سلام دوستان یه درخواست بی نهایت مهم
آقا من قرارگاه خاتم خدمت میکنم، مچ پام در حین خدمت شکست (هم شکستگی هم پارگی رباط) و الآن دو هفته ای هست که گچ رو باز کردمو برگشتم محل خدمت
میدونید که خاتم خیلی به ندرت اجازه انتقال به سپاه رو میده
اما من از اونجایی که پام اوضاش خوب نبود و اینجا هم به شدت برف گیره و سرما بدجوری پامو اذیت میکنه خوشبختانه با انتقالم به سپاه موافقت میکنن ...
اما ...
آقای یوسفی (مسئول سربازای قرارگاه) گفت ما شما رو بر می گردونیم سپاه و معرفیت میکنیم به نیروی زمینی سپاه و دیگه معلوم نیست که استان خودتو شهر خودت بیافتی!!!
و این ینی یه ریسک بزرگ
....
حالا دوستان
اولا به نظر شما با توجه به اینکه تک پسر هستم و اوضاع پامم ابنجوریه قطعا استان خودم میافتم؟ اگه آره شهر خودم چی؟ اونم قطعیه یا نه؟ یا احتمالش چقدره؟؟
ثانیا به فرض من رفتم و نامه زدن و منو معرفی کردن به سپاه، محل مراجعه ای که برام توی نامه میزنن کجاس؟ میخوام یکی رو بفرستم بره شرایطمو توضیح بده ببینم منو میندازن شهر خودمون یا نه؟ به خودشون هرچی گفتم نه شماره دادن نه آدرس و گفتن نامه که زدیم معلوم میشه!! فقط گفتن معرفیت میکنیم "نیروی زمینی سپاه" حالا میخوام دوستانی که میدونن احتمالا منو کجا معرفی میکنن (نیروی انسانی نیروی زمینی سپاه یا هرجا ... ) محبت کنین تلفن یا آدرسی چیزی به من بدید، واقعا برام مهمه ...