شما احیانا سرویستون آرت نیس ؟!اگه آره که 5شنبه و جمعه ترافیک رایگانه برادر من . در غیر اینصورت ، صداشو درنیار . شانس بت رو کرده
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما احیانا سرویستون آرت نیس ؟!اگه آره که 5شنبه و جمعه ترافیک رایگانه برادر من . در غیر اینصورت ، صداشو درنیار . شانس بت رو کرده
![]()
1.یک چیز عجیب و اونم اینه که دوره قبل من اکو 128 سه ماهه گرفتم 30 هزار تومان ولی در پیش فاکتور این دوره ده هزار تومان برای شارژ دوره بعدی بهم تخفیف خورده!این عجیب نیست؟یا شاید هم یک چیزی هست که ما بی اطلاعیم؟
2.راستی من الان سه ماهه دارم.کدامیک از سرویسهای شاتل بهتره از نظر قیمت و ترافیک؟
3 ماهه
6 ماهه
یا یکساله؟
با تشکر
Last edited by frankval; 30-04-2010 at 17:06.
eee
حواسم نبود ،الان یادم افتاد
پس برم بازم دانلود کنم وقت هست هنوز
آرا آرت هست![]()
سلام
منم تازه به جمع adsl دارها پیوستم .شاتل eco128دارم .یه سوال دارم بهم نخندینا تازه واردم الان یعنی من شبا میتونم رایگان دانلود کنم؟ یعنی هر چی دانلود کنم شبانه تو میزان ترافیک مصرفیم نمیاد اخه من 2.7 گیگ رو 10 روزه تمام کردم و الان فقط 300 مگ برام مونده
سلام
یه سوال دارم من تازه adsl دار شدم اکو 128 دارم می خواستم بدونم شبا هرچی دانلود کنم از ترافیک مصرفیم کم نمیشه رایگان یعنی این؟؟؟
من ده روزه 2.7 گیگ تمام کردم و الان فقط 300 مگ دارم اگه شب دانلود کنم یعنی این 300 کم نمیشه ؟؟؟
یه سوال دیگه اگه این 300 تا هم تمام شه من دیگه اصلا به اینترنت نمیتونم کانکت بشم؟؟؟
به کسی کارت تخفیف ندادی؟
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
تو قسمت اخرین پیش فاکتور زده واسه کی تا کی
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
دوستان میشه ارت رو به اکو تبدیل کرد؟
به کسی کارت تخفیف ندادم. اصلا کارت طلایی نگرفتم!!!
سلام
بچه هایی که سرویس eco دارن شما هم ip تون از یه شهر دیگست
مثلا من شیرازم ولی ip ام مال تهران!!!
اینم یکی دیگه از سوتی های شاتله
سلام
بچه هایی که سرویس eco دارن شما هم ip تون از یه شهر دیگست
مثلا من شیرازم ولی ip ام مال تهران!!!
من هم مشهدم واسم زده اصفهان
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)