تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1949 از 4428 اولاول ... 949144918491899193919451946194719481949195019511952195319591999204924492949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,481 به 19,490 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تا 2 3 روز پیش شبی 3.5 گیگ دانلود داشتم ولی این چند روزه از 1.5 بالاتر نمیاد
    یه شب تست کردم از جایی که دانلود میکنم و لینک پر سرعتی هم هست سرعت وی 5 کیلو بود رفتم یه سایت دیگه فایلی که دانلود کردم با سرعت خیلی زیاد دانلود شد.
    ایا امکان داره ادرسی که دانلود میکنم رو شناسایی کنن و فقط همون ادرسرو محدود کنن؟البته می دونم امکان داره.
    می خوام ببینم این کارو پارس انلان میکنه؟

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دیشب برای من یک رکورد ثبت شده سرویس یک مگ محدود، حمع ارسال و دریافت 7.5 گیگ میشه!

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

تا 2 3 روز پیش شبی 3.5 گیگ دانلود داشتم ولی این چند روزه از 1.5 بالاتر نمیاد
    یه شب تست کردم از جایی که دانلود میکنم و لینک پر سرعتی هم هست سرعت وی 5 کیلو بود رفتم یه سایت دیگه فایلی که دانلود کردم با سرعت خیلی زیاد دانلود شد.
    ایا امکان داره ادرسی که دانلود میکنم رو شناسایی کنن و فقط همون ادرسرو محدود کنن؟البته می دونم امکان داره.
    می خوام ببینم این کارو پارس انلان میکنه؟
    آگه سراغ یه سایت دیگه رفتین و سرعت خوب بود که واضح و مشخصه که اشکال از همون سرور سایت قبلی بوده.ممکنه یک سایت یه مدتی سرعتش عالی باشه و یه مدت افتضاح.این موضوع رو من در مورد سایت آپلودباز زیاد تجربه کردم.در مورد مدیا فایر هم پارسال یکی دو هفته اینجور بود.سایتهای ایرانی که سرورهاشون ضعیفه هم تا دلتون بخواد از این مشکلات دارن.یه شب سرعتشون سر به فلک میکشه و یک شب هم با 2 تا 3 کیلوبایت دانلود دارن.

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    دیشب برای من یک رکورد ثبت شده سرویس یک مگ محدود، حمع ارسال و دریافت 7.5 گیگ میشه!
    فکر میکنم فقط مشترکایی که شش ماهه و یک ساله تمدید میکنن سرویسشونو روی 4 مگ میبندن.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

فکر میکنم فقط مشترکایی که شش ماهه و یک ساله تمدید میکنن سرویسشونو روی 4 مگ میبندن.
    نه ، اینجوری نیست ! من سرویسم ماهانه هستش و روی 4 مگ بسته شده ! (512 محدود ) البته دانلودم هم 7 گیگ نشده !! خدایی تو عمرمون یه بار هم شانس نیاوردیم ( اگه من 7 گیگ دانلود داشتم از شدت خوشحالی سکته میکردم )

6. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه ، اینجوری نیست ! من سرویسم ماهانه هستش و روی 4 مگ بسته شده ! (512 محدود ) البته دانلودم هم 7 گیگ نشده !! خدایی تو عمرمون یه بار هم شانس نیاوردیم ( اگه من 7 گیگ دانلود داشتم از شدت خوشحالی سکته میکردم )

مشکل منم اینه که نمی دونم چی بدانلودم
    برا فردا شبم دانلود دارم، ولی بعدش فعلا" چیزی مدنظر و نیست و دانلوده که قراره بپره

شما هم دیشب خوب گرفتید، فکر می کنم چند شب بود که خوب نمی گرفت.

8. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

سلام دوستان نت بنده از دیروز تا حالا خیلی از سایتها رو باز نمیکنه مثل همین فروم که مجبور شدم با پ***ر*کسی بازش کنم ولی سایت همه ی بانک ها رو خیلی راحت وبدون مشکل باز میشن میخواستم ببینم مشکل از کجا مبتونه باشه من خوزستان شهرستان خرمشهر زندگی میکنم.

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان چطوری متوجه میشید سرویستون روی چه سرعتی بسته شده؟ من داخل تنظیمات مودم زیاد وارد نیستم
    میشه یه راهنمایی کنید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان نت بنده از دیروز تا حالا خیلی از سایتها رو باز نمیکنه مثل همین فروم که مجبور شدم با پ***ر*کسی بازش کنم ولی سایت همه ی بانک ها رو خیلی راحت وبدون مشکل باز میشن میخواستم ببینم مشکل از کجا مبتونه باشه من خوزستان شهرستان خرمشهر زندگی میکنم.
    سلام، دوستان اینجا از دیشب با چیز بشکون و ماکس و ... مشکل دارند، شما برعکس، کلا" دیشب بدجوری شیرفلکه اینترنت رو بسته اند.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان چطوری متوجه میشید سرویستون روی چه سرعتی بسته شده؟ من داخل تنظیمات مودم زیاد وارد نیستم
    میشه یه راهنمایی کنید؟
    سلام
    پست 19395
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •