تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 616 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

من الانه آموزشگاه ماشین میرم گواهی هم دادم که تا پایان شهریور ماه اشتغال به تحصیل دارم و دیگه من فارغ تحصیل میشم و گواهی هم نمیدن !
    الان من ماشین قسمت عملی ماشین مونده + امتحان آیین نامه و ماشین افسر ( ائین نامه آموزشگاه قبول شدم )
    آیا تو این یه ماه که تقریبا مونده مال من تموم میشه و گواهینامه صادر میشه یا نه داستان چجوری هستش ؟
    ؟!!
    و اینکه یه گواهی اشتغال به تحصیل خودم درست کنم جعلی چی میشه ؟
    یه توضیحاتی بدین دیگه !؟
    و سربازی هم معاف نیستم و نرفتم 4 سال دیگه میرم چون میخوام سال بعد بشینم واسه ارشد بخونم /.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا کسی درباره دوره کد چیزی میدونه؟
    من الان آموزشی هستم. یک ماهش هم گذشته.
    دیپلم هم هستم. میخوام ببینم چه جوری دوره کد میخورن؟ شرایط تک فرزند هم دارم

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

آقا کسی درباره دوره کد چیزی میدونه؟
    من الان آموزشی هستم. یک ماهش هم گذشته.
    دیپلم هم هستم. میخوام ببینم چه جوری دوره کد میخورن؟ شرایط تک فرزند هم دارم
    پس معلوم هست نزاجا خدمت میکنی، دوره کد واسه فوق دیپلم و کارشناسی بود، نمیدونستم واسه دیپلم هم هست، یه دوره 2 ماه آموزشیه که به اکثر رشته های دانشگاهی میخوره، ولی به چندتایی نمیخوره مثل کامپیوتر، معماری، رشته های زیستی، عمران، حقوق، روانشناسی
    به تک فرزند بودن هم ربطی نداره
    فکر کنم شما اگه کد بخوری کد تکاوری بخوری، که یا لشگر 23 پرندک هست یا مرکز تکاوری لشگرک
    البته باز میگم اینهایی که گفتم واسه فوق دیپلم و کارشناسیه، واسه دیپلم رو مطمئن نیستم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام !

از درخواست برای معافیت پزشکی تا گرفتن کارت معافیت (در صورت قبولی) حداکثر چند وقت طول میکشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه سيد امير's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان سلام !

از درخواست برای معافیت پزشکی تا گرفتن کارت معافیت (در صورت قبولی) حداکثر چند وقت طول میکشه ؟
    سلام

الله اعلم
    دوست عزيز اصلا معلوم نيست. هيچ حساب و كتابي نداره. فقط بايد اقدام كرد و اميدوار بود.
    شايد 2 ماه شايد 6 ماه شايد هم بيشتر و كمتر.
    اصلا نميشه وقت خاصي رو تعيين كرد.

6. این کاربر از سيد امير بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

با عرض سلام و موفقيت براي همه ي عزيزان اين فروم
    ميخواستم بدونم مشکل لکنت زبان جز معافيت هاي سربازي حساب ميشود؟
    چه شرايط و اقداماتي را براي معافيت بايد انجام داد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با عرض سلام و موفقيت براي همه ي عزيزان اين فروم
    ميخواستم بدونم مشکل لکنت زبان جز معافيت هاي سربازي حساب ميشود؟
    چه شرايط و اقداماتي را براي معافيت بايد انجام داد؟
    نه، نمیشه دوست عزیز

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

دوستان یه خبری اومده خیلی نا مفهومه.یه نگاه بندازید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    معافیت كفالت شامل چه افرادی می‌شود؟

اگر مشمولی تک‌پسر باشد و بالای 18 سال سن داشته و سالم باشد می‌تواند كفیل پدرش شود و با

در بخش معافیت کفالت همیشگی است ولی در بخش معافیت موارد خاص تا پایان سال 89 جاری است.

استفاده از این قانون معاف شود، همچنین چنانچه پدری به سن بالای 59 سال و شروع 60 سالگی رسیده باشد به صرف 60ساله شدنش یک فرزند پسرش معاف خواهد شد.

چنانچه پدری كمتر از 60 سال سن داشته باشد ولی بر اثر بیماری با تائید شورای پزشكی نیازمند مراقبت باشد در انجا هم تنها فرزند پسرش معاف می‌شود.

دوستان یکی توضیح میده بالاخره تک پسر معاف میشه یا.....
    چون الان من یگانه فرزند بالای 18 هستم و داداشم زیر 18 هست.اونجوری که گفته بودن معاف میشدم.پس قضیه این تک پسر که گفتن چیه؟؟؟تو نظام وظیفه نوشته اگه یگانه فرزند بالای 18 باشی و برادر زیر 18 داشته باشی میتونی معافیت کفالت بگیری.
    یکی توضیح میده....

داره خودمونی میشه faraz-hacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

9

کد:

اگر مشمولی تک‌پسر باشد و بالای 18 سال سن داشته و سالم باشد می‌تواند كفیل پدرش شود و با

در بخش معافیت کفالت همیشگی است ولی در بخش معافیت موارد خاص تا پایان سال 89 جاری است.

استفاده از این قانون معاف شود، همچنین چنانچه پدری به سن بالای 59 سال و شروع 60 سالگی رسیده باشد به صرف 60ساله شدنش یک فرزند پسرش معاف خواهد شد.

چنانچه پدری كمتر از 60 سال سن داشته باشد ولی بر اثر بیماری با تائید شورای پزشكی نیازمند مراقبت باشد در انجا هم تنها فرزند پسرش معاف می‌شود.

چون الان من یگانه فرزند بالای 18 هستم و داداشم زیر 18 هست.اونجوری که گفته بودن معاف میشدم.پس قضیه این تک پسر که گفتن چیه؟؟؟تو نظام وظیفه نوشته اگه یگانه فرزند بالای 18 باشی و برادر زیر 18 داشته باشی میتونی معافیت کفالت بگیری.
    یکی توضیح میده....
    اینطوری هم میشه برداشت کرد که تک فرزند ها معاف هستند حتی اگر پدرشان زیر 59 سال باشد.خیلی مبهم گفته.داستان چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

کد:

یکی توضیح میده....
    دوست عزیز، تک پسر معاف میشه، کلا تک پسر باید به سن 18 سالگی برسه که مشمول شه بعدش معاف خواهد شد، شما که برادر داری که معاف نمیشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •