حرفهای بسیار زیبایی بود
موافقم
بسیار ممنون
حرفهای بسیار زیبایی بود
موافقم
بسیار ممنون
سلام به فعالان فعلی این تاپیک
من دو سه سال پیش تو این تاپیک فعال بودم با جناب سوشیانت استارتر این تاپیک عالی اون زمان بحث های جالبی می کردیم . لطفا تاپیک رو به سوی بسته شدن یا انحراف نکشونید چون خیلی ارزشمنده . به هر حال ممنون.
خدانگهدار
ما یه چیزی درونمون داریم به نام ضمیر نا خودآگاه شما هر چی که با حس های مختلف درک کنید در اون ثبت میشه و هر چی که به خودتون بگین یا فکر کنید باز هم ثبت میشه . این ضمیر قابلیت خلق افکار ما را دارد پس مواظب افکارتان باشید .
جن و روح و شبح و ... تا به حال فکر کردید که اونا چی هستن که این همه خود و دیگران رو می ترسونیم ؟ اصلا شاید اجنه از ما بترسن ؟ اجنه خوب از انسان شرور و انسان های خوب از جن شرور ( قابل تأمله ) ؟ این ها چیزایی که به فکر هر کسی ممکنه برسه شاید چیزای دیگه ولی یه چیزی هست اینه که خدا این دو جامعه رو از هم پنهان کرده پس نگرانی ای نیست مگر اینکه انسانی بخواد وارد زندگی اونا بشه و ( به قول عام ) فصولی کنه که در اون مورد ممکنه جن بخواد از خودش و حریمش دفاع کنه پس تعجبی نداره . راستش رو بخواین با قضیه بسم الله و این حرفا هم مخالفم چون چطور وقتی ما یه فاسد و کافر و همه چیز تموم رو بیاریم و حتی خدا و قرآن هرچی چیز مقدسه رو جلوش بگیم آخ هم نمی گه ولی جن ها بسوزن؟ تازه جن که از جنس آتشه باید خاموش بشه !!!!!!!
به هر حال ما از پس زندگی خودمون و مسایل روحی خودمون بر بیایم شق القمر کردیم پس کاری به زندگی جن های بیچاره نداشته باشم ، مگر اینکه یه کم (( خیلی خیلی زیاد )) دردسر دوست داشته باشیم .
نظرات من بود هیچ اجباری در قبول کردنش نیست فقط فکر کنید .
خدا یاور شما ، خدانگهدار
سلام .
منم یک ماهه دارم همینارو میگم . اما چه فایده؟
من مدتی فقط برای روشن شدن پاره ای از مسائل برای خودم رفتم دنبال این جور چیزها
میدونید به چه نتیجه ای رسیدم
نتیجه: این مسائل برای انحراف افکار عمومی برای اینه که بعضی از حکومت ها از اگاه شدن جوانان به حقیقت بیم دارند
با شست و شوی مغزی جن متافیزیک ذهن مردم منحرف میکنند
اول اینکه دوستان تا زمانی که مطمئن نیستید حرفی رو در این تاپیک نزنید چون باعث گمراهی سایرین میشه
در مورد جن هم حرف های دوست عزیزم hamidak رو قبول دارم ولی باید بگم اون جریان بسم الله درسته و اینکه ماهیت جن از اتشه هم زیاد مطمئن نیستم بعد جن با بعد ما فرق داره و در بعد انها اتش بی معنیه
در مورد winter+girl عزیز هم بگم که شما دارید اشتباه می کنید به جای اینکه همین حالا به این بحث پایان بدید دارید به سراغ راه مغابله با اون میرید این حرف رو هیچ وقت فراموش نکنید:
(((((((((((((( با هر چیز که مقابله کنید، ایستادگی می کند )))))))))))))))
فکرتون رو منحرف کنید و حداکثر هم فقط چندتا سوره و بسم الله بگید نه بیشتر من خودم بارها جن رو توی خواب دیدم ولی همین طور که میبینید کاملا سالمم و مشکلی برام پیش نیومده پس خطری وجود نداره
ادمی انقدر خود را محو طریقه عبادت معبود کرده که دیگر هنگام عبادت به خدایش فکر نمی کند بعضی ها انقدر نماز رو با وسواس می خونن که در طول نماز تمام حواسشون به طریقه اجرا کردن صحیح نمازه و اصلا متوجه نیستند که با معبودشان در حال راز و نیاز هستند، زیاد در این مسائل وسواس به خرج ندید
در مورد موجوداتی مانند اسب تک شاخ و ارباب حلقه ها هم همون طور که اشاره شد غول سبز در میان افراد دائم الخمر موجودی اشناست و این موجود واقعا وجود دارد ولی نه در این بعد، با خورد زیاد از حد الکل ممکن است انسان به حالتی شبیه برون فکنی دچار شود و به بعد های پست سقوط کند و این موجود را ببیند پس غیر از فرشته جن و شیطان موجودذات دیگری هم هستند و من هم برون فکنی رو بیشتر برای دیدن همین موجودات انجام می دم
البته اوني كه شما در خواب ديديد جن نيست!! از اين موجودات توي اون دنيا زيادن! اگه دقت كني هميشه يه شكل نيستن!در مورد نماز هم كاملاً موافقم!! همين الآن خداييش كي مياد نماز عصر رو واقعاً عصر بخونه و موقع نماز خوندن واقعاً حس كنه كه با خدا داره حرف ميزنه؟!!
![]()
عزيزم! اون بسم الله براي از بين رفتن ترس خودمون و به ياد آوردن اينه كه خدا از همه نيرومند تره!!راستش رو بخواین با قضیه بسم الله و این حرفا هم مخالفم چون چطور وقتی ما یه فاسد و کافر و همه چیز تموم رو بیاریم و حتی خدا و قرآن هرچی چیز مقدسه رو جلوش بگیم آخ هم نمی گه ولی جن ها بسوزن؟ تازه جن که از جنس آتشه باید خاموش بشه !!!!!!!
به هر حال ما از پس زندگی خودمون و مسایل روحی خودمون بر بیایم شق القمر کردیم پس کاری به زندگی جن های بیچاره نداشته باشم ، مگر اینکه یه کم (( خیلی خیلی زیاد )) دردسر دوست داشته باشیم .
نظرات من بود هیچ اجباری در قبول کردنش نیست فقط فکر کنید .
آفرین موافقم بزن قدش
دوستان قرار بود این بحث تموم شه تو ماوراء چیز های قشنگتر از جن ها هم وجود داره![]()
ممنون به قسمت هایی که صورتی کردم میشه توجه بیشتر کنید؟؟؟ فکر کنم قرآن بهترین راهنما باشه تو قرآن درباره ی ماحیت جن و از آتش بودنش آیه هست پس بهتره به حرفای تنها خالقمون شک نکنیم
با جمله ی دوم موافقم ایستادگی میکنه اما آیا اونها به فکر ما هم دسترسی دارن؟؟؟ یعنی میفهمن که ما چطور دربارشون فکر میکنیم؟؟؟
فکر میکنم وسواس به خرج دادن تو این مورد بد نباشه چون خدا هم خیلی تاکید داره که این عمل دقیقا درست انجام شه حالا دلیلش رو کامل نمیدونم چیه اما حتما حکمتی توشه و این بزرگترین عشقه که انسان دقیقا همون کاری رو میکنه که خالقش میخواد بعد که این بهتر خوندن ها عادت شد و همیشگی اونوقت انسان میتونه به درک نماز برسه و احساس کنه داره با خالق حرف میزنه تا مرحله ی تسلیم نباشه چیز دیگه ای نداره
بیشتر برای همین موجوداته یعنی چی؟؟ بعد های برتر یا پست تر ؟؟؟ این ایهام داشت لطفا یکم توضیح بدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)