تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 308 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نرم افزار امنیتی Demostand برای سیمبیان سری 60 ورژن 3
    لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نرم افزار امنیتی Demostand برای سیمبیان سری 60 ورژن 3
    لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می ری تو این سایت ها پسورد هم داره

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

من نمی دونم گارانتی چیه که اینقدر براتون مهم هست تا حالا نشده یک گوشی بگیرم و بپرسم گارانتی داره؟
    چون در زمینه نرم افزاری که همه می تونن یه کاری کنن ودر زمینه سخت افزاری هم عقیده شخصی خودم این هست که اگر یک گوشی خراب شد دیگه مثل روز اولش نمی شه در ضمن گارانتی هم به این راحتی قبول نمی کنند
    دوست عزیز این صحبت رو نکنید!
    خیلی گارانتی ها هستند که پشتیبانی خوبی دارند! من خودم گوشی رو که گرفتم تا یک سال گارانتی تعویض به هر شرط (ضربه، آب، برق ) فقط به شرط اینکه upgrade نشده باشه و باز هم نشده باشه داشت.(که گذشت و خدا را شکر اتفاقی نیافتاد)
    بعد از اون یک سال هم شش ماه LCD و دوربین گارانتی تعمیر داشتند (به شرط عدم باز شدن گوشی - یعنی گوشی توسط کسی باز نشده باشه) _که اونم گذشت و خدا رو شکر مشکلی نداشتیم)
    الآن هم هنوز یک سال گارانتی قطعات و برد بجز LCD و دروبین دارم!

خوب حالا شما فرض کن خدایی ناکرده در اون یک سال اول گوشی ما می افتاد زمین و خلاص!! اگه گارانتی نداشت یا باید دوبرابر پول دوربین و ال سی دی و اینها رو میدادیم! یا بیخیال و یکی جدید!
    ولی با گارانتی میبردی تعویض!
    گوشی رو هم من فقط 40 دلار بالای قیمت خریدم ولی عوضش 1سال خیالم راحت راحت بود، الآنم باز تا حدودی خیالم راحته.
    در کل گارانتی هست که تضمین کیفیته! اگر نه که گوشی اگه از خود فنلاند هم بیاد و امضای رییس نوکیا روش باشه ولی بی گارانتی (شانسه دیگه) دیدی زد و فردا دیگه روشن نشد!

به نظر من اگر پول بدید به کسی که براتون از کشورهای عربی منطقه که گارانتی های معتبرتری نسبت به ایران دارند گوشی بیاره هم می ارزه! حتی اگه پنجاه هزارتومان هم باشه ( البته یک گارانتی درست و حسابی) چون تضمین پول شماست.
    موفق باشید
    Last edited by taia; 08-07-2008 at 04:46.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوست عزیز این صحبت رو نکنید!
    خیلی گارانتی ها هستند که پشتیبانی خوبی دارند! من خودم گوشی رو که گرفتم تا یک سال گارانتی تعویض به هر شرط (ضربه، آب، برق ) فقط به شرط اینکه upgrade نشده باشه و باز هم نشده باشه داشت.(که گذشت و خدا را شکر اتفاقی نیافتاد)
    بعد از اون یک سال هم شش ماه LCD و دوربین گارانتی تعمیر داشتند (به شرط عدم باز شدن گوشی - یعنی گوشی توسط کسی باز نشده باشه) _که اونم گذشت و خدا رو شکر مشکلی نداشتیم)
    الآن هم هنوز یک سال گارانتی قطعات و برد بجز LCD و دروبین دارم!

خوب حالا شما فرض کن خدایی ناکرده در اون یک سال اول گوشی ما می افتاد زمین و خلاص!! اگه گارانتی نداشت یا باید دوبرابر پول دوربین و ال سی دی و اینها رو میدادیم! یا بیخیال و یکی جدید!
    ولی با گارانتی میبردی تعویض!
    گوشی رو هم من فقط 40 دلار بالای قیمت خریدم ولی عوضش 1سال خیالم راحت راحت بود، الآنم باز تا حدودی خیالم راحته.
    در کل گارانتی هست که تضمین کیفیته! اگر نه که گوشی اگه از خود فنلاند هم بیاد و امضای رییس نوکیا روش باشه ولی بی گارانتی (شانسه دیگه) دیدی زد و فردا دیگه روشن نشد!

به نظر من اگر پول بدید به کسی که براتون از کشورهای عربی منطقه که گارانتی های معتبرتری نسبت به ایران دارند گوشی بیاره هم می ارزه! حتی اگه پنجاه هزارتومان هم باشه ( البته یک گارانتی درست و حسابی) چون تضمین پول شماست.
    موفق باشید
    دوست من گارانتی کجا بوده ؟
    هیچ کدام از کارانتی های ایران
    نه در برابر نوسانات برق و ضربه یا تو آب افتادن هیچ گونه ضمانتی ندارند !!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

تایید می شه
    گارانتی ها فقط مشکلات نرم افزاری رو ساپورت می کنند واسه همین به درد نمی خورند

داره خودمونی میشه zoghal.akhte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پای پیاده نتوان رفت !...

پيش فرض

سلام به همگی.

خوبین همه ؟!
    من یه n73 دارم که آپدیتش کردم !
    از وقتی گوشیو گرفتم خیلی داره اذیت میکنه !
    الانم یه مشکلی داره ! نمیدونم چرا اینطوری شده !
    اینکه امروز داشتم با یکی صحبت میکردم ، یه دفعه وسطه صحبت خاموش شد !
    یکی دو بارم خواستم روشنش کنم ، تا کامل روشن میشه ، هنوز هیچ کاری باهاش انجام نمیدم خاموش میشه !
    1 ساعت پیش سیمکارتو در آوردم ، نیمساعتی اینطوری روشن بود ، بعدش خواستم امتحان کنم ببینم با اون یکی سیمکارتمم مشکل داره یا نه ! این دفعه که سیمکارتو عوض کردم خاموش شد دیگه روشن نشد !
    باید چیکارش کنم ؟
    کسی میدونه ؟

داره خودمونی میشه tagarg_yakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه ممکنه قیمت n73 music edition را برام بذارین
    ممنون میشم.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون میشم.
    دوست من این تاپیک مربوط به مسایل گوشی هستش
    برای مشاوره قیمت به تاپیک قیمت انواع گوشی تو کلوپ گوشی ها مراجعه کنین

ضمنا ان 73 به عنوان گوشی نو داره از لیت خرید خارج میشه
    چرا به محصولات دیگه نوکیا مثل ان 78 یا 82 یا 81 توجه نمیکنین ؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

والا اسمش که الآن یادم نیست، ولی موقع خرید فروشنده گفت 20 دلار کم می کنم گارانتی(بین المللی) نوکیا را بهت نمی دم، گفتم خوبه! بعد گفت عوضش 40 دلار اضافه بده این گارانتی فلان شرکت( که فقط داخلی اینجا هست) رو بگیر منم بروشوری که داشت رو خوندم دیدم خیلی می ارزه، گرفتم.
    بله در مورد ایران می دونم(حتی اگه شرکتهای خارجی هم بیایند بعد از یک مدت آمار میاد دستشون و اونا هم به چاپیدن مشغول می شند) ولی فکر کنم در کشورهای عربی ( مثل مثلا دبی که الآن ماشالا همه هم یک پا دارند اونجا - برای همین می تونین به یکی بگید براتون بیاره) گارانتی ها معتبر و خوبی وجود داشته باشه.
    تایید می شه
    گارانتی ها فقط مشکلات نرم افزاری رو ساپورت می کنند واسه همین به درد نمی خورند
    با این همه این رو هم فکر نمی کنم درست باشه! قطعا حتی در خود ایران هست گارانتیی که حتی با شرایط سخت ولی سخت افزار رو گارانتی کنه! آخه نرم افزار که گارانتی نمی خواد!
    ضمنا ان 73 به عنوان گوشی نو داره از لیت خرید خارج میشه
    دقیقا! شاید تنها برتری این گوشی هنوز دوربینش باشه، که هنوز نسبت به خیلی از گوشیهای جدید برتری داره ( به نظر خود من جز n95 و د و n93 n82 هنوز دوربین n73 بهترین هست) ولی گوشی های جدید اونقدر جذابیت دارند که آدم یک اختلاف کم در دوربین رو در نظر نگیره!
    گوشی های جدید رو در نظر بگیرید، ضمن اینکه معمولا کیفیت یک گوشی که از زمان معرفیش سالی بگذره کم می شه.
    Last edited by taia; 09-07-2008 at 11:33.

داره خودمونی میشه zoghal.akhte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پای پیاده نتوان رفت !...

پيش فرض

سلام به همگی.

خوبین همه ؟!
    من یه n73 دارم که آپدیتش کردم !
    از وقتی گوشیو گرفتم خیلی داره اذیت میکنه !
    الانم یه مشکلی داره ! نمیدونم چرا اینطوری شده !
    اینکه امروز داشتم با یکی صحبت میکردم ، یه دفعه وسطه صحبت خاموش شد !
    یکی دو بارم خواستم روشنش کنم ، تا کامل روشن میشه ، هنوز هیچ کاری باهاش انجام نمیدم خاموش میشه !
    1 ساعت پیش سیمکارتو در آوردم ، نیمساعتی اینطوری روشن بود ، بعدش خواستم امتحان کنم ببینم با اون یکی سیمکارتمم مشکل داره یا نه ! این دفعه که سیمکارتو عوض کردم خاموش شد دیگه روشن نشد !
    باید چیکارش کنم ؟
    کسی میدونه ؟

چقدر دوستان جواب دادن !
    واقعا شرمنده شدم از این همه جواب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران کوچک

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون میشم.
    سلام ،من دیروز (87/4/18) خریدم 317000 تومن البته با ضمانت 15 ماهه پارساتل ولی از جاهای دیگه که قیمت کردم از 305000 تومن بود تا340000 تومن.البته من از کرج خریدم و قیمت جاهای دیگه رو ندارم ولی در کل قیمتش تو همین حدوداست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •