات اولیه را با سران باشگاه استقلال انجام داده ام و قرار است برای نهایی شدن مذاکرات به باشگاه استقلال بروم. شرایط خوب تیم استقلال به گونه ای است که تمایل زیادی دارم تا فصل آینده را با پیراهن آبی به میدان بروم و اگر مشکلی پیش نیاید طی روزهای آینده قراردادم را با این باشگاه به ثبت خواهم رساند.
    دروازه بان فصل گذشته ی تیم استیل آذین در خصوص صحبت های علی پروین مبنی بر عدم پرداخت مبالغ باقی مانده قراردادهای بازیکنان این تیم تصریح کرد: علی پروین عنوان کرده است که به جز سه بازیکن که در فصل گذشته برای این تیم با جان و دل بازی کرده اند مبالغ قرارداد سایر بازیکنان را به طور کامل پرداخت نخواهد کرد .باید بگویم،خوشبختانه من در میان آن سه نفر هستم و با صحبت هایی که با مسئولان تیم استیل آذین داشته ام قرار است که به زودی 40 درصد باقی مانده قراردادم را پرداخت کنند.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آقای فول اطلاعات فوتبال ایران اون سالی که استقلال سقوط کرد مربیش ذوالفقار نسب بود.
    قلعه نویی زمانی دستیار حجازی بود ولی طبق ادعاهای حجازی زیر گوشی قدیمیهای تیم میخوند که کاری کنند تا خودش سر مربی بشه و باعث اختلاف بین سرمربی و بازیکنها شده بود.که مدیرعامل استقلال قلعه نویی رو به بهونه فرستادن به کلاسهای مربیگری از استقلال کنار گذاشت.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقای فول اطلاعات فوتبال ایران اون سالی که استقلال سقوط کرد مربیش ذوالفقار نسب بود.
    قلعه نویی زمانی دستیار حجازی بود ولی طبق ادعاهای حجازی زیر گوشی قدیمیهای تیم میخوند که کاری کنند تا خودش سر مربی بشه و باعث اختلاف بین سرمربی و بازیکنها شده بود.که مدیرعامل استقلال قلعه نویی رو به بهونه فرستادن به کلاسهای مربیگری از استقلال کنار گذاشت.
    بازی با ساایپا برومند و یکی از این دفاع هاتون با قلعه نوعی تبانی کرده بودند
    سال 78 بود فکر کنم یا 76
    خلاصه از اونجا شروع شد

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سال 78 بود فکر کنم یا 76
    خلاصه از اونجا شروع شد
    نه اطلاعات توخیلی کامله ببین لااقل میگفتی باپورحیدی تبانی کرده

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سال 78 بود فکر کنم یا 76
    خلاصه از اونجا شروع شد
    اطلاعات کم هست از خودت حرف در نیار!
    اون زمان این مسئله اصلا به قلعه نویی مربوط نبود.
    در مورد اون روز هرکی یه حرفی می زنه خوده حجازی میگه زرینچه با برومند دل خوشی ازش نداشتند برای همین اون بازی ضعیف بازی کردن تا حجازی کله پا بشه! هرچند که این فقط ادعای حجازی بود...

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اطلاعات کم هست از خودت حرف در نیار!
    اون زمان این مسئله اصلا به قلعه نویی مربوط نبود.
    در مورد اون روز هرکی یه حرفی می زنه خوده حجازی میگه زرینچه با برومند دل خوشی ازش نداشتند برای همین اون بازی ضعیف بازی کردن تا حجازی کله پا بشه! هرچند که این فقط ادعای حجازی بود...
    درسته با پور حیدری بود
    من یادم رفته بود

نه اطلاعات توخیلی کامله ببین لااقل میگفتی باپورحیدی تبانی کرده
    درسته با پورحیدری بود
    این را هم نود نشون می داد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آخرین اخبار استقلال در ترکیه
    حضور بازیکن غنایی در تمرین استقلال/ آبی پوشان امروز با تیم هفتم آذربایجان دیدار می کنند

بازیکن غنایی الاصل تیم کپنهاگ دانمارک از روز گذشته به اردوی تیم فوتبال استقلال ملحق شد تا در صورت تایید مربیان این تیم به جمع آبی پوشان بپیوندد.

به گزارش خبرنگار مهر و به نقل از روابط عمومی باشگاه استقلال، این بازیکن با نام " پرینس نانا" که غنایی الاصل است، سابقه بازی در لیگ دانمارک و تیم کپنهاگ را دارد. وی طی روزهای آینده در تمرین تیم فوتبال استقلال حضور می یابد و در صورت تایید قلعه نویی با این تیم قرارداد امضا می کند.

تیم فوتبال استقلال تهران با گذشت چهار روز از اقامت در کمپ تمرینی پارک سبز استانبول، عصر امروز در دیداری دوستانه به مصاف تیم گابالا اسپور- FK Gabala - آذربایجان می رود. این تیم که هدایت آن را رامیز محمدوف برعهده دارد، در فصل گذشته عنوان هفتم لیگ آذربایجان را به دست آورده است. شاگردان محمدوف هفته گذشته در دیداری دوستانه با تیم سپاهان روبه رو شدند و مقابل نایب قهرمان لیگ کشورمان با نتیجه 3 بریک به پیروزی رسید.

اردوی تیم فوتبال استقلال از اواخرهفته گذشته در استانبول ترکیه آغاز شده است و تا اواسط هفته پیش رو نیز ادامه خواهد داشت. استقلال در نخستین دیدار خود در هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر میزبان تیم فوتبال ابومسلم خراسان خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •