تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1949 از 2376 اولاول ... 9491449184918991939194519461947194819491950195119521953195919992049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,481 به 19,490 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

استقلال با سیستم جدید مقابل ذوب‌آهن
    آماده باش قلعه نویی به جانواریو

امیر قلعه نویی در آستانه بازی با ذوب آهن به فابیو جانواریو آماده باش داده است و قصد دارد ترکیب تیمش را هجومی‌تر کند.

به گزارش شبکه ایران ،امیر قلعه نویی در آستانه بازی با ذوب آهن به فابیو جانواریو هافبک طراح تیمش آماده باش داده است.جانواریو که به طور کامل مصدومیتش بر طرف شده است در این بازی به طور قطع به میدان خواهد رفت.

درباره سیستم استقلال شنیده می‌شود امیر قلعه نویی نه تنها قصد دارد از جانواریو استفاده کند ،بلکه می‌خواهد با سیستم 3-4-3تیمش را مقابل ذوب آهن وارد میدان کند.

البته در سیستم قلعه نویی جباری و جانواریو مثل بازی‌های گذشته کنار هم قرار می‌گیرند.اما ممکن است در خط حمله با 3 مهاجم تخصصی به میدان برود.اینکه فرهاد مجیدی در کنار آرش و سیاوش اکبر پور قرار بگیرد چندان دور از ذهن نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هر چه نیرو داریم برای این بازی گذاشتیم
    قلعه نویی: بهترین بازی فصل ما را در اصفهان ببینید

امیر قلعه نویی در آستانه بازی حساس مقابل ذوب آهن معتقد است استقلال با همه قوا و برای به نمایش گذاشتن بهترین بازی فصل به اصفهان خواهد رفت.

به گزارش شبکه ایران، امیر قلعه نویی درباره اشتباه داوری در بازی با پیکان می گوید:"برای من جایگاه داوران از اهمیت فراوانی برخوردار است. پیش از دربی بارها از قضاوت داوران در این بازی مهم حمایت کردم. به طور کلی معتقدم داوران ایرانی به حقوق خود نرسیده‌اند. اما نباید از این نکته هم غافل بود که اشتباه آقای جهانبازی در بازی با پیکان می‌تواند در آینده به ضرر ما تمام شود.من همیشه گفته‌ام باید گذشته را فراموش کرد اما نمی‌توانیم این اشتباه تاثیر گذار را از یاد ببریم.اشتباه آقای جهانبازی باعث حساس‌تر شدن بازی چهارشنبه شده است."

قلعه نویی که بازی با ذوب آهن را بسیار مهم می‌داند درباره این بازی حساس و البته سرنوشت‌ساز برای دوتیم به حرف‌هایش ادامه می‌دهد: "من با همه ناراحتی و نگرانی‌ام از بازیکنان استقلال که همگی حرفه‌ای هستند و شرایط سخت را درک می‌کنند می خواهم بازی با پیکان را فراموش کنند.از این لحظه که با شما حرف می‌زنم نه تنها من بلکه همه بازیکنان بازی با پیکان و اشتباه‌های داوری را فراموش کرده‌اند و می‌خواهند با همه قوا به مصاف ذوب آهن بروند."

قلعه نویی که نقشه‌های بسیاری برای بازی باذوب آهن کشیده درباره این بازی بیشتر حرف می‌زند: "استقلال را عصر چهار شنبه با همه قوا مقابل ذوب آهن می‌بینید. بی‌تردید استقلال زیبا‌ترین بازی خود در فصل جاری را مقابل ذوب آهن به نمایش خواهد گذاشت .البته ما اسیر احساسات نمی شویم و سعی می کنیم با منطق به مصاف حریف برویم. برای ذوب‌آهن احترام بسیاری قائل هستم اما با همه این حرف‌ها راهی جز برتری مقابل ذوب آهن نداریم.استقلال در این بازی نمایشی را از خود به اجرا می‌گذارد که برای همیشه در ذهن هواداران این تیم باقی بماند.من مطمئن هستم هواداران استقلال در این بازی ما را تنها نخواهند گذاشت و با حضور خود کاری می‌کنند که در فولاد شهر احساس تنهایی نکنیم."

قلعه نویی که پس از دربی با مشکلات در ریکاوری روحی بازیکنانش روبه رو شد، اوضاع کنونی تیمش را بسیار خوب توصیف می‌کند: "استقلال واقعی را مقابل پیکان دیدید. من از نحوه کار بازیکنان بسیار راضی هستم. آنها تلاش بسیاری انجام دادند اما تردیدی وجود ندارد که بهترین بازی ما چهارشنبه رقم خواهد خورد. بازیکنان استقلال با یکدیگر هم قسم شده‌اند که در این بازی 3 امتیاز را کسب کنند برای همین همه قوای خود را در این بازی به کار خواهند بست."

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

الان دیگه همه ملت طلب کارم شدن از این تیم
    چه قدر دشمن داریم به کوریه چشمشون تو هر 3تا جام موفق میشیم
    درسته... تا حالا صداشون در نمیومد. اما الان همه صاحب نظر شدن واسه ما.... وضعیت خیلی حساسه... من میترسم که حق استقلال رو تو اصفهان بخورن. جلوی چشم این همه آدم... واسه اینا هیچی مهم نیست. من فقط خدا خدا میکنم داور عدالتو رعایت کنه. همین.

سر مربی آبی ها برای آنکه تیر آخر را زده باشد چند جمله دیگر هم می گوید: «من خواهش می کنم از همه رسانه ها که مواظب بازی ما با ذوب آهن باشند. ببینید در این بازی چه می شود و چه تصمیم هایی گرفته می شود. مطمئن باشید اگر عدالت پیاده شود ما حقمان را از این بازی می گیریم».
    آره همه باید چشمهاشونو باز کنن. اگر تو این بازی هم حق استقلال خورده شد دیگه فکر نکنم هیچ توجیه مسخره ای پذیرفتنی باشه و دیگه واسه همه ثابت میشه که قهرمان لیگ رو بازی ها تعیین نمیکنن... یه جای دیگه تعیین میشه.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

مدیر عامل استقلال تصریح کرد: با قاطعیت اعلام می‌کنم تا امروز دائما از فدراسیون فوتبال حمایت کردم حتی استفاده داور ایرانی در دربی را خودم پیشنهاد دادم اما از امروز به بعد به عنوان مدیرعامل استقلال اجازه نمی‌دهم حق استقلال پایمال شود، تا لحظه آخر پیگیری می‌کنم چون اگر این‌گونه پیش برود فردا اتفاقات تلخ‌تری به وقوع می‌پیوندد.
    آقای واعظ اینو بدون که میلیونها هوادار استقلال پشت سرت وایسادن تا حق تیم رو بگیری...
    این مافیا نشون داده هر چی کوتاه بیای گستاخ تر میشه. هر چی مدیرعامل استقلال کوتاه اومد . مربی چیزی نگفت وضع بدتر شد. حالا باید شمشیرو از رو بست تا دیگه جرات نکنن تو بازی با ذوب آهن کاری انجام بدن.

استقلال با سیستم جدید مقابل ذوب‌آهن
    آماده باش قلعه نویی به جانواریو

امیر قلعه نویی در آستانه بازی با ذوب آهن به فابیو جانواریو آماده باش داده است و قصد دارد ترکیب تیمش را هجومی‌تر کند.

به گزارش شبکه ایران ،امیر قلعه نویی در آستانه بازی با ذوب آهن به فابیو جانواریو هافبک طراح تیمش آماده باش داده است.جانواریو که به طور کامل مصدومیتش بر طرف شده است در این بازی به طور قطع به میدان خواهد رفت.

درباره سیستم استقلال شنیده می‌شود امیر قلعه نویی نه تنها قصد دارد از جانواریو استفاده کند ،بلکه می‌خواهد با سیستم 3-4-3تیمش را مقابل ذوب آهن وارد میدان کند.

البته در سیستم قلعه نویی جباری و جانواریو مثل بازی‌های گذشته کنار هم قرار می‌گیرند.اما ممکن است در خط حمله با 3 مهاجم تخصصی به میدان برود.اینکه فرهاد مجیدی در کنار آرش و سیاوش اکبر پور قرار بگیرد چندان دور از ذهن نیست
    ایول ژنرال.... این درسته... باید هجومی بازی کنیم و همون اول ذوب آهن رو سوراخ کنیم. من مطمئنم این بازی رو میبریم.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

پیش بینی کنیم یا نه؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

منم میگم امسال قهرمانی در روز اخر در مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ببینید چیکار سر این تیم دادن که
    آشتیانی هم که ساکت بود، داره
    چپ و راست مصاحبه میکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مأموريت شماره يك ژنرال براى بازگرداندن استقلال
    كشتن مرغ مقلد

۱- استقلال حالا مى رود كه سرنوشت خود و ليگ را در اصفهان رقم بزند. تساوى مقابل پيكان در قزوين هرچند براى ذوب آهن - و حتى پرسپوليس و سپاهان- نتيجه خوشايندى بود اما امير قلعه نويى را هم چندان ناراضى روانه منزل نكرد. سرمربى استقلال خوب مى داند كه تيمش از بازى دربى به اين سمت، هم نتايج را از دست داده و هم فوتبال زيبا را. استقلال از لحظه اى كه سوت آغاز دربى به صدا درآمد، بازى زيبا را فراموش كرد و تبديل شد به يك تيم متوسط و معمولى كه هيچ بخت و اقبالى براى تكرار نتايج جادويى ۵ بر صفر و ۶ بر صفر سابق ندارد. استقلال در بازى دربى چنان ضربه اى خورد كه تا اينجاى ليگ، گيج و منگ نگهش داشته. با اين شرايط استقلال هنوز مى كوشد تا خودش را حداقل تا بازى چهارشنبه روى فرم حفظ كند و بعد با توجه به هيجان آغاز بازى هاى آسيايى و از همه مهمتر زيارت خانه خدا، شوك مثبتى به تيم خود تزريق كند.
    ۲- در قزوين، رينالدو را خيلى كم ديديم. او فقط ۹ دقيقه فرصت پيدا كرد تا جو بازى كردن در ورزشگاه هاى ايرانى را تجربه كند و قضاوت در مورد كارآيى او هنوز زود است. مشكل امير هم دقيقاً همين ناتوانى در قضاوت كردن است. او به ميثم منيعى، يدالله اكبرى، ميلاد نورى و احمد خذيراوى اعتماد ندارد و به آنها ميدان نمى دهد. او همچنين به شيوه اى كاملاً غير قابل درك با عليرضا عباسفردى لج كرده كه حداقل آمار گل هاى زده از على عليزاده بالاتر است. در حقيقت امير قلعه نويى اين فصل به شيوه آگاهانه اى تلاش كرده تا نيمكت ذخيره هاى خود را از عناصر كارآمد و تأثيرگذار خالى كند! تنها ذخيره طلايى امير در طول فصل فرهاد مجيدى بود كه او هم خيلى زود به تركيب اصلى اضافه شد تا نيمكت استقلال فاقد حتى يك ذخيره اثرگذار و مؤثر باشد. هر كدام از ديگر آبى پوشان روى نيمكت در طول دقايق بازى كوتاهى كه به شيوه قطره چكانى به آنها رسيد، عملكرد خوبى از خود به نمايش گذاشتند اما امير به هيچ كدام اجازه تداوم درخشش را نداد. چه منيعى كه در طول فصل هر وقت در جناح چپ به ميدان رفت عمدتاً در كارهاى تهاجمى اثرگذارى بهترى نسبت به رقيبانش داشت، چه عباسفردى كه يكدفعه پايش به گلزنى باز شد و اميدها را براى تبديل شدن به ذخيره طلايى استقلال زنده كرد و چه ديگر نفراتى كه روى نيمكت ذخيره ها كپك زدند!
    ۳- امير اگر مى خواهد تيمش را در آستانه بازى هاى آسيايى دوباره زنده كند، اول از همه بايد كار خود را با «كشتن مرغ مقلد» آغاز كند. همان مرغ مقلدى كه در گوشه ذهن او لانه كرده و هر روز در گوش او همان حرف هاى تكرارى هميشگى را تكرار مى كند. امير بايد از كارهاى تكرارى، تصميمات تكرارى و اشتباهات تكرارى دست بردارد. على عليزاده شايد ۲ يا ۳ برابر عليرضا عباسفرد به ميدان آمده اما حتى به اندازه نصف او نيز مفيد واقع نشده. منيعى همين وضعيت را نسبت به اميرآبادى دارد. خذيراوى و نورى هم مثل مهرداد پولادى شايسته مورد اعتماد قرار گرفتن هستند و مى توانند بيشتر و بيشتر براى تيم به ميدان بروند. امير اگر آن مرغ مقلد ذهنى را كه هر روز به او حرف هاى تكرارى مى زند را ساكت كند و كمى با دقت بيشتر به اوضاع و احوال تيم خود دقت نمايد، اگر الگوهاى ذهنى يا به قول خودش پازل تاكتيكى تكرارى خود را كنار بگذارد و سعى كند نفرات ليست سياه را دوباره به اين پازل وارد كند آن وقت اوضاع و احوال استقلال خيلى بهتر از اين مى شود كه مى بينيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهدى اميرآبادى: تيم موفقى هستيم چون قلعه نويى را داريم

مهدى اميرآبادى اين روزها در استقلال بسيار خوب و موثر بازى مى كند، او با اينكه پُست تخصصى اش بازى در جناح راست است اما براى استقلال مدت هاست كه دارد در پست دفاع و هافبك چپ انجام وظيفه مى كند اما هيچ كدام از اينها باعث نشده تا او اندكى از انگيزه اش براى بازى در تيم بزرگى چون استقلال كم شود. اميرآبادى در ليگ هشتم مدتى را بدون دليل مشخص نيمكت نشين بود اما اين مسأله هيچ تاثيرى در روحيه او نگذاشت و مهدى آنقدر خوب تمرين كرد كه در نهايت امير قلعه نويى را مجبور به استفاده از خود در جناح چپ استقلال كرد.اميرآبادى در خصوص دلايل موفقيت اين روزهاى تيم استقلال عقيده دارد كه مسائل بسيارى عامل اين موفقيت هستند. عامل اول دليل وجود شخص امير قلعه نويى در كادر رهبرى تيم استقلال است چرا كه او استقلال و فضاى آن را خوب مى شناسد و قلق كار كردن در اين تيم بزرگ را خوب بلد است. عامل دوم موفقيت مديريت تيم است، به طورى كه آقاى آشتيانى از همان روز اول مسئوليت با صداقت تمام با بچه ها مواجه شد و همين مسأله باعث گشت تا بچه ها با تمام وجود به او اعتماد كنند. عامل سوم تماشاگران و هواداران هستند. عامل اول تماشاگران و هوادارانى كه در سرما و گرما به كمك استقلال آمده و اجازه نداده اند تا ما مقابل حريفان احساس تنهايى كنيم.دليل چهارم وجود خود بازيكنان متعصب استقلال و وفادارى آنها به تيمشان است. آنها در طول ليگ هشتم ثابت كرده اند كه تنها هدف آنها موفقيت و قهرمانى استقلال در ليگ است و از هيچ كوششى براى رسيدن به اين موفقيت دريغ نخواهند كرد و دلايل ديگرى كه همه آنها در كنار هم باعث شده تا استقلال در ليگ هشتم به عنوان شانس اول قهرمانى به حساب آيد.اميرآبادى درباره فراز و نشيب هاى اين روزهاى تيم استقلال گفت: همه تيم هاى بزرگ دنيا نيز گاهاً با چنين مسائلى روبه رو مى شوند و تيم استقلال نيز مستثنى از اين قاعده نيست اما اينها دليل نمى شود كه مشكلى در راه قهرمانى ما به وجود بيايد.اميرآبادى در خصوص بازى با ذوب آهن در اصفهان گفت: اين بازى به همان اندازه كه براى ما سخت و دشوار است، براى ذوب آ هنى ها سخت تر از ماست. آنها براى آنكه در اصفهان مقابل ما بازنده نباشند به آب و آتش خواهند زد و همين مسأله باعث خواهد شد كه ما با دغدغه كمترى بازى كرده و به موفقيت هم دست پيدا كنيم. ما خوب مى دانيم كه ۳ امتياز بازى اصفهان و ذوب آهن براى ما بسيار مهم است و به نوعى حكم قهرمانى ما در گروه همان ۳ امتياز خواهد بود، ۳ امتيازى كه بدون شك از آن استقلال خواهد بود.مدافع چپ تيم استقلال درباره ۳ تيم اول تا سوم ليگ هشتم گفت: من پيش بينى مى كنم كه تيم هاى استقلال، ذوب آهن و پرسپوليس عناوين اول تا سوم ليگ را از آن خود خواهند كرد و بقيه تيم ها براى كسب چهارم به بعد بايد بازى كنند.اميرآبادى درباره شرايط تيم استقلال براى حضور در ليگ قهرمانان آسيا گفت: تيم ما در بهترين شرايط ممكن راهى اين مسابقات خواهد شد و در حال حاضر نيز در بين ۴ نماينده فوتبال ايران، تيم استقلال آماده ترين تيم به حساب مى آيد و ما نهايت تلاش خود را خواهيم كرد كه به مقام قهرمانى رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا دست پيدا كنيم، ضمن اينكه من نيز در كارنامه افتخاراتم در فوتبال تنها قهرمانى ليگ قهرمانان آسيا را كم دارم كه اميدوارم آن را نيز امسال با تيم استقلال به دست بياورم.اميرآبادى در مورد آينده اش در فوتبال و استقلال گفت: اگر چه من در پايان اين فصل قراردادم با استقلال به پايان مى رسد اما من در حال حاضر اصلاً نمى خواهم به اين مسائل فكر كنم چرا كه موفقيت استقلال برايم مهم تر از هر چيز ديگرى است.بازيكن خوب استقلال در خصوص پيشنهاداتى كه اين روزها به او مى شود گفت: من همانطور كه پيش از اين گفتم، اصلاً به اين چيزها فكر نمى كنم چرا كه اولويت اول و آخر من در فوتبال ايران استقلال بوده و هست، مگر اينكه اتفاقات ديگرى بيفتد.بازيكن جناح چپ تيم استقلال درباره احتمال حضورش در ليگ فوتبال امارات گفت: چند سالى است كه بحث حضور من در فوتبال امارات مى شود و من هم خودم بدم نمى آيد كه بازى در آن فوتبال را نيز تجربه كنم اما الان بهتر مى بينم فقط به استقلال و موفقيت اين تيم فكر كنم.اميرآبادى در خصوص احتمال خداحافظى اش از فوتبال گفت: در حال حاضر به سن ۳۰ سالگى رسيده ام اما هنوز درباره خداحافظى فكر نكرده ام اما مطمئن باشيد تا روزى كه بدنم اجازه دهد براى استقلال بازى خواهم كرد و پس از آن به خداحافظى فكر مى كنم. اميرآبادى گفت: يك روز در باشگاه سايپا به همراه بهزاد غلامپور در صف آخر تمرينات اين تيم مى دويدم كه بهزاد به من گفت: مهدى هر وقت به رديف هاى جلو رسيدى بدان كه وقت خداحافظى فرا رسيده است و من هم در حال حاضر به رديف دوم و سوم صف تمرينات استقلال رسيده ام كه اين مسأله برايم معانى زيادى دارد.اميرآبادى درخصوص شانس حضورش در تيم ملى گفت: امسال يكى از بهترين سال هاى حضورم در فوتبال را پشت سر گذاشتم و خيلى اميدوارم كه بتوانم به تيم ملى كمك كنم اما على دايى هم اعتقاداتى دارد و بايد در تيمش از نفراتى استفاده كند كه به تركيب تيمش مى خورند و مى توانند در سيستم او پاسخگو باشند. بازيكن جناح چپ تيم استقلال گفت: من از زمان آقاى طالبى چيزى در حدود ۶ سال در كنار بازيكنان بزرگى چون على دايى، كريم باقرى، جواد نكونام و... بازى كرده ام و حالا يك بار ديگر مى خواهم شانس خودم را براى پوشيدن پيراهن تيم ملى امتحان كنم. اميرآبادى درباره احتمال حضورش در فوتبال بعد از دوران بازنشستگى گفت: راستش را بخواهيد من كار مربيگرى را اصلاً دوست ندارم و فكر مى كنم كه بعد از فوتبال به كار تجارت مشغول شوم.بازيكن جناح چپ تيم استقلال درباره ارتباطات خود با بازيكنان استقلال گفت: راستش را بخواهيد با جوانان استقلال راحت ترم و از اينكه مى توانم تجارب خود را به آنها منتقل كنم خوشحالم. اميرآبادى درباره نقش سايپا در سازندگى اش در فوتبال گفت: سايپا و مايلى كهن سهم بسزايى در رشد من در فوتبال داشته اند كه من هيچ گاه محبت هاى آنها را فراموش نمى كنم. اميرآبادى درباره اينكه استقلال را خودش انتخاب كرده يا ديگران برايش انتخاب كرده اند، گفت: راستش را بخواهيد هم استقلال را خودم انتخاب كردم و هم ديگران اين تيم را براى من انتخاب كردند كه من هم اصلاً از اين انتخاب پشيمان نيستم و شايد اگر الان يك بار ديگر فرصت انتخاب داشته باشم، انتخابم استقلال خواهد بود. مدافع چپ تيم استقلال درباره مشاورانش در فوتبال گفت: همه مربيانى كه در ساختن من نقش داشته اند، در زمره مشاوران من به حساب مى آيند. چرا كه من گاه و بيگاه با آنها تماس گرفته و مشورت هايى را از آنها مى گيرم مشورت هايى كه تا به امروز از كنار آنها به منافع بزرگ معنوى در فوتبال رسيده ام.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در پاسخ به اظهارات سرمربى استقلال
    صاحب پناه: داور ۲ پنالتى براى پيكان و يك پنالتى براى استقلال نگرفت

كامران صاحب پناه مدير عامل مجرب باشگاه پيكان در خصوص اظهارات قلعه نويى گفت: ما برتر از استقلال بوديم و قلعه نويى حق ندارد ارزش كار تيم ما را كم كند. وى همچنين خاطر نشان كرد: بازى كاملا در اختيار بازيكنان ما بود و سيد صالحى ۴ موقعيت گلزنى را به راحتى از دست داد؛ با اين حال از نحوه بازى تيمم رضايت دارم. وى اظهار داشت: كسب يك امتياز در اين بازى حق پيكان نبود زيرا به مراتب بهتر از استقلال بازى كرديم و مى توانستيم ۳ امتياز را بگيريم.وى در واكنش به صحبت هاى قلعه نويى كه معتقد به برترى تيم استقلال در اين ديدار بود اظهار داشت: او حق ندارد با اين حرف ها ارزش كار بازيكنان ما را پايين بياورد چرا كه كارشناسان فوتبال نيز به اين امر اذعان داشتند كه پيكان برتر از استقلال بازى كرد.صاحب پناه در خصوص داورى اين بازى گفت: متاسفانه داور در اين ديدار تحت تاثير جو بازى قرار گرفته بود به طورى كه نه تنها ۲پنالتى ما را نديد بلكه از پنالتى استقلال نيز رد شد.صاحب پناه تاكيد كرد: داور قبل از گل ما خطاى پنالتى طالب لو روى محمود پوراسدالله را اعلام نكرد. بعد از گل ما نيز در آخرين دقايق نيمه اول در صحنه اى كه ۲ مدافع استقلال از چپ و راست سيد مهدى سيدصالحى را منگنه كرده بودند براى ما باز هم اعلام پنالتى نكرد كه در صورت گل شدن پنالتى اصلا جريان بازى عوض مى شد. مديرعامل فوتبالى پيكان تصريح كرد: با توجه به ارئه بازى زيبا از سوى بازيكنانمان پس از اين ديدار به آنها پاداش داديم تا از اين طريق از آنها قدردانى شود.مدير عامل پيكان ادامه داد: تلاش خواهيم كرد با پيروزى در بازى هاى آينده جايگاه تيم پيكان را در جدول ارتقا داده و به حق واقعى خود در ليگ برسيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •