كسي manhunt2 را بازي نكرده؟
كسي manhunt2 را بازي نكرده؟
دوستان من یک رم اصل سونی دارم 2 گیگ و یک psp slim که دیروز گرفتم
همه بازی ها را اجرا کرده وفقط بازی ها .cso را اجرا نمی کنه و همچنین بازی socer 2007 و بازی harvest moon نه توش می ره بعد خاموش می شه
چه برنامه ای برای تبدیل .cso به iso هست
و برای اون دوتا بازی چی کا ر کنم
بعد چه جوری می تونم فایلهای pdf را ببنیم و چه پلاگینهای دیگه ای دارهمبارک باشه
برنامه برای تبديل اینه : PSP_ iso_ Compressorکه من استفاده کردم خوبه کار کردن باهاش هم راحته
البته ممکنه اشکال از بازيهات هم باشه. بهتره همه چيرو امتحان کنییکم اطلاعات میخواستم
firmware چی هستش؟؟؟
جدیدترین نسخه ش چی هست؟
ازکجا میتونم دانلودکنم؟؟
چه جوری نصبش کنم؟؟؟
فريم ور در اصل نرم افزار دستگاه هستش که قابليت استفاده از دستگاه رو به شما ميده. البته فريم ور هايی که ما استفاده ميکنيم بايد از قبل هک بشن تا بشه بازی های کپی رو روش اجرا کرد
جديدترين نسخه و آخرينش تا اونجايی که من ميدونم ورژن 3.72 هست که پچ های جديدی هم براش مياد.
آموزش نصب و فايل دانلود رو بايد رسول جان يا جاويد جان برات بزارن.
البته آخريش 3.71جديدترين نسخه و آخرينش تا اونجايی که من ميدونم ورژن 3.72 هست که پچ های جديدی هم براش مياد.![]()
سلام به همه دوستان.خیلی خوشحالم بخاطر 2 تا موضوع اولیش که مروز تولدم بود.
بعدشم slim رو گرفتم با وسایل زیر:
رم 4GB صفحه ضد خش کیف و بند و فریمور 3.71- m33-2
و البته به همراه 4 تا بازی خفن و رم هم الان پر فایل کردمش هیچ مشکلی از لحاظ سرعت هم ندارم و بقیه و کلاً خیلی راضیم . حالا بگید همه اینا چند هزار تومان تمام شد؟
240 هزار تومان... ما اینیم دیگه... مخ فروشنده رو خوردم....
بابا ايول . بابا ايول. آفرين. به قول معروف مخ طرف رو ريختی تو فرغون(درست نوشتم؟)!!!
مبارکت باشه.البته آخريش 3.71![]()
جديدترين نسخه و آخرينش تا اونجايی که من ميدونم ........شرمنده جاويد جان. اما نميدونم اینجا بود يا جای ديگه که شنيدم 3.72 هم اومده.
عزیز من ویرایش کردنو بلدم فقط نمیدونم چه جوری پست هارو حذف کنم
شما که میدونید به من بدبخت هم یاد بدید
از برخورد دوستانتون ممنون
خوب خوبه که ويرايش رو بلدی. اما اگه حذف رو هم بلد بودی نميتونستی. چون فقط همکاران و مديران ميتونن پست هارو حذف کنن.
من بدبخت هم نميدونم که به شمای بدبخت ياد بدم(شوخی کردم بر نخوره ها عزيزم)
رفتارم هم اگر خواستی از این دوستانه تر ميشه!!
نوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره خریدیو تولدت مبارک .تو این دوره زمونه آدم باید خودش به فکر کادو تولدش باشه
رم رو از کجا و چند خریدی ؟
من چند تا بازی Ps دارم که میخوام تو کامپیوتر هم اجرا بشه فهمیدم که با انی نرم افزار میشه ولی بلد نیستم میشه راهنمایی کنید
چرا من بازی کردم .... چطور مگه ؟
مبارك باشه هم تولدت هم PSP ... منم PSP خودم رو به عنوان عيدي براي خودم خريدم !سلام به همه دوستان.خیلی خوشحالم بخاطر 2 تا موضوع اولیش که مروز تولدم بود.
بعدشم slim رو گرفتم با وسایل زیر:
رم 4GB صفحه ضد خش کیف و بند و فریمور 3.71- m33-2
و البته به همراه 4 تا بازی خفن و رم هم الان پر فایل کردمش هیچ مشکلی از لحاظ سرعت هم ندارم و بقیه و کلاً خیلی راضیم . حالا بگید همه اینا چند هزار تومان تمام شد؟
240 هزار تومان... ما اینیم دیگه... مخ فروشنده رو خوردم.... البته بگم رم san disk
موفق و پيروز باشيد
جاويد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)