تست سرعت 4g ایرانسل از سرور خارجی(فرانکفورت)
تست سرعت 3g ایرانسل از سرور فرانکفورت
![]()
تست سرعت 4g ایرانسل از سرور خارجی(فرانکفورت)
تست سرعت 3g ایرانسل از سرور فرانکفورت
![]()
Last edited by ruzbeh1; 21-02-2016 at 02:34.
من همیشه از این روش استفاده میکنم و سر تایم نت رو قطع و کامپیوتر رو خاموش میکنه. البته اگه درست تنظیمش کنید
»ن سرعت دونلودم با idm بین 900 کیلو بایت تا 1.50 هست شاید بیشتر هم برسه
البته قبلا به 2 به با لا هم میرسید ولی الان نه.
یک تجربه واسه دونلود شبانه .نمیدونم دلیلش چیه.
ولی اگه دو تا فایل را همزمان برا دونلود قرار بدید.سرعت بیشتری میده تا تکی بزارید
سرعت دانلودم الان 28 کیلوبایته! یکسره قطع میشه دیال اپ بهتر بود که؟
Sent from my LT25i
بنده خودم با همین روش دانلود میکنم شبانه خیالتون راحت!!
Sent from my LT25i
وقتی برای خاموش کردن سیستم گزینه Turn off computer when done رو تیک میزنی مطمئن بشو که گزینه زیریش یعنی Force processes to terminate هم حتمن تیک خورده باشه.
در ضمن برای این که اون ساعت خاتمه دانلود درست عمل کنه، اولن باید ساعت کامپیوترت با ساعت سیستم اکانتینگ ایرانسل هماهنگ باشه. در ثانی، اون تایم قطع دانلود رو حداقل 30 ثانیه تا 1 دقیقه زودتر از زمان اتمام بسته تنظیم کنی مطمئنتره.
Last edited by bilmazlar; 21-02-2016 at 07:54.
علتش اینه که پهنای باندی که در اختیار شماست اشتراکیه. یعنی شما همین پهنای باند 20مگابیتی ایرانسل رو ممکنه با 200-300 نفر دیگه به صورت اشتراکی استفاده کنی. یعنی حتی اگه در اون لحظه که شما داری دانلود میکنی 4 - 5 نفر دیگه هم در حال استفاده فعال باشن، شما و اونا دارین سر استفاده بیشتر از یه پهنای باند مشخص با هم جنگ و جدل میکنین. استفاده از تعداد کانکشنهای زیاد (16 تا به بالا) تو IDM یا دانلود همزمان چندین فایل به شما این امکان رو میده که سهم بالاتری از اون پهنای باند رو بگیرین.
احتمال داره به خاطر انتخابات باشه.بعد از انتخابات اكي ميشه.
من الان 2 هفته ميشه نتونستم با ايكس باكس لايو بازي كنم!!!
Last edited by osta_ali; 21-02-2016 at 09:08.
سرور داخلی
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
سلام به همه.
منم سرعتم داغون شده.. میخواستم مودم 4G بگیرم که الان دیگه منصرف شدم..
سرعت دانلود معمولا بالای 20 و حتی گاهی بالای 30 مگابیت بود و سرعت آپلود هم خیلی خیلی پایین تر از اون..
حالا دقیقا برعکس شده! سرعت دانلود زیر 5 مگابیت و رو پایه های 3 و خورده ای هست، ولی آپلود تو بالای 10 مگابیت سیر میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)