تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 312 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام . بابا این حرفا چیه به همدیگه میزنید ؟ همش در مورد جن و روح خبیث و ابلیس و .....
    یکی میاد عکس میزاره میگه این لولو رو ببینید حال کنید ، یکی میره میبینه ،میگه اوه عجب ترسناک بود . یکی فیلم جنگیری میزاره . یکی میگه جن چیز بدیه ، وای وای وای . مواظب جنها باشید . شما ها خودتون دارید برای خودتون توهم درست میکنید . یکی میاد میگه من احضار روح بلدم . یکی میگه ابلیس از پشت بخاری اومد بیرون . تو رو خدا بس کنید این حرفا رو .شما اومدین اینجا که همدیگرو بترسونید یا چیز یاد همدیگه بدید . نمیگم محتاط نباشید ولی اینقدر توهم درست نکنید واسه دیگران . گیر دادید به روح و جن و پری و از این چیزا . خودتون چی هستید ؟ خودتون کی هستید ؟ چرا از خودتون نمیگید ؟ چرا از خداتون نمیگید ؟ چرا از مشکلات همدیگه نمیپرسید ؟ شما اگر در مورد جن حرف نزنید دچار ترس نمیشید . هر کسی هم در مورد جن و پری و احضار روح بلده ، واسه خودش بلده و بره باهاشون حال کنه .
    عذر میخوام که یه خورده تند حرف زدم . حالا با جوابهایی که به حرفهای من خواهید داد یک نتیجه گیری میکنیم .
    خدانگهدار
    حرفهای بسیار زیبایی بود

سلام . امیدوارم خوب باشی
    این چه سوالیه ؟ شما فکر میکنی فقط با نماز نخوندن انرژیت کم میشه ؟ من و شما در روز ممکنه هزار تا کار انجام بدیم که ممکنه انرژِمون رو از دست بدیم . من و شما که معصوم نیستیم ، یک غیبت ساده میتونه شما رو نابود کنه اونوقت شما در مورد نماز میگید ؟ یک دروغ ممکنه شما رو بزنه زمین . قضای نماز رو که بخونی انرژی از دست رفته جایگزین میشه ، ولی با اخلاق و رفتارت چیکار میکنی ؟ شما نگران انرژی نماز نباش . فکر کن به اینکه کاری بکنی تا تعادل انرژیتیکیت همیشه بر قرار باشه .
    انرژی اصلا با اعتقادات شما کاری نداره ، کار خودش رو انجام میده .
    شما خودت واسه خودت توهم درست کردی . حد اقل ضررش هم اینه که میترسی نماز شب بخونی .
    موافقم

در ضمن میشه بگید که نماز شب رو چطور میخونند؟

سلام رامین جون
    برو به این ادرس ، همه چیز رو در مورد نماز شب توضیح داده .
    موفق باشی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بسیار ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام به فعالان فعلی این تاپیک
    من دو سه سال پیش تو این تاپیک فعال بودم با جناب سوشیانت استارتر این تاپیک عالی اون زمان بحث های جالبی می کردیم . لطفا تاپیک رو به سوی بسته شدن یا انحراف نکشونید چون خیلی ارزشمنده . به هر حال ممنون.
    خدانگهدار

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ما یه چیزی درونمون داریم به نام ضمیر نا خودآگاه شما هر چی که با حس های مختلف درک کنید در اون ثبت میشه و هر چی که به خودتون بگین یا فکر کنید باز هم ثبت میشه . این ضمیر قابلیت خلق افکار ما را دارد پس مواظب افکارتان باشید .
    جن و روح و شبح و ... تا به حال فکر کردید که اونا چی هستن که این همه خود و دیگران رو می ترسونیم ؟ اصلا شاید اجنه از ما بترسن ؟ اجنه خوب از انسان شرور و انسان های خوب از جن شرور ( قابل تأمله ) ؟ این ها چیزایی که به فکر هر کسی ممکنه برسه شاید چیزای دیگه ولی یه چیزی هست اینه که خدا این دو جامعه رو از هم پنهان کرده پس نگرانی ای نیست مگر اینکه انسانی بخواد وارد زندگی اونا بشه و ( به قول عام ) فصولی کنه که در اون مورد ممکنه جن بخواد از خودش و حریمش دفاع کنه پس تعجبی نداره . راستش رو بخواین با قضیه بسم الله و این حرفا هم مخالفم چون چطور وقتی ما یه فاسد و کافر و همه چیز تموم رو بیاریم و حتی خدا و قرآن هرچی چیز مقدسه رو جلوش بگیم آخ هم نمی گه ولی جن ها بسوزن؟ تازه جن که از جنس آتشه باید خاموش بشه !!!!!!!
    به هر حال ما از پس زندگی خودمون و مسایل روحی خودمون بر بیایم شق القمر کردیم پس کاری به زندگی جن های بیچاره نداشته باشم ، مگر اینکه یه کم (( خیلی خیلی زیاد )) دردسر دوست داشته باشیم .
    نظرات من بود هیچ اجباری در قبول کردنش نیست فقط فکر کنید .
    خدا یاور شما ، خدانگهدار

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بله این یه مشکل اساسی منه واسه خودم توهم میزنم بیاین در باره ی چیزای خوب صحبت کنیم اما یه چیز اینکه میگین انرژی به اعتقاد شما هیچ ربطی نداره و کار خودش رو میکنه آخه من انرژی بی اعتقاد رو میخوام چیکار؟؟؟ به همون خدا فقط میخوام به خودش نزدیک تر شم میخوام عمیق درکش کنم چون احساس میکنم عجیب تو غم و نا امیدی دست و پا میزنم اما همیشه یه چیز تو دلم میگه اگه به خدا برسم این حس ها تموم میشه واسه همین میگم بیاین به هم کمک کنیم تا هم به خدا برسیم هم بتونیم به امثال خودمون ( انسان ها ) کمک کنیم احساس میکنم آدمای کثیف و پستی که وجود دارن همه شون همونایی هستن که ما دلشون رو یبار با نامردی شکستیم وقتی کمک خواستن ما ها که وسیله ای از خداییم اهمیت ندادیم ما خودمون داریم دنیا رو نابود میکنیم میگم بیاید به هم و به دیگران کمک کنیم بحث تاپیک رو به + باشه بهتره مگه نه؟؟؟

سلام .
    منم یک ماهه دارم همینارو میگم . اما چه فایده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من مدتی فقط برای روشن شدن پاره ای از مسائل برای خودم رفتم دنبال این جور چیزها
    میدونید به چه نتیجه ای رسیدم
    نتیجه: این مسائل برای انحراف افکار عمومی برای اینه که بعضی از حکومت ها از اگاه شدن جوانان به حقیقت بیم دارند
    با شست و شوی مغزی جن متافیزیک ذهن مردم منحرف میکنند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

اول اینکه دوستان تا زمانی که مطمئن نیستید حرفی رو در این تاپیک نزنید چون باعث گمراهی سایرین میشه
    در مورد جن هم حرف های دوست عزیزم hamidak رو قبول دارم ولی باید بگم اون جریان بسم الله درسته و اینکه ماهیت جن از اتشه هم زیاد مطمئن نیستم بعد جن با بعد ما فرق داره و در بعد انها اتش بی معنیه
    در مورد winter+girl عزیز هم بگم که شما دارید اشتباه می کنید به جای اینکه همین حالا به این بحث پایان بدید دارید به سراغ راه مغابله با اون میرید این حرف رو هیچ وقت فراموش نکنید:
    (((((((((((((( با هر چیز که مقابله کنید، ایستادگی می کند )))))))))))))))
    فکرتون رو منحرف کنید و حداکثر هم فقط چندتا سوره و بسم الله بگید نه بیشتر من خودم بارها جن رو توی خواب دیدم ولی همین طور که میبینید کاملا سالمم و مشکلی برام پیش نیومده پس خطری وجود نداره
    ادمی انقدر خود را محو طریقه عبادت معبود کرده که دیگر هنگام عبادت به خدایش فکر نمی کند بعضی ها انقدر نماز رو با وسواس می خونن که در طول نماز تمام حواسشون به طریقه اجرا کردن صحیح نمازه و اصلا متوجه نیستند که با معبودشان در حال راز و نیاز هستند، زیاد در این مسائل وسواس به خرج ندید
    در مورد موجوداتی مانند اسب تک شاخ و ارباب حلقه ها هم همون طور که اشاره شد غول سبز در میان افراد دائم الخمر موجودی اشناست و این موجود واقعا وجود دارد ولی نه در این بعد، با خورد زیاد از حد الکل ممکن است انسان به حالتی شبیه برون فکنی دچار شود و به بعد های پست سقوط کند و این موجود را ببیند پس غیر از فرشته جن و شیطان موجودذات دیگری هم هستند و من هم برون فکنی رو بیشتر برای دیدن همین موجودات انجام می دم

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اول اینکه دوستان تا زمانی که مطمئن نیستید حرفی رو در این تاپیک نزنید چون باعث گمراهی سایرین میشه
    در مورد جن هم حرف های دوست عزیزم hamidak رو قبول دارم ولی باید بگم اون جریان بسم الله درسته و اینکه ماهیت جن از اتشه هم زیاد مطمئن نیستم بعد جن با بعد ما فرق داره و در بعد انها اتش بی معنیه
    در مورد winter+girl عزیز هم بگم که شما دارید اشتباه می کنید به جای اینکه همین حالا به این بحث پایان بدید دارید به سراغ راه مغابله با اون میرید این حرف رو هیچ وقت فراموش نکنید:
    فکرتون رو منحرف کنید و حداکثر هم فقط چندتا سوره و بسم الله بگید نه بیشتر من خودم بارها جن رو توی خواب دیدم ولی همین طور که میبینید کاملا سالمم و مشکلی برام پیش نیومده پس خطری وجود نداره
    ادمی انقدر خود را محو طریقه عبادت معبود کرده که دیگر هنگام عبادت به خدایش فکر نمی کند بعضی ها انقدر نماز رو با وسواس می خونن که در طول نماز تمام حواسشون به طریقه اجرا کردن صحیح نمازه و اصلا متوجه نیستند که با معبودشان در حال راز و نیاز هستند، زیاد در این مسائل وسواس به خرج ندید
    در مورد موجوداتی مانند اسب تک شاخ و ارباب حلقه ها هم همون طور که اشاره شد غول سبز در میان افراد دائم الخمر موجودی اشناست و این موجود واقعا وجود دارد ولی نه در این بعد، با خورد زیاد از حد الکل ممکن است انسان به حالتی شبیه برون فکنی دچار شود و به بعد های پست سقوط کند و این موجود را ببیند پس غیر از فرشته جن و شیطان موجودذات دیگری هم هستند و من هم برون فکنی رو بیشتر برای دیدن همین موجودات انجام می دم
    البته اوني كه شما در خواب ديديد جن نيست!! از اين موجودات توي اون دنيا زيادن! اگه دقت كني هميشه يه شكل نيستن!در مورد نماز هم كاملاً موافقم!! همين الآن خداييش كي مياد نماز عصر رو واقعاً عصر بخونه و موقع نماز خوندن واقعاً حس كنه كه با خدا داره حرف ميزنه؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راستش رو بخواین با قضیه بسم الله و این حرفا هم مخالفم چون چطور وقتی ما یه فاسد و کافر و همه چیز تموم رو بیاریم و حتی خدا و قرآن هرچی چیز مقدسه رو جلوش بگیم آخ هم نمی گه ولی جن ها بسوزن؟ تازه جن که از جنس آتشه باید خاموش بشه !!!!!!!
    به هر حال ما از پس زندگی خودمون و مسایل روحی خودمون بر بیایم شق القمر کردیم پس کاری به زندگی جن های بیچاره نداشته باشم ، مگر اینکه یه کم (( خیلی خیلی زیاد )) دردسر دوست داشته باشیم .
    نظرات من بود هیچ اجباری در قبول کردنش نیست فقط فکر کنید .
    عزيزم! اون بسم الله براي از بين رفتن ترس خودمون و به ياد آوردن اينه كه خدا از همه نيرومند تره!!

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عزيزم! اون بسم الله براي از بين رفتن ترس خودمون و به ياد آوردن اينه كه خدا از همه نيرومند تره!!
    آفرین موافقم بزن قدش
    دوستان قرار بود این بحث تموم شه تو ماوراء چیز های قشنگتر از جن ها هم وجود داره

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون به قسمت هایی که صورتی کردم میشه توجه بیشتر کنید؟؟؟ فکر کنم قرآن بهترین راهنما باشه تو قرآن درباره ی ماحیت جن و از آتش بودنش آیه هست پس بهتره به حرفای تنها خالقمون شک نکنیم

با جمله ی دوم موافقم ایستادگی میکنه اما آیا اونها به فکر ما هم دسترسی دارن؟؟؟ یعنی میفهمن که ما چطور دربارشون فکر میکنیم؟؟؟

فکر میکنم وسواس به خرج دادن تو این مورد بد نباشه چون خدا هم خیلی تاکید داره که این عمل دقیقا درست انجام شه حالا دلیلش رو کامل نمیدونم چیه اما حتما حکمتی توشه و این بزرگترین عشقه که انسان دقیقا همون کاری رو میکنه که خالقش میخواد بعد که این بهتر خوندن ها عادت شد و همیشگی اونوقت انسان میتونه به درک نماز برسه و احساس کنه داره با خالق حرف میزنه تا مرحله ی تسلیم نباشه چیز دیگه ای نداره

بیشتر برای همین موجوداته یعنی چی؟؟ بعد های برتر یا پست تر ؟؟؟ این ایهام داشت لطفا یکم توضیح بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •