مهدى اميرآبادى: تيم موفقى هستيم چون قلعه نويى را داريم
مهدى اميرآبادى اين روزها در استقلال بسيار خوب و موثر بازى مى كند، او با اينكه پُست تخصصى اش بازى در جناح راست است اما براى استقلال مدت هاست كه دارد در پست دفاع و هافبك چپ انجام وظيفه مى كند اما هيچ كدام از اينها باعث نشده تا او اندكى از انگيزه اش براى بازى در تيم بزرگى چون استقلال كم شود. اميرآبادى در ليگ هشتم مدتى را بدون دليل مشخص نيمكت نشين بود اما اين مسأله هيچ تاثيرى در روحيه او نگذاشت و مهدى آنقدر خوب تمرين كرد كه در نهايت امير قلعه نويى را مجبور به استفاده از خود در جناح چپ استقلال كرد.اميرآبادى در خصوص دلايل موفقيت اين روزهاى تيم استقلال عقيده دارد كه مسائل بسيارى عامل اين موفقيت هستند. عامل اول دليل وجود شخص امير قلعه نويى در كادر رهبرى تيم استقلال است چرا كه او استقلال و فضاى آن را خوب مى شناسد و قلق كار كردن در اين تيم بزرگ را خوب بلد است. عامل دوم موفقيت مديريت تيم است، به طورى كه آقاى آشتيانى از همان روز اول مسئوليت با صداقت تمام با بچه ها مواجه شد و همين مسأله باعث گشت تا بچه ها با تمام وجود به او اعتماد كنند. عامل سوم تماشاگران و هواداران هستند. عامل اول تماشاگران و هوادارانى كه در سرما و گرما به كمك استقلال آمده و اجازه نداده اند تا ما مقابل حريفان احساس تنهايى كنيم.دليل چهارم وجود خود بازيكنان متعصب استقلال و وفادارى آنها به تيمشان است. آنها در طول ليگ هشتم ثابت كرده اند كه تنها هدف آنها موفقيت و قهرمانى استقلال در ليگ است و از هيچ كوششى براى رسيدن به اين موفقيت دريغ نخواهند كرد و دلايل ديگرى كه همه آنها در كنار هم باعث شده تا استقلال در ليگ هشتم به عنوان شانس اول قهرمانى به حساب آيد.اميرآبادى درباره فراز و نشيب هاى اين روزهاى تيم استقلال گفت: همه تيم هاى بزرگ دنيا نيز گاهاً با چنين مسائلى روبه رو مى شوند و تيم استقلال نيز مستثنى از اين قاعده نيست اما اينها دليل نمى شود كه مشكلى در راه قهرمانى ما به وجود بيايد.اميرآبادى در خصوص بازى با ذوب آهن در اصفهان گفت: اين بازى به همان اندازه كه براى ما سخت و دشوار است، براى ذوب آ هنى ها سخت تر از ماست. آنها براى آنكه در اصفهان مقابل ما بازنده نباشند به آب و آتش خواهند زد و همين مسأله باعث خواهد شد كه ما با دغدغه كمترى بازى كرده و به موفقيت هم دست پيدا كنيم. ما خوب مى دانيم كه ۳ امتياز بازى اصفهان و ذوب آهن براى ما بسيار مهم است و به نوعى حكم قهرمانى ما در گروه همان ۳ امتياز خواهد بود، ۳ امتيازى كه بدون شك از آن استقلال خواهد بود.مدافع چپ تيم استقلال درباره ۳ تيم اول تا سوم ليگ هشتم گفت: من پيش بينى مى كنم كه تيم هاى استقلال، ذوب آهن و پرسپوليس عناوين اول تا سوم ليگ را از آن خود خواهند كرد و بقيه تيم ها براى كسب چهارم به بعد بايد بازى كنند.اميرآبادى درباره شرايط تيم استقلال براى حضور در ليگ قهرمانان آسيا گفت: تيم ما در بهترين شرايط ممكن راهى اين مسابقات خواهد شد و در حال حاضر نيز در بين ۴ نماينده فوتبال ايران، تيم استقلال آماده ترين تيم به حساب مى آيد و ما نهايت تلاش خود را خواهيم كرد كه به مقام قهرمانى رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا دست پيدا كنيم، ضمن اينكه من نيز در كارنامه افتخاراتم در فوتبال تنها قهرمانى ليگ قهرمانان آسيا را كم دارم كه اميدوارم آن را نيز امسال با تيم استقلال به دست بياورم.اميرآبادى در مورد آينده اش در فوتبال و استقلال گفت: اگر چه من در پايان اين فصل قراردادم با استقلال به پايان مى رسد اما من در حال حاضر اصلاً نمى خواهم به اين مسائل فكر كنم چرا كه موفقيت استقلال برايم مهم تر از هر چيز ديگرى است.بازيكن خوب استقلال در خصوص پيشنهاداتى كه اين روزها به او مى شود گفت: من همانطور كه پيش از اين گفتم، اصلاً به اين چيزها فكر نمى كنم چرا كه اولويت اول و آخر من در فوتبال ايران استقلال بوده و هست، مگر اينكه اتفاقات ديگرى بيفتد.بازيكن جناح چپ تيم استقلال درباره احتمال حضورش در ليگ فوتبال امارات گفت: چند سالى است كه بحث حضور من در فوتبال امارات مى شود و من هم خودم بدم نمى آيد كه بازى در آن فوتبال را نيز تجربه كنم اما الان بهتر مى بينم فقط به استقلال و موفقيت اين تيم فكر كنم.اميرآبادى در خصوص احتمال خداحافظى اش از فوتبال گفت: در حال حاضر به سن ۳۰ سالگى رسيده ام اما هنوز درباره خداحافظى فكر نكرده ام اما مطمئن باشيد تا روزى كه بدنم اجازه دهد براى استقلال بازى خواهم كرد و پس از آن به خداحافظى فكر مى كنم. اميرآبادى گفت: يك روز در باشگاه سايپا به همراه بهزاد غلامپور در صف آخر تمرينات اين تيم مى دويدم كه بهزاد به من گفت: مهدى هر وقت به رديف هاى جلو رسيدى بدان كه وقت خداحافظى فرا رسيده است و من هم در حال حاضر به رديف دوم و سوم صف تمرينات استقلال رسيده ام كه اين مسأله برايم معانى زيادى دارد.اميرآبادى درخصوص شانس حضورش در تيم ملى گفت: امسال يكى از بهترين سال هاى حضورم در فوتبال را پشت سر گذاشتم و خيلى اميدوارم كه بتوانم به تيم ملى كمك كنم اما على دايى هم اعتقاداتى دارد و بايد در تيمش از نفراتى استفاده كند كه به تركيب تيمش مى خورند و مى توانند در سيستم او پاسخگو باشند. بازيكن جناح چپ تيم استقلال گفت: من از زمان آقاى طالبى چيزى در حدود ۶ سال در كنار بازيكنان بزرگى چون على دايى، كريم باقرى، جواد نكونام و... بازى كرده ام و حالا يك بار ديگر مى خواهم شانس خودم را براى پوشيدن پيراهن تيم ملى امتحان كنم. اميرآبادى درباره احتمال حضورش در فوتبال بعد از دوران بازنشستگى گفت: راستش را بخواهيد من كار مربيگرى را اصلاً دوست ندارم و فكر مى كنم كه بعد از فوتبال به كار تجارت مشغول شوم.بازيكن جناح چپ تيم استقلال درباره ارتباطات خود با بازيكنان استقلال گفت: راستش را بخواهيد با جوانان استقلال راحت ترم و از اينكه مى توانم تجارب خود را به آنها منتقل كنم خوشحالم. اميرآبادى درباره نقش سايپا در سازندگى اش در فوتبال گفت: سايپا و مايلى كهن سهم بسزايى در رشد من در فوتبال داشته اند كه من هيچ گاه محبت هاى آنها را فراموش نمى كنم. اميرآبادى درباره اينكه استقلال را خودش انتخاب كرده يا ديگران برايش انتخاب كرده اند، گفت: راستش را بخواهيد هم استقلال را خودم انتخاب كردم و هم ديگران اين تيم را براى من انتخاب كردند كه من هم اصلاً از اين انتخاب پشيمان نيستم و شايد اگر الان يك بار ديگر فرصت انتخاب داشته باشم، انتخابم استقلال خواهد بود. مدافع چپ تيم استقلال درباره مشاورانش در فوتبال گفت: همه مربيانى كه در ساختن من نقش داشته اند، در زمره مشاوران من به حساب مى آيند. چرا كه من گاه و بيگاه با آنها تماس گرفته و مشورت هايى را از آنها مى گيرم مشورت هايى كه تا به امروز از كنار آنها به منافع بزرگ معنوى در فوتبال رسيده ام.