تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1949 از 2403 اولاول ... 9491449184918991939194519461947194819491950195119521953195919992049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,481 به 19,490 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز یه تست سرعت لطف می کنی ؟ دوستان طریقه این کار رو تو فروم توضیح دادن ؟ خیلی ساده است

من الان خودم 2 مگ دارم سرعت دانلودم همونی بود که هست چه تورنت چه غیر اون
    یه مثل خیلی ساده هست عزیز همه هم رعایت می کنن از گرون فروش نخر حالا شما هم از مخابرات سرویس نگیر اگه فکر می کنی دزد هستن

شرکت که زیاده خوب از اونا بگیر که اعصابت هم بهم نریز ه
    این از تست سرعت

دوست عزیز شما وکیل مخابرات هستین؟ شما الان اومدی میخوای تست سرعت به من یاد بدی جالبه واقعا!؟ دیگه دزدی چطوری میشه سرعت که اومده پایین پینگ نوسان داره پیج ها بزور لود میشن تو دو شب تو ساعت رایگان 1.5 گیگ از حجمم کم شده دیشب از ساعت 1 تا 3 حدود 600 مگ از حجمم کم شد منم بی خیال دانلود شد

زنگ زدم پشتیبانی میگه سرعت به دلیل اینکه کاربرای ضحی کیش اومدن رو پنل مخابرات افت داشته حجمی هم که ازم کم شده گفتن بر میگردونن در ضمن نظرتون رو برای خودتون نگه دارین من از هرجا بخواهم سرویس میگیرم

2. این کاربر از bocelli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

چرا نظرات نياز به تاييد دارن

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چرا نظرات نياز به تاييد دارن
    برای کاربر های تازه وارد اینطوریه چند وقت پست بدید درست میشه
    128 نامحدود اندیشه

Last edited by Iloveu-ALL; 23-04-2014 at 14:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تو كنترل پنل كاربري قسمت تنظيمات گزينه محدود كردن حساب به پورت فيزيكي منظورش چيه؟
    و همچنين محدود كردن حساب به اخرين ادرس فيزيكي مودم متصل به شبكه يا حذف ان اين منظورش چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

زیاد واسه من مهم نبود دیگه 50 مگ بده یا شارژ موقت داشته باشه چون زمانی که حجم تموم میشد خود پنل باز میشد و پرداخت انجام میدادم
    اینم دوتا عکس یکی عکس پنل یکی هم عکس گراف و با IDM هست
    قیمت ها که کلا تو پنل زده خیلی فضایی هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان قیمت به نظر شما فضایی هست ؟ ترافیک 10 گیگ و سرعت 10 مگ در 1 ماه با اون قیمت فضایی هست ؟!!!

شما اگه دقت کرده باشید سرعت دانلودتون 134 کیلو بایت هست درسته یا من اشتباه می کنم ؟ به گرافی که فرستادید بیشتر دقت کنید !!!!

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    الان چند روزه که میبینم سرعت نت از 17،18 بالاتر نمیره و برای خرید حجم اضافی به سایت رفتم متوجه شدم که سایت هم درش تخته شده
    اون روز اول که من خواستم از مخابرات نت بگیرم واقعا نمی دونستم باید با یه شرکت خصوصی قرارداد ببندم خوب همه اسمش رو بلد هستن زحی کیش
    زنگ زدم به شماره شرکت میگم خانوم آخه جریان چیه؟
    یه اطلاعی یه خبری همین طوری همه چی رو عوض میکنین حالا ما میتونیم گلیم مون رو از آب بکشیم بیرون فکر اون بابا مامان باش که بلد نیست اس ام اس سند کنه
    خلاصه سر تون رو درد نیارم فرمایش کردن که همه شما ها شوت شدین به آشنای اول آخر ما از اول نفهمیدیم با مخابرات قرارداد داشتم یا با شرکت خصوصی.
    این ها همه بماند زنگ زدم به آشنای خودمون(اول) میگه بخاطر جابجایی حجم بالایی از کاربر ها باید چند روزی صبور باشید
    از همه اینها گذشته ملت من میخوام حجم بخرم یکی به من بگه کجا باید کلیک کنم

تازه یه چیز باحال تر رفتم یه سری به سرویس های مخابرات تو همون نوع سرویس زدم تو رو خدا خودتون نگاه کنید و نظر بدین تازه اونی که مشخص کردم مجانی فکر کن سرویس 2 مگ مجانی

خدا آخر عاقبت ما رو به خیر کنه دلم خیلی پر بود گفتم یکم باهاتون درد دل کنم ببخشید دیگه

8. 3 کاربر از saeidrezay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

این از تست سرعت

دوست عزیز شما وکیل مخابرات هستین؟ شما الان اومدی میخوای تست سرعت به من یاد بدی جالبه واقعا!؟ دیگه دزدی چطوری میشه سرعت که اومده پایین پینگ نوسان داره پیج ها بزور لود میشن تو دو شب تو ساعت رایگان 1.5 گیگ از حجمم کم شده دیشب از ساعت 1 تا 3 حدود 600 مگ از حجمم کم شد منم بی خیال دانلود شد

زنگ زدم پشتیبانی میگه سرعت به دلیل اینکه کاربرای ضحی کیش اومدن رو پنل مخابرات افت داشته حجمی هم که ازم کم شده گفتن بر میگردونن در ضمن نظرتون رو برای خودتون نگه دارین من از هرجا بخواهم سرویس میگیرم
    دوست عزیز من یکی از پشتیبانهای مخابرات هست وکیلش نیستم احیانا شما با این قضیه که مشکل ندارید ؟ دارید ؟

در مورد حجم هم اگه با پشتیبانی تماس بگیرید مطمعنا براتون اوکی می کنن

در ضمن شما از هر جا دوست داری سرویس بگیر و هر جا دوست داری داد و فریاد کن

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    الان چند روزه که میبینم سرعت نت از 17،18 بالاتر نمیره و برای خرید حجم اضافی به سایت رفتم متوجه شدم که سایت هم درش تخته شده
    اون روز اول که من خواستم از مخابرات نت بگیرم واقعا نمی دونستم باید با یه شرکت خصوصی قرارداد ببندم خوب همه اسمش رو بلد هستن زحی کیش
    زنگ زدم به شماره شرکت میگم خانوم آخه جریان چیه؟
    یه اطلاعی یه خبری همین طوری همه چی رو عوض میکنین حالا ما میتونیم گلیم مون رو از آب بکشیم بیرون فکر اون بابا مامان باش که بلد نیست اس ام اس سند کنه
    خلاصه سر تون رو درد نیارم فرمایش کردن که همه شما ها شوت شدین به آشنای اول آخر ما از اول نفهمیدیم با مخابرات قرارداد داشتم یا با شرکت خصوصی.
    این ها همه بماند زنگ زدم به آشنای خودمون(اول) میگه بخاطر جابجایی حجم بالایی از کاربر ها باید چند روزی صبور باشید
    از همه اینها گذشته ملت من میخوام حجم بخرم یکی به من بگه کجا باید کلیک کنم

تازه یه چیز باحال تر رفتم یه سری به سرویس های مخابرات تو همون نوع سرویس زدم تو رو خدا خودتون نگاه کنید و نظر بدین تازه اونی که مشخص کردم مجانی فکر کن سرویس 2 مگ مجانی

خدا آخر عاقبت ما رو به خیر کنه دلم خیلی پر بود گفتم یکم باهاتون درد دل کنم ببخشید دیگه
    دوست عزیز یه مقدار توضیح بدم بد نیست مخابرات قبل از اینکه بخواد خودش تجهیزاتش رو نصب کنه از طریق 2 تا پیمانکار (ضحی کیش و اندیشه سبز خزر) اقدام به فروش ADSL کرد حالا بنا به هر دلیل ک من نمی دونم ضحی کیش از گردونه حذف شد الان حدود چند ماهه که خود مخابرات مستقیم سرویس می ده یعنی خودش تبلیغ می کنه و یوزر جذب می کنه دقیقا پریشب یعنی دقیقش رو اگه بخواد 6 صبح بود که کل یوزر های ضحی کیش منتقل شدن به پنل مخابرات یعنی الان شما هر مشکلی داشته باشید می تونید از 2020 کمک بخواید البته یوزر های که اندیشه داره رو هم قراره بیارن تو پنل مخابرات این خلاصه ماجرا در مورد خرید حجم هم چون سایت رو دارن آپدیت می کنن این مشکلات هست تا مشکل کامل حل بشه حداقلش اینو مطمعن باشید که بعد از یه مدتی همه چیز بهتر می شه چون اون بودجها ی که مخابرات داره شرکتهایی دیگه ندارن خرید خط STM براش کاری نداره و از اونجایی که اونا قصدشون فقط فروش اینترنت نیست یعنی می خوان روی این بستر خدمات دیگه ای هم به مشترکین بدن پس مطمعن باش کیفیت کار رو درست می کنن یه مدت تحمل کنید خیلی اتفاقات داره می افته که در مجموع به نفع هر دو طرف هست حداقل با رئیس مئیسا که صحبت می کنیم بهمون اینجوری می گن البته دارن کار هم می کننا نه اینکه فقط حرف بزنن

11. این کاربر از Sat_Sat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahivid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    م.ک.ج

13 اینترنت اندیشه

سلام

میخواستم بدونم اندیشه سبز خزر اینترنت 1مگ  از نوع 1به10 به خونگی میده؟

کسایی که داشتن سرعت دانلودش حداقل و حداکثر چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

الان كه از ضحي كيش منتقل شدم به مخابرات
    هر چند دقيقه يه بار ميرم تو اكانت مخابراتم ترافيكمو كه چك ميكنم با باز كردن چند بار همين و رفرش اون هر دفعه 1 مگ كم ميشه
    بعد گفتم شايد از بازكردن صفحس
    فقط مودممو چند دقيقه روشن گذاشتم ديدم 4 مگ كم شده
    دوستاني كه منتقل شدن يه چك ميكنن با بازكردن اين صفحه چقد ترافيكشون كم ميشه
    ضحي كيش بودم لا اقل ترافيكم بعد از 5 دقيقه وبگردي 1 ريال كم ميشد
    الان با هر بار رفرش 1 مگ كم ميشه
    ناگفته نمونه كه من تموم فلش ها و عكسا و تبليغاتي رو كه حجم ترافيك ميخوره تو مرورگرم بستم
    با اين وجود اينجوري ترافيكم ميره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •