تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1948 از 4105 اولاول ... 948144818481898193819441945194619471948194919501951195219581998204824482948 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,471 به 19,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه درخواست بی نهایت مهم

آقا من قرارگاه خاتم خدمت میکنم، مچ پام در حین خدمت شکست (هم شکستگی هم پارگی رباط) و الآن دو هفته ای هست که گچ رو باز کردمو برگشتم محل خدمت
    میدونید که خاتم خیلی به ندرت اجازه انتقال به سپاه رو میده
    اما من از اونجایی که پام اوضاش خوب نبود و اینجا هم به شدت برف گیره و سرما بدجوری پامو اذیت میکنه خوشبختانه با انتقالم به سپاه موافقت میکنن ...
    اما ...
    آقای یوسفی (مسئول سربازای قرارگاه) گفت ما شما رو بر می گردونیم سپاه و معرفیت میکنیم به نیروی زمینی سپاه و دیگه معلوم نیست که استان خودتو شهر خودت بیافتی!!!
    و این ینی یه ریسک بزرگ
    ....
    حالا دوستان
    اولا به نظر شما با توجه به اینکه تک پسر هستم و اوضاع پامم ابنجوریه قطعا استان خودم میافتم؟ اگه آره شهر خودم چی؟ اونم قطعیه یا نه؟ یا احتمالش چقدره؟؟
    ثانیا به فرض من رفتم و نامه زدن و منو معرفی کردن به سپاه، محل مراجعه ای که برام توی نامه میزنن کجاس؟ میخوام یکی رو بفرستم بره شرایطمو توضیح بده ببینم منو میندازن شهر خودمون یا نه؟ به خودشون هرچی گفتم نه شماره دادن نه آدرس و گفتن نامه که زدیم معلوم میشه!! فقط گفتن معرفیت میکنیم "نیروی زمینی سپاه" حالا میخوام دوستانی که میدونن احتمالا منو کجا معرفی میکنن (نیروی انسانی نیروی زمینی سپاه یا هرجا ... ) محبت کنین تلفن یا آدرسی چیزی به من بدید، واقعا برام مهمه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

آره PS3 هم میتونی ببری

عزیز دل من داری میری پادگان یادمه شبی که رسیدیم پادگان آموزشی یکی از بچه ها کفلمه (پسته و ... رو آسیاب میکنن میشه کفلمه)آورده بود با خودش بهش گیر دادن ما رو فرستادن مرخصی اون بنده خدا رو نگه داشتن گفتن شاید مواد باشه

+

مطمین باش حوصلت سر نمیره شما اونجا خواب نداری میخوای آهنگم گوش بدی!!!
    پس چرا من میبینم بعضی ها دوربین بردن و عکس میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه با فرمانده عکس گرفتن .

راستی اون خودکاره هم رادیو اف ام هست .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان. امروز برگه سبزم اومد. تاریخ اعزامم خورده 1/12.

از اونجایی که بازار شایعات در مورد خدمت داغه اومدم از شما اطلاعات بگیرم. یکی از دوستان میگفت اعزامی های 12 بیتشتر نیرو انتظامی میوفتن. درسته آیا!!؟؟

اصلا اینکه کجا میوفتی به تاریخ اعزام ربط داره؟ به مدرک و رشته چطور؟ من لیسانس مخابرات دارم. باز یکی دیگه میگفت ناجا مخابرات زیاد میگیره

اصلاً بحث خدمت که میشه هرکی میبینتت یه جوری دوست داره حالت رو بگیره!!

میخوام یه تی شرت بگیرم با چاپ فلکسی روش بنویسم "لطفاً در مورد خدمت با من صحبت نکنید!" و خیال خودم رو راحت کنم!!

4. 3 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من 24 سالمه، به علت مشکلاتی هنوز سربازی نرفتم
    چند ماه پیش رفتم درسم رو ادامه بدم گفتند باید بری سربازی، هنوزم همینطوره؟ نمیذارن ادامه تحصیل بدم؟ راهی نداره؟

یه سوال دیگه هم دارم
    من پدرم بازنشسته ارتش هست، مشکلات قلبی هم داره یه کم، زیاد نمیتونه کار کنه
    اگه نامه ای یا درخواستی به یکی از این افراد مهم بدیم امکان نداره معاف بشم؟ البته یه برادر دارم که سربازی رفته ولی برای خودش زندگی میکنه
    من میگم یه نامه ای بدیم بگیم به علت اینکه پدرم نمیتونه زیاد کار کنه و مشکلات قلبی هم داره و برای زحماتی که چند سال در ارتش کشیده و من بتونم کمک خرج خانواده باشم، منو معاف کنند
    به نظرتون امکانش هست اقدام کنیم یا باید برم دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از اونجایی که بازار شایعات در مورد خدمت داغه اومدم از شما اطلاعات بگیرم. یکی از دوستان میگفت اعزامی های 12 بیتشتر نیرو انتظامی میوفتن. درسته آیا!!؟؟

اصلا اینکه کجا میوفتی به تاریخ اعزام ربط داره؟ به مدرک و رشته چطور؟ من لیسانس مخابرات دارم. باز یکی دیگه میگفت ناجا مخابرات زیاد میگیره

میخوام یه تی شرت بگیرم با چاپ فلکسی روش بنویسم "لطفاً در مورد خدمت با من صحبت نکنید!" و خیال خودم رو راحت کنم!!
    اعزامی ها برج 12 بیشتر نیرو انتظامی من دیدم!ولی این قانون نیست،ممکنه هر ارگانی بیفتید
    اینکه کجا بیفتید به تاریخ اعزام یه ذره ربط داره!اینجوری بهت بگم قانون نیست بیشتر انگار عرفه!
    معمولا سپاه فوق دیپلم به پایین بیشتر میگیره!پس به مدرک و رشته ربط داره،بله به رشته ربط داره
    ناجا رشته های شما و علوم پزشکی زیاد میگیره!ببین دوست عزیز من میگم زیاد نه اینکه قانون اینه که رشته شما صاف میره نیرو انتظامی ولی درصد بالایی اینجوری هست
    هیچکس نمیخواد حالت رو بگیره رفیق
    کلا بحث خدمت ضد حاله و حال گیری
    کعمولا بچه ها برای خیال و حال خودشونم که شده از خدمت خیلی خیلی چیز راحتی میسازن(نمیخوام بگم سخته ولی دیگه خیلی راحت و خیال پردازی میکنن)وقتی هم با واقعیت روبه رو میشن ضد حال میخورن،شما دیگه نرو تو کار تی شرت،برو تو کار شرت و زیر پیرهن سفید سازمانی !بچه های سرباز میدونن عجب لباس زیرای گل و گشادی میدن!

7. 3 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پس چرا من میبینم بعضی ها دوربین بردن و عکس میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه با فرمانده عکس گرفتن .

اواخر دوره آموزش که میشه نزدیکای پایان دوره عکاس میاد توی پادگان و هر جوری و با هرکسی خواستید میتونید عکس بگیرید و یادگاری ببرید خونه!اینجوری نیست که کسی شخصی دوربین و ام پی تری پلیر بایره،شما وقتی رفتین متوجه میشین که اگر صف اول غذا باشید که وقتی غذاتون تموم شد و نفر آخر گروهان در حال گرفتن آخرین غذا باشه و شما اولین نفری هستید که ظرفتون رو میشورید در حد 10 تا 12 دقیقه وقت خواب دارید!(ظهر-اوایل دوره آموزش)
    اصلا ارزش نداره که شما برای این دوره کوتاه با خودتون موبایل ببرید

9. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

نه با یه آزمایش راحت معاف دائم میشم مطمئن هستم این معافیت فک نکنم تبدیل بشه معاف رزم .
    واسه کار گرفتن بعدا شاید بهم گیر بدن برا همین نمی خوام پزشکی بگیرم کسری هم زیاد دارم اگه بتونم بگیرم

حالا منی که میتونم معاف دائم بگیرم می خوام بدونم ایا میتونم معاف از رزم گیرم که پست ندم و ...
    سلام
    اگر کسریت زیاده کسری بگیر کسری هم ماهی 9 روز محاسبه میشه و تا پایان سال 92 هست
    جایی که من خدمت میکردم معاف از رزم هیچ فرقی با دیگران نداشت!!! من خودم معاف از رزم بودم هم پست میدادم رو برجک هم کار با اصلحه هم رژه و ...
    +
    توی هر شرکتی که بخوای استخدام بشی نیاز به پارتی هست و قبل از استخدام گواهی طب کار میگیرن

آقا من یه سوال واسم پیش اومده
    وضعیت در یگان بعد از ساعت کاری چجوریه ؟ در واقع میخوام بدونم واسه کسی که در شهر دیگری در یگان خدمت میکنه وضعیت زندگی چجوریه ؟ مثل آموزشی هست ؟ کلا اطلاعاتی در این زمینه میخواستم بدونم
    بستگی به یگانت داره اگر جایی بیفتی اداری باشه بعد از ساعت کاری میری آسایشگاه میخوابی یا مطالعه کنی با بچه ها فوتبال بازی کنی و... یا میتونید خروج بزنید برید بیرون دوباره برگردی شب آسایشگاه بخوابی
    اما اگر اون روز پست باشی حق خروج نداری میمونی توی آسایشگاه وقت پستتم شد پست میدی بعد دوباره میخوابی
    سلام دوستان من اگه دفترچه نفرستم چی میشه؟
    معلوم نشد این کسری بسیج رو ورداشتن؟
    هیچی اضاف صنواتی میخوری سالی 6 ماه اضاف میخوری
    کسری بسیج هنوز سر جاشه اما سقف دریافت کسری از بسیج 6 ماه هست

توی پادگان ما یه عکاس بود توی محوطه پادگان میچرخید هرکس عکس میخواست با هر شخص خاصی البته اگر اون شخص افتخار میداد عکس مینداخت

داداش من الان توی این وضعیتی که سرباز کم شده همه ی ارگان ها سرباز نیاز دارن و بستگی داره توی اون تاریخ کدوم ارگان سرباز بیشتر نیاز داشته باشه پس نمیشه از روی تاریخ اعزام فهمید که کییی کجا میفته (مگر کسی علم غیب داشته باشه)
    Last edited by Mohammad King; 06-01-2014 at 18:49.

11. 7 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اعزامی ها برج 12 بیشتر نیرو انتظامی من دیدم!ولی این قانون نیست،ممکنه هر ارگانی بیفتید
    اینکه کجا بیفتید به تاریخ اعزام یه ذره ربط داره!اینجوری بهت بگم قانون نیست بیشتر انگار عرفه!
    معمولا سپاه فوق دیپلم به پایین بیشتر میگیره!پس به مدرک و رشته ربط داره،بله به رشته ربط داره
    ناجا رشته های شما و علوم پزشکی زیاد میگیره!ببین دوست عزیز من میگم زیاد نه اینکه قانون اینه که رشته شما صاف میره نیرو انتظامی ولی درصد بالایی اینجوری هست
    هیچکس نمیخواد حالت رو بگیره رفیق
    کلا بحث خدمت ضد حاله و حال گیری
    کعمولا بچه ها برای خیال و حال خودشونم که شده از خدمت خیلی خیلی چیز راحتی میسازن(نمیخوام بگم سخته ولی دیگه خیلی راحت و خیال پردازی میکنن)وقتی هم با واقعیت روبه رو میشن ضد حال میخورن،شما دیگه نرو تو کار تی شرت،برو تو کار شرت و زیر پیرهن سفید سازمانی !بچه های سرباز میدونن عجب لباس زیرای گل و گشادی میدن!
    ممنون دوست عزیز. هم رشته ای های من اکثرا افتادن نیرو زمینی ارتش. آموزشی 01 و بعدش هم جاهای خوب. هیچ کدوم از دوستانم نیرو انتظامی نبودن! اما یکی از آشنا های ما که سرهنگ بازنشسته نیرو انتظامیه گفت بیشتر اعزامی های اسفند رو ناجا میگیره.

من فقط میخوام تو راهنمایی رانندگی نیوفتم. بقیه جاها خیلی برام مهم نیست. به نظرتون الان میتونم برای پذیرش سپاه اقدام کنم؟ با توجه به اینکه هیچ گونه سابقه بسیج ندارم ممکنه قبول کنند؟

13. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. هم رشته ای های من اکثرا افتادن نیرو زمینی ارتش. آموزشی 01 و بعدش هم جاهای خوب. هیچ کدوم از دوستانم نیرو انتظامی نبودن! اما یکی از آشنا های ما که سرهنگ بازنشسته نیرو انتظامیه گفت بیشتر اعزامی های اسفند رو ناجا میگیره.

من فقط میخوام تو راهنمایی رانندگی نیوفتم. بقیه جاها خیلی برام مهم نیست. به نظرتون الان میتونم برای پذیرش سپاه اقدام کنم؟ با توجه به اینکه هیچ گونه سابقه بسیج ندارم ممکنه قبول کنند؟
    راستشو بگم؟!
    بدون تعارف:
    خیر
    اصلا دنبالش نرو هم وقتت رو تلف میکنی هم اینکه دلخوش میشی و یه تو ذوقی جانان به خودت الکی الکی میزنی
    الآن واقعا دیره،شما هم سابقه بسیج و کارت سبز ندارین،آشنا هم ندارین،وقت هم کمه برای این کارا،مدرکتون لیسانسه،...
    ببین منو
    بیخـــــــــــــــــیال

15. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان این درسته که تمام کسری ها برای سال بعد می خواد برداشته شه ؟ حتی بسیج ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •