سپهرجان اینا که همش ریزه میزن!![]()
سپهرجان اینا که همش ریزه میزن!![]()
ورود آلبوم محسن چاوشی رو تبریک می گم! آلبوم بسیار زیباییست و محسن چاوشی در این آلبوم سبک جدیدی رو به همراه محمدرضا آهاری کار کرده و سعی کرده مقداری موسیقی راک رو هم به کار اضافه کنه و به عقیده من چیز جالب و جدیدی از آب دراومده حالا یه سری بیشتر خوششون میاد یه سری کمتر! سلیقه ایه!
من این آلبوم چاوشی رو پسندیدم ولی خوب من سبک قبلیشو بیشتر دوست داشتم اما به هر حال این آلبوم هم بسیار زیبا و دوست داشتنی بود و خوشحالم محسن چاووشی هم بالاخره تونست با مجوز آلبوم بده بیرون...
در ضمن به همه توصیه می کنم این آلبوم رو به صورت اورجینال خریداری کنند! ارزش این آلبوم خیلی بیش از 1500 تومانه..!!![]()
آلبوم میترکونه
من فقط از آهنگ تبریک زیاد خوشم نیومد
از آلومهای قبلی فوق قوی تره
نمیشه گفت کدوم ترکش از همه قشنگتره ! چون همه آهنگاش هال و هوای خاص خودشون و دارند
![]()
اگه کسی به غیر محسن جون بود بازم آهنگش گوش میکردی چند بار تا به زور به خودت بگی آهنگش قشنگه؟؟
اگه بخواییم از نظر ترکوندن نگاه کنیم آره چندتا از آهنگاش بشدت میترکونه ولی فقط از نظر پخش و باند گفتمااااا !! ولی از نظر من کارای قبلیش یه چیز دیگه بود.....
اون لینک همه کاور ها رو من دانلود کردم خیلی خوب بود!
دقیقا ! از آلبوم قبلی خیلی قوی تر کار شده! اما با توجه به این که یه مقدار سبک عوض شده بعضی ها آلبوم قبلی رو ترجیه می دن...نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هر کس نظری داره !
من آهنگ عصا رو با کیفیت پایین دان کردم ، داره دوینم میکنه دستم رو استپ نمیره، اما چون کیفیتش خیلی پایینه نمیخوام بازم دان کنم دارم اون لینک مستقیمو دان میکنم تا فردا برم اصلشو بخرم
12 آهنگ ، ای کاش میتونستم الآن گوشش کنم![]()
کاور ها در سایز بزرگ.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که امروز از فروشنده های شهرمون سوال کردم، گفتن مگه محسن جدید خونده؟
محسن چقدر لایت خونده تو این آلبوم ، وای دمش گرم ، آهنگاش از ته دلش میاد بیرون !
-------------------------------
رفتیو من موندمو خاکسترم ، بلای تو کاش نمیومد سرم . . .![]()
------------------------------
دانلود آلبوم کلیه با کیفت روی 52% هست اما دارم آلبومای بی کیفتو هم دونه دونه دان میکنم چون دلم طاقت نمیاره
تا اینجا همینطوری داره بهتر میشن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)