تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1949 از 2199 اولاول ... 9491449184918991939194519461947194819491950195119521953195919992049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,481 به 19,490 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه amlak021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

وای امان از این مبین نت.
    چشمتان روز بد نبینه.سال پیش برای محل کارمون از این مبین نت سرویس گرفتیم.نصاب اندازه ...... شعور نداشت بعد 3 ساعت که تونست مودم رو کانفیگ کنه تازه 30 تومن بیشتر بابت حق برنامه نویسی و نمی دونم ایاب ذهاب و ..... می خواست(ما هم بهش ندادیم)اونم کلی نامردی کرد که حالا بماند.بعد از 1 هفته که هیچ خبری نبود زنگ زدم مبین نت میگن که شما پول رو کامل نریختین و ما سرویس رو فعال نمی کنیم بعد از کلی دوندگی و تماس های مکرر بالاخره راه افتاد.5 دقیقه بعد از وصل شدن سرویس همه چراغ های مودم رفت و به کل مودم سنگ شد.خلاصه یکی از دوستان که وارد بود اومد برامون درستش کرد و خودش تو 2 دقیقه کانفیگ کرد ولی گفت که تو منطقه شما اصلا مبین نت آنتن نداره راستم می گفت در بهترین حالت 2 چراغ روشن و به طور معمول 1 چراغ.خلاصه کار به شکایت و تهدید رسید تا اینکه با یه ضرر حسابی سرویس رو پس دادیم و بعد 3 ماه اعصاب خوردی و ضرر هنگفت رفتیم داتک گرفتیم که داستان اون باشه برای بعد.

راستی مبین نت خیلی اوایل و حتی تا سال پیش تبلیغ می کرد الان چرا هیچ خبری نیست؟برشکسته شدن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

وای امان از این مبین نت.
    چشمتان روز بد نبینه.سال پیش برای محل کارمون از این مبین نت سرویس گرفتیم.نصاب اندازه ...... شعور نداشت بعد 3 ساعت که تونست مودم رو کانفیگ کنه تازه 30 تومن بیشتر بابت حق برنامه نویسی و نمی دونم ایاب ذهاب و ..... می خواست(ما هم بهش ندادیم)اونم کلی نامردی کرد که حالا بماند.بعد از 1 هفته که هیچ خبری نبود زنگ زدم مبین نت میگن که شما پول رو کامل نریختین و ما سرویس رو فعال نمی کنیم بعد از کلی دوندگی و تماس های مکرر بالاخره راه افتاد.5 دقیقه بعد از وصل شدن سرویس همه چراغ های مودم رفت و به کل مودم سنگ شد.خلاصه یکی از دوستان که وارد بود اومد برامون درستش کرد و خودش تو 2 دقیقه کانفیگ کرد ولی گفت که تو منطقه شما اصلا مبین نت آنتن نداره راستم می گفت در بهترین حالت 2 چراغ روشن و به طور معمول 1 چراغ.خلاصه کار به شکایت و تهدید رسید تا اینکه با یه ضرر حسابی سرویس رو پس دادیم و بعد 3 ماه اعصاب خوردی و ضرر هنگفت رفتیم داتک گرفتیم که داستان اون باشه برای بعد.

راستی مبین نت خیلی اوایل و حتی تا سال پیش تبلیغ می کرد الان چرا هیچ خبری نیست؟برشکسته شدن؟

چه نیازی به برنامه‌نویسی هست؟ کلاً مراقب اینجور نصاب‌ها باشید. اگه اشتباهی و سهواً هم ویروس و تروجان وارد کامپیوترتون نکنه، احتمال داره که شیطون توی جلدش رفته باشه و برنامه نامناسب اضافه نصب کنه. درکل اگه کارت شبکه شما قبلاً آماده باشه، تنها کافیه مشخصات کاربری رو به همراه فرکانسها و موارد مشابه وارد مودم بکنه و همین. چیز دیگه‌ای نیاز نیست.

3. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان کسی امروز مشکل با باز کردن سایتها پیدا نکرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

وای امان از این مبین نت.

دوست عزیز بعد از اینکه نصاب میاد مودم رو نصب میکنه 24 ساعت بعد خود شرکت باهاتون تماس میگیره و سوال میکنه اگر راضی نبودی خوب همون اول میگفتی و شرکت دهن اون عامل رو ... میکرد
    پس کوتاهی از خودتون بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

چه نیازی به برنامه‌نویسی هست؟ کلاً مراقب اینجور نصاب‌ها باشید. اگه اشتباهی و سهواً هم ویروس و تروجان وارد کامپیوترتون نکنه، احتمال داره که شیطون توی جلدش رفته باشه و برنامه نامناسب اضافه نصب کنه. درکل اگه کارت شبکه شما قبلاً آماده باشه، تنها کافیه مشخصات کاربری رو به همراه فرکانسها و موارد مشابه وارد مودم بکنه و همین. چیز دیگه‌ای نیاز نیست.
    دوست عزیز حق با شماست دوستان دقت کنید نصاب هایی که میان براتون نصب میکنن باید کارت عاملیت فنی داشته باشن و تو کارت کد عاملیت اسم شخص و ... همراهش باشه بعضی ها معلوم نیست طرف رو از کجا پیدا میکنن میگن برو نصب کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان کسی امروز مشکل با باز کردن سایتها پیدا نکرده؟
    خدا رو شکر که نبوده
    جهت اطلاع دوستان مبین نت داره آنتن هاشو تو جا های کم جمعت منطقه ای جمع میکنه در جریان باشید

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

این مورد فاصله و محل دکل رو از روی نقشه چطور متوجه می‌شید. یعنی می‌شه دقیق جاش رو فهمید یا از جای دیگه محل دکل رو پیدا کردین؟

در نقشه های مبین نت دایره های سبز پر رنگی هستند که پوشش قوی دارند. من مرکز اون دایره رو محل دکل حساب کردم که فکر کنم از نظر منطقی باید دکل رو وسط اون شعاع حساب کرد.
    از نظر فاصله هم با توجه به شناختم از اون مناطق حساب کردم بر حسب فاصله هوایی ...

9. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

در نقشه های مبین نت دایره های سبز پر رنگی هستند که پوشش قوی دارند. من مرکز اون دایره رو محل دکل حساب کردم که فکر کنم از نظر منطقی باید دکل رو وسط اون شعاع حساب کرد.
    از نظر فاصله هم با توجه به شناختم از اون مناطق حساب کردم بر حسب فاصله هوایی ...
    تقریبا میشه گفت کارتون درسته ولی در واقعیت انتشار سیگنال بصورت دایره ای 360 درجه نیست بلکه بصورت بیضی کشیده است اونم نه در 360 درجه فقط جلو و عقب رادیو

برای همین معمولا رو دکل 2 یا 3 رادیو برای پوشش جهات مختلف قرار میدن. یکی از دلایلی که بعضی از دوستان تو یه منطقه سیگنال خوبی ندارند ولی یکی دیگه تو فاصله خیلی دورتر براحتی از همون دکل سیگنال داره همینه

بهترین روش برای پیدا کردن دکل (که خودم استفاده می کنم) تماس با نزدیک ترین نماینده فروش تو منطقه و شهر است چون امار دکل های اطراف خودشون رو دارند.

11. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست عزیز بعد از اینکه نصاب میاد مودم رو نصب میکنه 24 ساعت بعد خود شرکت باهاتون تماس میگیره و سوال میکنه اگر راضی نبودی خوب همون اول میگفتی و شرکت دهن اون عامل رو ... میکرد
    پس کوتاهی از خودتون بود
    نه عزیزم.شرکت هیچ تماسی نگرفت.من خودم روز بعد زنگ زدم به شرکت مبین نت گفتن که باید با خود شرکتی که نصاب رو فرستاده تماس بگیرید.ولی شرکت 10 تا شماره داشت که هیچ کدوم هم جواب نمی دادن.خلاصه بعد از تماس های مکرر با مبین نت و درخواست برای برقراری تماس تونستم با یکی توی شرکت تماس بگیرم که بهانه چند روزشون وارد کردن مدارک بود و بعدش از مبین نت می گفتن پول نریختید و .... داستان ها داشتیم./
    در کل شرکت ناجوری مبین نت و مخصوصا نمایندگی های خیلی ناشی و بی سواد.

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

نه عزیزم.شرکت هیچ تماسی نگرفت.من خودم روز بعد زنگ زدم به شرکت مبین نت گفتن که باید با خود شرکتی که نصاب رو فرستاده تماس بگیرید.ولی شرکت 10 تا شماره داشت که هیچ کدوم هم جواب نمی دادن.خلاصه بعد از تماس های مکرر با مبین نت و درخواست برای برقراری تماس تونستم با یکی توی شرکت تماس بگیرم که بهانه چند روزشون وارد کردن مدارک بود و بعدش از مبین نت می گفتن پول نریختید و .... داستان ها داشتیم./
    در کل شرکت ناجوری مبین نت و مخصوصا نمایندگی های خیلی ناشی و بی سواد.
    یه توصیه کلی به همه به نظر من وایمکس یه تکنولوژی متعلق به آینده هست و حدودا 10 سال دیگه بدرد ایران می خوره.به نظر من الان adsl یا gprs خیلی مطمئن تر هستند.
    و البته این درسته که بعضی ها هم خیلی راضی هستن ولی رابطه مستقیمی با نزدیکی به دکل و تعداد مشترکین متصل به اون دکل و میزان نویز محیط داره.
    یه لپ تاپ داره یکی از دوستان از آمریکا آورده رو خودش مودم وایمکس داره.از ایرانسل براش کانفیگ کردن.اونم خیلی خوب جواب میده.البته توی خونه خودش میگه مدام قطع میشه.
    یه نکته دیگم سرعت لود صفحات هست که واقعا تو وایمکس خیلی پایینه.
    Last edited by amlak021; 25-12-2013 at 00:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •